Şimdi Ara

OPPO ve Xiaomi nereye gidiyor; Akıllı telefon devleri neler planlıyor, Android, IOS, Windows Phone ve BlackBerry'nin geleceği 'Dev Analiz' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
3
Favori
6.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Feel Me

Mesut bey hem kareli, hem kısa kollu, hem de soluk renkli o gömleği neden giydiniz? Bence ciddi tarz değişikliğine ihtiyacınız var. İnşallah bel çantası da kullanmıyorsunuzdur.

Nvidia konusunda yetersiz bilgileriniz desen tamam da bu kadarı da abartı yaptığınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muaz1

videyou izledim ama kaçırdım mı emin değilim lenova k920 den neden bahsedilmedi

Merhaba, iyi sabahlar.

Aslında bahsediyoruz, o telefon Vibe Z2 Pro olarak lanse edildi.

Yorumunuz için teşekkür ederim.
  • öncelikle çok teşekkürler emeğinize sağlık çok güzel olmuş ama kafama takılan bir nokta oldu oppo find7 incelemesinde çok övdünüz çok iyi özelikle de yazılımı coloros ara yüzünü çok beğenmiş diniz faka videoda alaycı bir dile oppoyu geçiştirdiniz çok kötü falan gibi bunun sebebi nedir acaba gerçekten samimi söylemenizi istiyorum yanlış analamayın ama oppo dan bir beklentiniz vardı sanırım Distribütörluk gibi bugüne kadar takip etiğim kadar sürekli oppo için hep iyi haberler veriyordunuz birşeyler değişti sanırım bir anda görüşün farklılaştı bende sizin yazılarınızı vede videolarınızı takip edip oppo yu çinden getirtecektim ama bu son videoyun izledikten sonra vazgeçtim ne olur beni yanlış anlamayın sadece benim kisi sadece gerçekleri öğrenmek ve doğru tercih yapmak verdiğim paranın karşılığını almak şimdiden çok teşekkürler..

• Öncelikle sizlere teşekkür ediyorum. Güzel kapsamlı bir analiz olmuş. Akıllı telefon pazarında neler olduğu ve sektörde kim/kimler nereye doğru gittiği anlatılmış. Elbette sizler bu bilişim ve teknoloji pazarında uzun yıllar bulunmuş insanlarsınız ama son zamanlarda dikkat ediyorum da kullanıcıların, ki kendini bilmeyen üç beş kişiden ibaret olduğunu düşünüyorum!, yorumlarını videolarınızda fazlasıyla yakınır oldunuz. Boşverin onların kıt ve dar açılı görüş ve yorumlarını! Sitenize ve videolarınıza yeni abone olan/olacak teknoloji meraklıları için daha objektif bir şekilde insanların ne söylediklerini bir tarafa bırakarak daha teknoloji dolu içerikler üretmenizi sizlerden istirham ederim. DH ekibine iyi çalışmalar dilerim.

• MTK6592 kullanan 3 adet telefon kullandım (Lenovo s939, THL T11, Redmi note) ne hikmetse abartılı bir ısınma yoktu. S800'ün yanında hatta hiç ısınmıyor denebilir. Bu arada MTK6592 antutu cpu skorlarında S800'den daha yüksek skor alıyor.

Ayrıca mi3 gibi malzeme kalitesi yüksek bir telefonu zopo ile kıyaslandınız ya pek bir şey diyemiyorum. Ayrıca fuardaki mi3'ü elinize aldığınızda hayran kalmıştınız ancak demek ki kullandıkça insan alışıyor :)

• yorumlar kaliteli aynı kalitede mi4 incelemesi bekliyoruz, teşekkürler..

• GM parayi ateşlememiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: muaz1

videyou izledim ama kaçırdım mı emin değilim lenova k920 den neden bahsedilmedi

Süper bir telefon olduğundan bahsedildi. Ama yurtdışı fiyatının 800 $ civarında olması ve TR'ye geldiğinde de çok yüksek fiyattan piyasaya girme ihtimali olduğundan kısa geçildi.
  • Henüz video'nun tamamını izlemedim ama izlediğim kadarı ile Casper ve GM'a olması gerektiği eleştirileri dillendirmiş editörler...Objektiflik konusunda kuşku duyanlar için yazayım dedim..
  • Xiaomi Redmi için söylenenler hayal kırıklığı oldu.
    Mi3 elinizdeymiş, onun için bir şey söylemediniz.
    Mi4 incelemenizi merakla bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Mesut bey hem kareli, hem kısa kollu, hem de soluk renkli o gömleği neden giydiniz? Bence ciddi tarz değişikliğine ihtiyacınız var. İnşallah bel çantası da kullanmıyorsunuzdur.

Merhaba,

Ayakkabı çorap tercihinizi de söyleyin ona göre giyinelim. Moda programı çekiyoruz kusura bakmayın. Bel çantası da takarım, kareli gömlek de giyerim sizi gram ilgilendirmez. İşinize bakın.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Mesut Çeviğin bu düşüncesi nedeniyle forum üyelerine saygısızlık yapıyor filan derseniz harbi dalarım size. Adam sonuna kadar haklı kimseyi ilgilendirmez kimin ne giyeceği. gidin bugün ne giysem'i izleyin siz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

öncelikle çok teşekkürler emeğinize sağlık çok güzel olmuş ama kafama takılan bir nokta oldu oppo find7 incelemesinde çok övdünüz çok iyi özelikle de yazılımı coloros ara yüzünü çok beğenmiş diniz faka videoda alaycı bir dile oppoyu geçiştirdiniz çok kötü falan gibi bunun sebebi nedir acaba gerçekten samimi söylemenizi istiyorum yanlış analamayın ama oppo dan bir beklentiniz vardı sanırım Distribütörluk gibi bugüne kadar takip etiğim kadar sürekli oppo için hep iyi haberler veriyordunuz birşeyler değişti sanırım bir anda görüşün farklılaştı bende sizin yazılarınızı vede videolarınızı takip edip oppo yu çinden getirtecektim ama bu son **** izledikten sonra vazgeçtim ne olur beni yanlış anlamayın sadece benim kisi sadece gerçekleri öğrenmek ve doğru tercih yapmak verdiğim paranın karşılığını almak şimdiden çok teşekkürler..

Merhaba,

İncelemeyi tekrar izlerseniz cihazın bir çok hatası olduğundan, sarı ekran sorunundan ve benzeri şeylerden söz ediyoruz. Kısacası buradakinden farklı bir şey söylemedik.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

• Oppo find 7 de sarı ekran sorunu dediğiniz beyazları biraz sarı göstermesi mi? Öyle ise bu sorun g3 de çok daha fazla gördüğüm kadarıyla.

http://www.gsmarena.com/oppo_find_7_vs_lg_g3-review-1103p3.php

Video da benim gözlemlediğim find 7 nin ekranı g3 den daha iyi ki inceleyen de diyor.Karlı bir zemin fotoğrafında g3 sarı kalırken diğer iki telefon çok iyi beyaz vermiş.Gsmarena da find 7 yi ekranda üstün görmüşler.

• o kadar konusmadan sonra benim anladigim tek sey butcen iyiyse git iphone6 al kardesim:-)

• quote:

Orijinalden alıntı: 1megabayt

Henüz izlemedim ama açıklama da yazan Apple, General Mobile, Casper ve Turkcell ne zamandan beri üretici? Hangi ürünü ürettiler?

Casper telefon üretmediği gibi bilgisayar da üretmez. Alır, üzerine markasını basar geçer, yerli malı diye satar. Hele maliyeti düşürmek için kullandığı uyduruk anakartlar...

Apple'ı eklemeyi unutmuşum :).

Sohbet için teşekkür ederim, sonuna kadar izledim ve farklı markalar hakkında bilgiler edindim.

Acaba (video da firmaların size gönderdiğinden bahsettiniz) ülkemizde olmamaları nedeniyle, size cihazlarını gönderemeyecek firmaların ürünlerini de konu etme şansınız olacak mı ileride? Örneğin Amazon'un akıllı telefonu Fire, Nokia'nın eski MeeGo kadrosunun akıllı telefonu Jolla gibi.

Pek çok kullanıcı için belki de gerekli olmayan, aynı zaman da pahallı ama merak edenler için Tegra 4i işlemcili "Blackphone"'da olabilir inceleme için: https://store.blackphone.ch

Tekrar teşekkürler, iyi geceler.

apple üreticidir. qualcomm'un yarısı onların.satın alırlar yakında

• Xioami mi3 ve mi4 incelemesi umarım bir an önce yapılır hatalarını görmek alacak olanlar için çok faydalı olacaktır yakın zamanda ülkemize geleceğini düşünürsek bu incelemeler sayesinde kullanıcıların fikir sahibi olacağı kanaatindeyim
    Oppo ve redmi note tam bir hayal kırıklığı oldu umarım mi4 de bu hatalar olmaz
    Lenova ülkemizde satışa sunacağı cihazların ben düşük fiyatlı olacağına inanmıyorum samsung lg ne ise oda ayak uyduracaktır zaten
    Son olarak bazı insanlar artık yorum yaparken saygı duymayı unutuyorlar herkesten ricam bazı yorumları saygı çerçevesinde yazmaları
    Genel inceleme çok faydalı ve güzel olmuş
    Iyi günler..

• yıl olmuş 2014 adam hala editörlerin kıyafetlerine takıyor.
    Siz hiç yurt dışındaki editörleri görmüyorsunuz herhalde, adamlar boxerla sunum yapıyor kıyafet umrunda değil adamların. Bir tanede niye böyle giyindin diyen yorum yok.
    Ya aşın artık kendinizi.
    konuya odaklanın.

Erdi bey, Mesut bey ağızlarınıza sağlık.
    Çok güzel bir program olmuş.

İşşallah xiaomi en kısa sürede gelirde 4k tvsini ucuza alabiliriz.

• Anlaşılan o ki hiçbir firma tam anlamıyla kıvıramıyor bu işi. hepsinde bi problem var malesef.
    türkiyedeki alt segmenti lenovo ve asus ele geçirir gibime geliyor. böylece şimdi ki gibi ucuz telefon alabiliriz hem de dünya çapında firmaların güvencesi olur.
  • apple geçiş sürecini bitirecek makineyi yapacak gibi...alınabilecek bir fiyatta olsa bari..

• versamaxx V kullanıcısına yanıt
    eyvallah arada kaçırdım herhalde

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.