Şimdi Ara

OPPO ve Xiaomi nereye gidiyor; Akıllı telefon devleri neler planlıyor, Android, IOS, Windows Phone ve BlackBerry'nin geleceği 'Dev Analiz' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
3
Favori
6.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Video dan çıkan sonuç Iphone 6 en iyi seçenek. Maalesef Android maceram sona eriyor. 2400 tl yi bir telefona vermek mantıklı gözükmese de benim gibi bir telefonu uzun süre sorunsuz kullanmak isteyenler için tek seçenek.

• Donanımhaber videoları her zaman objektif olmuştur.Gerçekten samimi ve çok profosyonel incelemeler var.

• Mesut abi, sen o GM'ci arkadaşın gönlünü 'şeyap' :P Anladın sen onu :D

• Mt6592 yi abartiyor bazıları s600 den falan
    iyi sananlar var tamam da snapdragon 400 kadar kötü değil.Snapdragon 400 le başabaş gitmesinin sebebi S400 720p de, Mt6592 fullhd de çalışıyor Ülkemizdeki telefonlarda.Yoksa 6592 daha güçlü. Bu gücü cözünürlükle öldürüyor Çinliler sağolsun. Yeni gelecek Mt6595 de adreno 320 yi yakalayacaklar onada 2k ekran koyar bu zeki Çinliler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu öinden getirip marka basıp 900e 1200 e satanlar umarım zarar eder umarım. 100-200 dolara fabrikasından alıp burda 1200e satıyorlar %100 vergi ödeseler bu kadar fiyat çıkmaz! ki devlete doğru düzgün vergi ödedikleride yok kdv yi ötv yi zaten biz veriyoruz diğer vergileridende indirim alıp duruyorlar

• Yazılı metni olsa biz kotalı olanlar için iyi olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun soluklu çok dolu dolu bir program olmuş, teşekkürler..

belki de tek eksik bütün üreticiler ve telefonlarından bahsederken Google'ın Nexus telefonu projesi ve geleceği konusunda da bir iki cümle söylenebilirdi..

Saygılarla

• kusura bakmazsınız umarım ama, boş muhabbet.

• çok güzel bir sohbet olmuş. bunun için teşekkürler. yalnız mı3 ve mı4 konusu çok havada kalmış. kafam karıştı gerçekten çünkü bir videoda övüldüğünü hatırlıyorum. umarım en yakın zamanda oneplus one ve mi3-mi4 incelemelerini görürüz.

• Henüz izlemedim ama açıklama da yazan Apple, General Mobile, Casper ve Turkcell ne zamandan beri üretici? Hangi ürünü ürettiler?

Casper telefon üretmediği gibi bilgisayar da üretmez. Alır, üzerine markasını basar geçer, yerli malı diye satar. Hele maliyeti düşürmek için kullandığı uyduruk anakartlar...

Apple'ı eklemeyi unutmuşum :).

Sohbet için teşekkür ederim, sonuna kadar izledim ve farklı markalar hakkında bilgiler edindim.

Acaba (video da firmaların size gönderdiğinden bahsettiniz) ülkemizde olmamaları nedeniyle, size cihazlarını gönderemeyecek firmaların ürünlerini de konu etme şansınız olacak mı ileride? Örneğin Amazon'un akıllı telefonu Fire, Nokia'nın eski MeeGo kadrosunun akıllı telefonu Jolla gibi.

Pek çok kullanıcı için belki de gerekli olmayan, aynı zaman da pahallı ama merak edenler için Tegra 4i işlemcili "Blackphone"'da olabilir inceleme için: https://store.blackphone.ch

Tekrar teşekkürler, iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1megabayt -- 8 Ağustos 2014; 4:07:37 >

• videyou izledim ama kaçırdım mı emin değilim lenova k920 den neden bahsedilmedi

• Apple artık bence 2.kirilmayi 9Eylulden sonra yaşar bunu gorecegiz , Qualcomm Apple Mtk İntel Suan herhalde sırtı yere gelmeyecek gibi gözüken firmalar . Çinli firmaların gelmesi bizim çok işimize gelir bence Türk halkının bu kadart tüketici bir toplum olması vergiler vs derken diğer firmalar da pahalıya satmak için biraz bahane olmuş oluyor . Gerçekten güzel video olmuş elinize sağlık ..

• quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

Yazılı metni olsa biz kotalı olanlar için iyi olurdu.

Sayfadaki ilgili linkten mp3 olarak indirip dinleyebilirsin. 80 MB civarı, video formatına göre kotandan çok daha az götürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 8 Ağustos 2014; 3:08:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

Yazılı metni olsa biz kotalı olanlar için iyi olurdu.

Sayfadaki ilgili linkten mp3 olarak indirip dinleyebilirsin. 80 MB civarı, video formatına göre kotandan çok daha az götürür.

Teşekkürler hocam.Hayırlı geceler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi ne geveze bir milletmişiz adamlar 87 dakika kesintisiz konuştular =)

ikinizi bir arada görmek çok güzel devamı gelir inşAllah

• Htc one M8 alın keyfinize bakın.
    Bu arada on numara program olmuş ellerinize ağzınıza sağlık.

• Güzel bir değerlendirme olmuş. Motorola g2 ile ilgili söylentiler var bilginiz var mı ? Asus zenfone 5 özellikle batarya kısmında hayal kırıklığı t50 bile 2350 mah iken zenfone 2110 mah. yakışmadı. Fiyat gayet hoş özellikle 2gb ram için. Erdi abinin moto 360 için telefon demesi dışında tüm söylediklerinizi destekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir video olmuş.Keşke her videonuz bu kadar net olsa bazen öyle video çekiyorsunuz ki kamera kişiye değil de arkaya veya başka yere odaklanıyor;bu DH ye yakışmıyor.

Kısa ama öz videoları sabırsızlıkla bekliyorum,gerçekten çok hoş ve tadında oluyor yoksa 2-3 video 120 dk işin suyunu çıkarıyor ama yalnızca detaylara değil normal anlatımın üzerine ayrıca detay olursa ve giriş-orta-üst seviye telefonları kendi klasmanlarında yıllık olarak karşılaştırırsanız; bunun yanında da güncellemelere,zamana,fiyata bağlı olarak düzenli olarak cihazlardan bir yazı veya video eşliğinde bilgiler verirseniz benim gibi devamlı bilgi almak isteyen kişiler için gayet hoş olur.

Teşekkürler.

• Mesut bey hem kareli, hem kısa kollu, hem de soluk renkli o gömleği neden giydiniz? Bence ciddi tarz değişikliğine ihtiyacınız var. İnşallah bel çantası da kullanmıyorsunuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Mesut bey hem kareli, hem kısa kollu, hem de soluk renkli o gömleği neden giydiniz? Bence ciddi tarz değişikliğine ihtiyacınız var. İnşallah bel çantası da kullanmıyorsunuzdur.

Merhaba,

Ayakkabı çorap tercihinizi de söyleyin ona göre giyinelim. Moda programı çekmiyoruz kusura bakmayın. Bel çantası da takarım, kareli gömlek de giyerim sizi gram ilgilendirmez. İşinize bakın.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.