Şimdi Ara

OPPO ve Xiaomi nereye gidiyor; Akıllı telefon devleri neler planlıyor, Android, IOS, Windows Phone ve BlackBerry'nin geleceği 'Dev Analiz' (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
3
Favori
6.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Siz gelin buraya bakam bana laf sokanlar gelinde er meydanında kapışalım klavye başında artistlik yapmayın

Sevgiler mesut çevik
  • Bildiğim birinci şey kaliteli bir malın ucuz olmayacağı, ikinci şey ise ucuz olan malın da kaliteli olmayacağıdır.

Çinli firmalar gelecek piyasa şöyle olacak, böyle olacak faso fisodur. Bir müddet öyle olabileceği düşünülür daha sonra global firmalara geri dönülür.
  • Videonun 66:30 kısmında şöyle deniyor;
    "Yoruma eksi atan adamın diğer yorumlarına bakıyorum bizi bel altı vurmaya çalışmış"

Demek ki Donanım Haber altyapısı buna izin veriyor ve bizi inceleyebiliyorsunuz

• Merhaba
    Videonuzu sonuna kadar izledim ve kafamda şu an için 3 ürün takıldı.
    1. Asus ZenFone 6
    2. Lenovo VibeZ2
    3. Huawei Ascend P7

Acaba Turkcell T50 alacağıma yada Sony z3 LG G3 alacağıma hangisini tercih etmeliyim

• bilgilendirme ve sohbet çok iyiydi. videodan çıkan tek sonuç büyük ekranlı iphone 5 yıl daha lider olarak piyasaya hükmeder.

• arkadaşlar general mobile kaçıncı dakikadan itibaren konuşuluyor? mobile internetten girdiğim için videonun tamamını izleyemiyorum.

• güzel bir program olmuş.ender erdi ikilisinin muhabbeti biraz yavan kalıyordu.(ender den kaynaklı)
  • asus zenfone ların snapdragon işlemcili olanları çıkmış.
  • Mesut Bey ve Erdi Bey telefon alacağım ve karar veremedim siz hangi telefonu önerirsiniz? Enazından hemen hemen bütün telefonları test ettinz siz olsaydınız hangisini alırdınız? Oneplus one, oppo, Xiaomi, Lenovo, ZTE, Huawei, Asus, General Mobile, Casper, Turkcell, Samsung, HTC, Sony, LG, Apple, Zopo, Motorola duyduğum bilğim markalar bunlar ve en çokta oneplus, oppo, apple, htc, samsung,sony, Lg arasında kaldım.

• Emeğinize sağlık çok güzel bi inceleme olmuş tebrikler.

• Ağzınıza, nefesinize sağlık. 5 saat olsa dinlerdim. Öngörülerinizin ve tespitlerinizin pekçoğu doğrudur.

• Bi şey sorucam Sony Z2 mi iPhone 5S mi daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çinli üreticilerin desteği inşallah ''translate ingilizcesi'' gibi olmaz
  • Çin menşeili markalar pahalı telefonların sonunu getirebilir, bu yüzden destek vermek şart.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok faydalı bir söyleşiydi ağzınıza sağlık. Eleştirilecek bir yanınız yok ama profesyonellik adına eleştirilere açık olmak gerek.Gördüğüm kadarıyla nispeten bunu başarmışsınız zaten. Size ve kamerada göremediğimiz ekipteki Diğer arkadaşlara ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum.
    Saygılılar.

• 87 dakika video mu olur? Sanki muhteşem yüzyıl dizisi...

• Su xiaomi bi gelse de herkes rahatlasa :) o gelene kadar huawei g7 piyasayi supurecek valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.