Şimdi Ara

OPPO ve Xiaomi nereye gidiyor; Akıllı telefon devleri neler planlıyor, Android, IOS, Windows Phone ve BlackBerry'nin geleceği 'Dev Analiz' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
3
Favori
6.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • asus zenfone 5 in bataryası bilerek küçük tutulmuş, yok sa zenofone 6 az satabilirdi dengelemeye çalışmışlar.
    zenofone 6 daha mantıklı gibi tablet niyetine de kullanılabilir...
  • Mobil platformlar hakkında eleştirel çok hoş bir sohbet olmuş, zevk ile sonuna kadar izledim..
    Bu tat da videoları bilgisayar donanımları içinde görmek isteriz, iyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Mesut bey hem kareli, hem kısa kollu, hem de soluk renkli o gömleği neden giydiniz? Bence ciddi tarz değişikliğine ihtiyacınız var. İnşallah bel çantası da kullanmıyorsunuzdur.

Merhaba,

Ayakkabı çorap tercihinizi de söyleyin ona göre giyinelim. Moda programı çekmiyoruz kusura bakmayın. Bel çantası da takarım, kareli gömlek de giyerim sizi gram ilgilendirmez. İşinize bakın.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

İplememek daha iyi Mesut bey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon incelemeleri kısa, böyle sohbetleri uzun yapmanız on numara oldu.

Özellikle Mesut Bey ve Erdi Bey ikinizin sohbetini 10 saat olsa da işten güçten arta kalan vakitlerde bölük pörçük de olsa izlerim :D

İyi çalışmalar
    Teşekkürler

• mesut ve erdi abilerim.çok güzel sohbet havasında bir video olmuş.yalnız xiaomi ve oppo hakkındaki söylediklerinize çok şaşırdım beklemiyordum diyebilirim.çünkü telefon almak için şuanda xiaomi mi4 ü bekliyorum(one plus gelmediği için) xiaomi hakkında pek iç açıcı değildiniz ama mi4 farklı gibi duruyor.yazılımıda gayet güzel görünüyor.onun elinize geçme gibi bir durum varmı ve inceleme yapabilme durumunuz varmı çünkü beklentim yüksek o alanda.
    bir de one plus one incelemesini göremedim sitede benmi kaçırdım yoksa yayınlanmadı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: y.karagul

Mesut abi yanlış anlama ama;
    Zamanında GM Elite'nin savunulucuğunu yaparken ve bekleyin 4.4 gelir diye tahmin yürütürken ayrıca firmanın sözlerini yerine getirmemesini görmezden gelirken aklınız neredeydi sorarım size.

bende şahidim evt hem öyle savunuyorlardı ki sanki kendilerinin gm şimdi ise görecek gözleri yok yerden yere vuruyorlar gm yi o zaman larda GM ve Telpa Yetkilileri konuk olmuştu dh ye gm elite tanıtımı için şimdi düşündüren soru şimdi gm yi neden sevmiyorlar tabii telpa yetkililerinin sözlerinde durmaması ortadan kaybolması .....onun için diyorum oppoo ymuş zoppoymuş xiaomi çakmak markası gibi hepsi de yahu bir düşünsenize asus türkiyede varlığını gösteren bir çin markası haklarında o kadar şikayet var ki acaba asus alınırmı gibi insanın beynin de ister istemez soru işareti oluşuyor bırakın arkadaşlar bildiğinizden inanın bana şaşmayın bırakın onlar kendi memleketlerinde mutlu mesut yaşasınlar türkiyede fazla çöpe gerek yok hem çinde o kadar satmaları normal nufus çok kalabalık

• Kapsamlı video için teşekkürler ama MTK'ya haksızlık edildiğini düşünüyorum verdiğiniz paranın karşılığını veren bir işlemci. Ayrıca ısındığından bahsetmişsiniz tabiki ısınıyor fakat araştırın yük altında ve en yüksek sıcaklık değerleri MTK işlemcilerde Snapdragon'a göre daha düşük.Ayrıca ısınınca performansı S800 kadar düşmüyor. Bunlar kendi tecrübelerim değil fakat bir çok incelemede bunlar yazıyor.

• çok dolu bi söyleşi olmuş fakat herhangi bir telefondan bahsederken en azından genel itibariyle cihazı hatırlatması açısından tanıtım videoları eklenebilirmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söyleşi iyi olmuş da xiaomi den sovuttunuz resmen mi4 alacak ken.

• harika video olmuş, ne film ve dizi hiç bir videoyu kesintisiz izlememiştim uzun zamandır.. Mesut ve Erdi uyumu harika... konular ve ele alış harika, on derece doyurucu tatminkar bir video olmuş...

• Elinize saglık ama film kadar uzun olmus bi yerden sonra kapattım.

• O kadar yazdığım cevabım yanlışlıkla silindi anlamadığım taslak olarak da kaydedilmemiş. Özet olarak yazıcam.

Konuyu hemen yaşa vurup konuyu başka yerlere çekme ve asıl konuyu unutturmaya çabalarına giriyorsunuz. Tıpkı 17 yaşındaki heyecanlı ergenler gibi.
    Profilime isterseniz biraz daha bakın. Benim her fırsatta bu tür konularda doğru olanı savunmaya çalıştığımı da görürsünüz.(Tam ergen gibi kendimle övünüyorum hatta)
    Ve tabiki de sizden beklediğim, genelleme yapma hastalığı var. Şimdi konu dışındaki 17 yaşındaki ergenler heyecanlı ya, hayatta hiçbir amaçları olmadan yaşıyorlar ya, yeryüzünde yaşayan bütün 17 yaşındaki ergenler aynıdır. Tipim nasıl SS'li diye konu açarlar. Siz insanlara böyle yaklaşıyorsunuz. Genelleme yapmak her zaman yanlıştır.
    "ya niye herkes mutsuz, niye herkes sinirli". Sizin gibi saygısızlar yüzünden. Böyle 'eleştirileri' gördükçe sinirleniyor insan. Herkes modaya uymak zorunda yani.

edit: kör gözler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balawitz -- 8 Ağustos 2014; 23:46:54 >

• eksileyen arkadaşlar neden konuyu tartışmıyoruz kısadan eksiyi basmak nedir haksızmıyım yazdıklarım da burası adı üstünde forum sitesi yazın biraz da konuyu tartışalım

• Öncelikle Donanımhaber editörlerine uzun süreden sonra böyle kaliteli bir video paylaştıkları için
    çok teşekkür ederim. Hem bu konularda bilgisi az olanlar içinde çok yardımcı bir video olmuş.
    Discovery,Turkcell gibi markalar belkide ilk defa reklam,gelir kaygısız çatır çatır söylenmiş. Aslında
    beklenen istenen; gerçekci ve dürüst bir bakış açısı ki herzaman beklediğimiz.

Video için Octacoreyi Snap400e eşleştirmek bence biraz acımasız olmuş sanki.

Xioami çok fazla eleştirmişler mi3-mi4 gelince değerlendirmek lazım bence. Ayrıca Redmi Note kullananlar
    çok iyi yorum yapıyorlarken bu kadar kötü bir performans almak telefondan garip..

Nokia konusunda çok doğru yorumlar yapılmış ancak Aveanın 2 yıl önceki de olsa görüşünü yani "bir
    operatör" adı altında belirtselerdi daha etik olurmuş sanki mini bir eleştiri olarak.

Tekrar söylüyorum Video süper çok teşekkürler.

• Hayranıyım bu mesut çeviğin adam tam bir cazibe merkezi çekiyor adamı kendine onu eleştirmek bir zevk ondan fırça yemek daha büyük zevk tek kusuru var uçak benziniyle çalışıyor 100 metreden alıyor parlıyor dokunmaya gör dokunan almış cevabını ve mutlu yatmış o akşam tşkler mesut çevik hem anlatımların hem fırçaların için seni sevmeyen ölsün

• merhaba Mesut Çevik bey öncelikle çok teşekkür ederim yorumuma cevap verdiğiniz için maksadım sizleri eleştirmek değil sadece bir gerçeği öğrenmek bu yorumlarınız sizin takipçilerinizin'de muhakkak'ki dikkatini çekmiştir yazınızda bir kere daha izleyin demişsiniz evet ben videonuzu iki kez üst üste izledim hata oppo yu konuştuğunuz yeri birkaç kez izledim yani gayet iyi anladım orada oppo için tam bir felaket lafını kullanıyorsunuz gerek ekranda sarı ışık gerekse takılmalar falan çok kötü berbat falan diyorsunuz ama sizin oppo find7a tanıtım videonuzda tamamen tersini söylemiştiniz gerek coloros ara yüzü ve özellikle'de yazılımı için çok beğenmiş ve övmüştün hata samsun htc gibi büyük firmaların örnek alması lazım söylemiştiniz ve ekranda herangi bir takılma kasma olmadığını'da söylemiştiniz gayet hızlı geçişlerin olduğunu telefonun gayet güzel bir cihaz olduğunu'da söylemiştiniz video yayında birkaçkez izledim oppo find7 yi alamyı düşündüğüm için işte sorumda tam burada neden o video nuzda bir cihazı o kadar övüyorsunuz'da bir sonraki videonuz'da adeta bu kadar kötülüyorsunuz bunun gerçek sebebi nedir acaba gerçekten samimi dürüstçe bir cevap yazarsanız sevinirim gerçekten o telefon okadar kötümü yoksa onceki mesajımda yazdığım gibi birtakım beklentiniz vardı'de onlar gerçekleşmeyince bu şekil bir yorum yaptınız insanlar sizleri takip edip değerlendirmelerinizi ve yorumlarınızı dikkate alıp ona göre bir fikir edinip ürün satın alıyorlar onun içi gerçekten tamamen tarafsız olmanız lazım ayrıca diğer yorumlarınızın tamamına katılıyorum ve saygı duyuyorum teşekkür eder saygılar sunarım...

• Videoyu izledim kafam daha bir ayrı karıştı. Ne yapacağımı bilemiyorum.

• şimdi insanları bilinçlendirmek kötü birşeymi arkadaşlar mesela asus türkiyede kaç senedir faaliyet gösteriyor kendini düzeltemeyen firma adamlar telefonlara cevap vermiyor birde apple müşteri hizmetlerine bakın burada beni apple fanı olarak suçlamayın lütfen ben sadece apple tabletini kullanıyorum tv telefon pc hifi sistem olarak yıllardan beridir sony kullanıyorum ister sony fanı deyin ister apple fark etmez benim için önemli olan satış sonrası hizmettir onun için söylüyorum bu çinli markalara güvenmeyin zamanın da siz yücelltiniz discovery i yapmayın arkadaşlar kendinize gelin sokağa atılacak paranız varsa bişey diyemem ama bunlara para vermeyin biraz bekleyin indirimleri takip edin kaliteli bir ürün alın bakın bu markalardan ne köy olur ne kasaba bilindik markaları tercih edin

• Xiaomi'den soğudum beyler (SS'li)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Video içre bir düzeltme yapmalıyım:

Türkiye'deki en pahalı akıllı telefon htc one m8 değil, lg g flex'tir.

Sohbetiniz daim olsun.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.