Şimdi Ara

optik/kitapçık imza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler attım diye hatırlıyorum ama içimde inanılmaz vesvese var. internetten baktığımda herhangi bir sıkıntı olmaz diyorlar. bir imza atmadım diye 1 senelik emeğim çöpe gideceğini sanmıyorum. tc/kitapçık numarası vs gibi ya da çok ekstrem olaylarda sınav geçersiz sayılır diye düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B0F156B0 -- 9 Haziran 2024; 20:57:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gözetmen kontrol etmedi mi?

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

valla hocam tyt sınavında baktı ama aytde tam hatırlamıyorum. internette böyle unutanları gördüm hiçbir sıkıntı olmadı diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B0F156B0 -- 9 Haziran 2024; 21:0:19 >
  • Hiçbir sıkıntı olmaz merak etme. Sınavdaki en önemli şey kitapçık numaranı kodlaman ve kitapçıktaki etiketi görevlinin oraya yapıştırması, optige tcni yanlış kodlasan bile hesaplanıyor oralar ek önlem için. İmzada kesinlikle hiçbir şey olmaz

• eyvallah hocam teşekkür ederim içim bir nebze rahatladı. sınav iptal olması bence dediğim gibi çok ekstrem olaylara bağlı gelişir

• Hocam sorun olmuyor icin rahat olsun ben de gecen yil tyt kitapcigana atmayi unutmustum bir sorun olmadi.

• wayze kullanıcısına yanıt

hocam peki optikte sıkıntı olur mu?

attım diye hatırlıyorum ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forumda bunun hakkında yüzlerce konu açıldı daha sınavı iptal olan görmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

hocam ben de internetten araştırdım şuana kadar bundan dolayı sınavı iptal olanı görmedim ama içim rahatladı sağolun

• up

• Hiçbir şey olmaz. Denendi onaylandı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ösymyi aradım karekod ve optik kağıdın olması yeterlidir diyor. Bu ikisi varsa sen optiği ve kitapçığını adam akılı doldurmasan bile sıkıntı yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.