Şimdi Ara

Optimum E5 Trafiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e5 uzerındekı trafıkle alakalı bır gurup olusturdum en sonunda tepkı olarak

http://www.facebook.com/group.php?gid=50246068059&ref=mf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 12 Aralık 2008; 23:28:32 >

• cevizliden Optimuma kadar trrafik var ne diyim

Optimumdan sonra acayip rahatlıyorsunuz
  • valla ya ne biçim iş bu
  • bi b.kta yok yani gitmeye deger,merak için gidiyor millet yakında biraz da olsa rahatlar..
  • inş azalır
    20 dakıkalık mesafeler 45 dakıkaya belkı 1 saate cıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: einhander

inş azalır
    20 dakıkalık mesafeler 45 dakıkaya belkı 1 saate cıktı

ya cidden haklisin tam bi rezilik yaşaniyor orda nefret ettim kadikoyede gidilmiyor artik.
    çarsamba günü tam 2 saatte ulastim kadikoye
    normalde 45-50Dk da ordayim.

optimumda zaten bi otopark sorunu var rezalet önunde de benzinci oda bi eziyet. köprüde sıkıştırmıs orda iyice daraliyo trafik orda.
  • optimum acıldıgından berı e5 ı kullanmaz hale geldım
    hızlı ulasım ıcın e5 kullanılırdı artık onuda ortadan kaldırdılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • trenle gitmek en akıllı çözüm
  • Daha önce benzer bir konu açmıştım;

http://forum.donanimhaber.com/m_28151470/mpage_1/key_optimum//tm.htm#28169492

Facebook grubu kurman faydalı olmuş, teşekkürler. Keşke sesimizi duysalar ve bu yakarış bir işe yarasa, ama hiç sanmıyorum....
  • kozyatagı cıvarı her zaman kilitli oluo oraya açılması hiç iyi olmadı die dusunuyorum..optimum outlet e gidenler arkasındaki paladium ada gitsin derim (atasehir tarafında)
  • paladıum guzel ama ulasımı zor pek tercıh edılmıyor
  • up
  • up
  • Böyle bir rezillik olamaz ! Nasıl izin verildi böyle bir aptallığa. Hadi yönetimi zaten salla, birşeyden anladkları, yönetebilirlikleri yok ancak Carrefour, metro v.s. gibi aynı güzergahta bulunan ve E-5 dışına konulan alışveriş merkezleri buna nasıl ses çıkaramadı.

Kaynarca-Kadıköy 130A ile 165 dakika sürmüştü bu optimum rezaleti açıldığı ilk hafta sonu...
  • up
  • ya ben pazar günü carrefourdan yenisahraya yani 20 dakikada gittim ve ülkemizin gereksiz insanları araçlarını optimumun otoparkında yer kalmayınca E-5 e park etmişler ve 2 şerit vardı oranın önünde park halinde.. polis ceza yazıyodu ama işkenceyi çeken bizdik
  • Tam zamanında tasinmisim oradan
  • ucuz yırttın
  • Daha da kötüsü artık minibüsler ve otobüsler yenisahra'daki durak olan cebe girmiyorlar E-5 üst geçidin altunda durup yolcu indirip bindiriyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.