Şimdi Ara

Oppo, Türk şirket ile iş birliği yaptı: Türkiye'de telefon üretimi devam edecek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oppo, Türkiye’ye hızlı bir giriş yapmış ve İstanbul Tuzla’ya fabrika kurarak yerli üretime başlamıştı. Sonrasında Tuzla’daki fabrikayı sessiz sedasız kapatmış ve tanıtım kampanyalarını sonlandırmıştı. Türkiye’den çekileceği düşünülen Oppo, Mıstaçoğlu Holding’e bağlı AGM A.Ş. ile dönüm noktası niteliğinde bir ortaklığa imza atarak Türkiye’deki faaliyetlerine devam edecek.

Tuzla'daki fabrikada üretim devam edecek

Oppo ile Mıstaçoğlu Holding’e bağlı AGM A.Ş. arasında stratejik iş ortaklığı anlaşması imzalandı. Anlaşma, ortak satış ve pazarlama çalışmaları, hizmet operasyonları ve yerel üretim girişimleri dahil olmak üzere iş birliğinin çeşitli yönlerini kapsıyor. Anlaşma çerçevesinde AGM, Oppo ürünlerinin yerel üretimini İstanbul Tuzla’da bulunan fabrikasında üstlenecek. Bunun, GSM sektöründe istihdam, yurt dışından bilgi transferi ve teknoloji gelişimi açısından Türkiye ekonomisine katma değer yaratacak dev bir adım olduğunun altı çiziliyor. Mıstaçoğlu Holding, bu yatırımıyla Türkiye’yi cep telefonu üretimi konusunda dünyada önemli bir konuma getirmeyi planlıyor.

Ayrıca Bkz.Oppo Reno 11 serisinin global sürümü tanıtıldı: Orta seviyede güçlü kamera özellikleri

Oppo ve AGM yöneticilerinin katıldığı imza töreninde Oppo MEA Başkanı Chico Zhou, ortaklığın önemine dikkat çekerek, "Bu önemli ortaklık, karşılıklı büyüme, yenilikçilik ve Türk müşterilerimize ve iş ortaklarımıza olağanüstü ürün ve hizmetler sunmaya odaklanan ortak bir vizyonu yansıtıyor" dedi.

İş birliği ile Türkiye'nin Oppo'nun yurt dışındaki en önemli ve güçlü pazarlarından biri olacağına dikkat çeken Mıstaçoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Mıstaçoğlu ise, “Birçok önemli kilometre taşını içeren bu ortaklık, şirketimiz açısından gurur verici olduğu kadar, Türkiye’nin milli ticari gücüne güç katacak bir yatırım oldu. Yeni dönemle birlikte ülkemizde yapılacak yüksek teknolojiye dayalı üretimin, istihdama katkısının yanı sıra yüksek teknolojinin gelişimini kolaylaştırması açısından da önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu adımın ülkemizin geleceğine yapacağı katkı ve inovasyon potansiyeli bize büyük mutluluk veriyor.  Amacımız kısa bir süre içeresinde ülkemizi akıllı cep telefonu üretimi konusunda bir dünyada önde gelen ülkelerden biri konumuna getirmek ve tüm dünyaya teknolojik bu ürünleri ihraç etmek." şeklinde konuştu.

• Yabancılara istihdamı haram ettirmişler ...

• Güzel haber,hem 100/200 artık kaç kişi ise, ekmek yese kar kârdır.Hem böyle teknolojik ürün üretiminde tecrübe kazanacak eleman/teknisyen/mühendis bakımından,hem de bir tık bile olsa bazı modellerin daha ucuza tüketiciye ulaşması açısından.

Sony,Samsung,Lenovo, Asus,LG,xioami bir çok model kullandım.Ama 3. Seneye girecek oppo reno 5 lite ile çok memnunum.

Yine ilk tercihim olacaktır oppo telefon alımı yapacağım zaman.Dun Nokia ile yıllardır süren patent mahkemeleri anlaşmazlıklarınıda çözüp,imzalayip anlaştılar.2024 bitmeden oppo modellerinde bazı artı özellikleri de kullanabilmeleri mümkün.

• jubeii kullanıcısına yanıt
    sen git salak olan kim?

• Donanım haberin en acil şekilde Türkiye'de üretimi devam eden ve önümüzdeki dönemde üretilmesi planlanan yerli telefon modellerini bir araya getirerek tanıtması gerekiyor

• face1tr kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam. Öneri için teşekkürler

• Ya uygun fiyatlı olsa sevinecegim de anlamıyorum fiyatlandırmaları da normal değil ki ne faydası var şimdi bunu bize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel bir gelişme. En azından ülkede üretim artıyor, iş olanağı artıyor. Merkezde olduğumuzdan Asyalılara göre Batı’daki ülkelere de biz üretebiliriz.

Oppo, Türk şirket ile iş birliği yaptı: Türkiye'de telefon üretimi devam edecek!

Hepsi gelse güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oppo reno 11 çıktı fabrika oppo reno 7 üretiyor.

Türk halkına 4 nesil önceki ürünleri sattı.

Böyle üretim olacak ise olmasın. Oppo hiçbir anlamda güvenilir değil. Açık dolu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.