Amfime bağlamak üzere Optik çıkışlı Dts çözücülü HDMI bağlantılı bir player arıyorum, Bugün anadolu yakasında 7 adet Tekonoloji mağazası gezdim ya HDMI var optik yok ya optik var dts yok. Sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.
Mkv şart değil kopya konusunda sıkıntı yaratmasın. Bütçe 200 civarı.
Şimdiden Teşekkürler.
yeni nesil hmdi bağlantıdan faydanlana bilirsin illa optik çıkışa gerek yok arkadaşım .
bluray playerların hepside dts çözer çünkü filmlerin çogu bu yönde
iş kopya olayına gelince o sıkıntılı kısım işte bakarsın birini okur birini okumaz hiç belli olmaz tek uzak durman marka sony kopya okutamazsın taki ayno şartlarda ve aynı kalite de dvd basmıyorsan
bütçede 200 demişsin kampanyaları takip samsung alabilirsin başarılıdır tek sıkıntısı mkv değil avi okumaması hoş
şu markadalarda okumuyor avi uzantıları .panasonic lg samsung .sony philips . avileri okumamakta
nerden bildiğimi sorarsan vatanda hepsini tek tek denedim mkv dersen en iyi çözüm bana göre samsung
malzeme kalitesi dersen panasınic ve philips derim
Teşekkürler dostum,
Amfiye optik ile gireceğim amfide hdmı bağlantı yok tvye hdmı ile bağlayacağım fakat tv hop menüden kapattım, aynı şeyi teledünya hd içinde yapım cihazı optik ile bağladım, Samsung c5500 aldım 250 TL ye d5500 den 1 sene önceki seri.