herkese merhaba , Optoma Hd29H almyı planlıyorum ancak evin şekli ve hanımın ısrarı nedeniyle projeksiyonu tavana takamayacağım. Bu projeksiyonu belli bir açıyla kenardan yansıtabiliyormuyum ? yoksa perdenin tam karşsına mı koymam gerekir ? araştırdım ancak bilgi bulamadım. yardımlarınız için teşekkürler. |
Optoma Projeksiyon Kullanıcıları - ANA BAŞLIK (107. sayfa)
-
-
Hd29h kullanıyorum. Bende tavana asmadım. Tripod aldım onun üstünde duruyor. Keystone var ama cihaz tam katşıdan daha verimli çalışıyor. 10-20 derece gibi sağa sola koyabilirsiniz sorun olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Optoma UHD35 4K Projeksiyon Cihazı
Optoma UHD35 4K Projeksiyon Cihazı'nın Öne Çıkan Özellikleri;
4K UHD @ 60Hz: 16.7ms
1080P @60Hz: 16.7ms
1080P @ 120Hz: 8.9ms
1080P @240Hz: 4.2ms
4K UHD 3840x2160 Çözünürlük
RGBWRGBW Renk Tekerleği
HDR10 ve HLG Uyumluluğu
4 Köşe Düzeltme ile Kurulum Kolaylığı
1080P 240 Hz Desteği ile Pürüzsüz Akış
Rec.709 Renk Standardı
1.000.000:1 Kontrast Oranı
3400 lümen Işık Gücü
10w Dahili Hoparlör
2 x HDMI 2.0 Giriş, 1 x VGA, 1 x Audio 3.5mm giriş,
1 x Audio 3.5mm Çıkış, 1 x S/PDIF, 1 x USB-A 1.5A
1 x USB-A Service, 1 x RS232, 1 x 12V Trigger
4000 (bright) 15.000 (Dynamic) 10.000 (Eco) saat lamba ömrü
26 dB / 28 dB Fan Sesi
%80 Uniformity
Atım Oranı; 1,5 - 1,66
Boyutlar 315 x 270 x 118 mm
Ağırlık; 3,9 kg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyutdijital -- 20 Mart 2021; 12:9:37 >
-
-
Optoma UHD35 4K Projeksiyon Cihazı, projectorcentral.com'un yılın en iyileri 2021 listesine girmiştir.
https://www.projectorcentral.com/ProjectorCentral-2021-Best-of-the-Year-Awards.htm#Optoma%20UHD35
-
Merhabalar Optoma HD143x kullanıyorum ekranın kenarlarında bu şekilde siyah bir şerit var yani görüntünün bittiği yerde ekran kesilmiyor bu normal mi?
Merhaba;
Sorun olduğunu sanmıyorum. Bende de var ve bilinçli olarak o şekilde kullanıyorum mesafe kısalığından dolayı.
Dijital zoom ile ekran küçültülmüş gibi. Ayarlar içinde bir menüsü olması lazım. Bir bakın derim.
-
Ne yaparsam yapayım o gitmiyor, merak ettiğim şu diğer projeksiyon cihazlarında varsa sorun yok ama benimkinde bir sorun varsa iade edeceğim yeni aldım cihazı
Bahsettiğiniz durum görüntünün etrafında kalan ışık hüzmesi ise bu gayet normal bir durum. Ancak yeni modellerde bu sorunu çözüyormeye başladılar yavaş yavaş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler, evet kullanım kılavuzunu da okudum bu görünen black bar normal diyor. Tüm projeksiyonlarda varmış bende tam görüntünün bittiği yerde biten perde alacam özel kesim o zaman bu durum gözüme batmaz :) teşekkürler
Perdenin etrafındaki siyah barlar bu sorunu büyük ölçüde çözüyor.
Optoma konusu her yıl 1 kez sohbet edip 1 yıl beklenen bir konu olmuş. Bu kadar az mesajın sebebi ürünlerin kötü olması mı ?
Ürünlerin fazla iyi olup kullananların uzun yıllar kullanması mı ?
Yada gizli bir tarikatsınız yıllık olağan toplantılarınız için bu konu üzerinden haberleşiyorsunuz.
"Ürünlerin fazla iyi olup kullananların uzun yıllar kullanması mı ?"
Benim cevabım, kendi adıma EVET.
-
Biraz Konuyu yukarıya taşıyayım.
Uzun zaman oldu Optoma ürünlerini kullanalı.
HD29 Darbee modeli var tarafımda
Sizlere sormak istiyorum Lamba konusunu nasıl cozuyorsunuz ?
Lambası patlayan yada arızalanan oldu mu Türkiyede malum fiyatlar çok uç rakamlarda
Sizler nasıl hallettiniz ?
-
Merhaba bir onceki cihazim optoma hd26 modelinde lamba sikintisi yasadim, piyasada yetkili bayiilerden aldigim rakamlar gercekten cok pahali ve komikti daha sonra ist perpa da bir servis buldum ve piyasaya gore gayet makul ve mantikli bir sekilde lambami degistirdim devaminda da hicbir problem yasamadim ..
Merhaba; servis bilgilerini paylaşmanız mümkün mü? Böyle bir bilgi herkesin elinin altında olmalı diye düşünüyorum. Teşekkürler,
-
tabii ki ASPERA diye bir firmaydı, Perpa B blok 11.kat 1649 numaraydı.
Mustafa Bey var, numarası 05423213300 / 02122720111 / 02122723300
bende ki bilgiler bu şekilde güncelliğini kontrol edersiniz.
iyi günler
-
Bursa' da geçen viewsonic 7827 cihazımın lambasını değiştirttim. Çok memnun kaldım. Sahibi çok efendi bi insandı. Lamba değişim artı lens içi dahil temizliğe 3600TL verdim. Bana pahalı geldi ama bi çok yere sorduğumda sadece lambasına 4500 civarı para istediler. En azından garantili bi şekilde ehline değiştirtmiş oldum. Hemde lamba orjinali olan Osram marka. Bursa Bilişim ofisi diye bi yer. Heykele giderken sağdaki kafkas pastanesinin hemen üst tarafında.
-
3ay kullanılmış optoma 4k uhdx cihazımı satıyorum, almak isteyenler iletişime geçebilir
05309019572
Selamlar
35x ile 35 arasında ne fark var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X