Bildirim
Oppo Reno Z elimizde | Şık tasarım, farklı işlemci
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
"Oppo Reno Z'yi kutusundan çıkartalım " derken telefon Erdi'nin elindeydi :))) Bana birden eve ziyarete gelen milletvekilini "Aaaa" diye karşılayan ev kadınının arkasında, evin içinden çeken kameraman gözümün önüne geldi :)
-
Buna kurgu deniyor, doğal bir şekilde anlatması lazım...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erdi bey 3, 5 senelik youtuberlar ile kıyaslanamaz. Boş muhabbet yapmadan dolu dolu bir anlatım.
-
Oppo yu ilginç yapan detaylardan biri Çin menşeli olmasına rağmen , Avrupalı bir markaymış gibi durması , sanırım bunu hedefliyorlar . Ve diğer büyük markalar gibi çinlilerin aksine reklama para harcıyorlar .
-
Yaa tamam kurgunun ne olduğunu ben de çok iyi biliyorum. Telefonu elinde sallarken " şimdi bu telefonu kutusundan çıkaralım " denmesi komik geldi bana. Kutuyu gösterip direk açılışa geçilebilirdi ki böyle videolar da var. -
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
"Oppo Reno Z'yi kutusundan çıkartalım " derken telefon Erdi'nin elindeydi :))) Bana birden eve ziyarete gelen milletvekilini "Aaaa" diye karşılayan ev kadınının arkasında, evin içinden çeken kameraman gözümün önüne geldi :)
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X