Bildirim
Opskins.com ' dan para çekilebiliyor mu ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bitcoin ile çekmiştim ben bi iki ay önce ama bitcoin alımı yapan site bulmak zor. Şimdi bi tane daha para çekme yöntemi getirmişler bankaya transfer diyorlardı sanırım -
paylution sanırım -
aynen o sistemi hiç denemedim ama bitcoin ile alabilirsiniz. Yada ordan key alıp biraz zararla satabilirsiniz hızlı elinize geçer para -
Teşekkürler -
Opskins yerine oyunfor, bynogame gibi sitelerde satın daha iyi olur. Sonuç olarak aynı zararı edeceksiniz ama en azından karşınızda Türk bir muhattap olacaktır. -
Csgo harici sattım hocam diğer sitelerde o itemler satılmıyor -
Konu cs:go olunca direk cs go geldi aklıma tamam hocam :) -
-
Hocam emin ol alışveriş yaparken Türk'le muhattapdansa yabancıyı seçerim, yabancı herzaman için daha anlayışlıdır. Tek oyun ortamımda değil bkz; Amazon.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet genellikle öyle -
merhaba çekebildinizmi paranızı? benimde yardıma ihtiyacım var :/ aynı dertten muzdaribim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lbyibo
merhaba çekebildinizmi paranızı? benimde yardıma ihtiyacım var :/ aynı dertten muzdaribim.
Belirli haftalarda bitcoin'e transfer edilebiliyor. Bunun için kimlik vb şeyler istiyorlar.
Yani hesaptaki parayı paribu gibi tl>bitcoin dönüştüren siteye aktaracaksın. Ordan tl ye çevirip banka hesabına havale edeceksin. -
kimlik bilgilerini yükledim ama kimlik resminide istiyor sanırım ne tavsiye edersiniz böyle birşeyle uğraştınzmı :D tl karşılığı itemmi satsam?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X