Şimdi Ara

Optoma Projeksiyon Kullanıcıları - ANA BAŞLIK (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.143
Cevap
42
Favori
128.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam elinize sağlık çok güzel gözüküyor.
    Arkada televizyon var galiba değil mi? Günlük kullanımda nasıl yapıyorsunuz? Film izleyeceğiniz zaman mı asıyorsunuz yukarıya sadece?
  • evet..zaten hatunla karar aldık, haftada 3 film izliyoruz en fazla...onun haricinde tv yide dizi izlemek için kullanıyorum, breaking bad, lost, dexter, walking dead, game of thrones vs vs...

film izleyecegim zaman asıyorum, onun haricinde yan odada ki kanepenin arkasında duvara dayıyorum...ses sistemi oldugundan baska bir cözüm yok, stor dalgalanıyor diye hiç düşünmedim ...
  • hozes H kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Ben televizyon için lift sistemlerini araştırdım 500 dolar civarında fiyat veriyorlar. Onu alıp monte etmek görünüş olarak güzel olacaktır ama o maliyet olarak gerdirmeli perdeyle aynı hesaba gelir sanki.
  • onkal kullanıcısına yanıt
    Onur ( onkal ) kardeşim sana projeksiyon yakışır. Projeksiyon sevdası bi yakalarsa bi daha bırakamazsın .... Saygılar kardeşime ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max-well -- 13 Şubat 2014; 22:24:36 >
  • hozes

eline sağlık çok güzel olmuş...

sadece tek bir sorum olacak çerçeve daha ince yapılabilme ihtimail var mıydı? maliyetten dolayı mı girişmedin yoksa sağlamlık açısından mı?

el emeği göz nuru (EEGN) DIY :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: objektif adam

hozes

sadece tek bir sorum olacak çerçeve daha ince yapılabilme ihtimail var mıydı? maliyetten dolayı mı girişmedin yoksa sağlamlık açısından mı?

hocam cahil halimle bilgi vermeye çalışayım siyah çok abartı olmamış siyah kontrast katıyor derler görüntüye bence ideal durmuş maliyet açısından da zaten ince olsaydı daha az olurdu ters olmuş soru : )
  • max-well kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim Sinan abi.
    Hep aklımda, planlara da dahil edildi ama araya bir şeyler giriyor erteleniyor sürekli...
    Bu arada bende farklı konuları araştırmaya devam ediyorum yeni şeyler öğreniyorum; bir yandan güzel oluyor ama diğer yandan da sıkıntı...
    Var bir hayır ama çözemedim ne olduğunu.

Sevgiler üstadıma, abime...
  • quote:

hozes

hocam cerceve derken kasıt siyah kenarlıklarsa istediginiz gibi begenip yapabilirsiniz, camcılarda istediğiniz çeşit kenarlık mevcut, renk ve ebat olarak...

eger kasadan ise kasıt, ahsap eğilebilen bir madde oldugundan, agac ne kadar kalın olur ise, eğilme o kadar daha az olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hozes

quote:

hozes

hocam cerceve derken kasıt siyah kenarlıklarsa istediginiz gibi begenip yapabilirsiniz, camcılarda istediğiniz çeşit kenarlık mevcut, renk ve ebat olarak...

eger kasadan ise kasıt, ahsap eğilebilen bir madde oldugundan, agac ne kadar kalın olur ise, eğilme o kadar daha az olur...

sabit perdenin çerçevesi 8-10 cm gibi geldi bana...

o yüzden dedim, eğilme olmaması için kalın bırakmışsınız...

cevap için teşekkürler...

• yok hocam cerceve 6 cm...
  • Bir süredir forumda yer alamadım arkadaşlar, kendin yap perde güzel olmus dekoratif olabilir ama arti bi odan olacak, orayi sinema odasi yapacan oyle olur gibi geliyo bana...

Ev alirken simdi bi de projeksiyon odasi kriterini de koyacaz artik yapcak baska bisey yok ;)

Hozes elinize saglik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar şuan kullandığım panasonic pt-ae1000 cihazım upgrade nedeniyle satılıktır. Sadece İstanbul içi satıştır. Cihazın Panasonic projeksiyonlar topiğinde bolca ekran görüntüleri mevcut. Fikir vermesi açısından inceleyebilirsiniz. Tüm kalibrasyon ayarları yapılmış. Cihaz orjinal - vidası bile sökülmemiştir ... Forumdan bi arkadaşa kısmet olsun. İlgilenenler pm den bilgi alabilirler ...

Cihazın ekran görüntülerini görebileceğiniz link ...

http://forum.donanimhaber.com/m_72107791/mpage_3/tm.htm
  • Selamünaleyküm

Şu an Viewsonic Pro6200 kullanıyorum. Hd bir cihaz. Üst modele terfi etmek istiyorum ama kararsızım. Forumda Epson tw550 ile çekilmiş güzel fotoğraflar var. Cihaz da bayağı övülüyor ama sonuçta hd. Fiyat 1850 civarı. Bir de hd25e var fiyat 2 gözlükle beraber 3100 tl civarı. Daha önce bu iki cihazı kullanan bir arkadaş var mı acaba ? Kıyaslamak yanlış olabilir ama bilgi verirseniz sevinirim. İzleme mesafesi 3.5 metre. Perde 240 x 200 x-black cam tozlu perde. Sağlıcakla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***radyo***

Selamünaleyküm

Şu an Viewsonic Pro6200 kullanıyorum. Hd bir cihaz. Üst modele terfi etmek istiyorum ama kararsızım. Forumda Epson tw550 ile çekilmiş güzel fotoğraflar var. Cihaz da bayağı övülüyor ama sonuçta hd. Fiyat 1850 civarı. Bir de hd25e var fiyat 2 gözlükle beraber 3100 tl civarı. Daha önce bu iki cihazı kullanan bir arkadaş var mı acaba ? Kıyaslamak yanlış olabilir ama bilgi verirseniz sevinirim. İzleme mesafesi 3.5 metre. Perde 240 x 200 x-black cam tozlu perde. Sağlıcakla...

fotoğraflar tek başına yanıltıcı olabiliyor, kıyasladığınız iki cihazı yan yana koyup izlemezseniz farkı anlamıyorsunuz ama yan yana koyup değerlendirilecek olursa kesinlikle optoma hd25e tercih edilir, ben gt750 cihazdan sonra hd25 e geçmiştim, eğer bütçe sorunu yok ise hd25e tercih edin derim, yada en doğrusu kendi gözlerinizle görerek karar vermek için imkanınız varsa her iki cihazı gidin yerinde görün, önce tw550 cihazını açın deneyin, aaa güzelmiş diyeceksiniz sonra aynı video ve kablo ile hd25e yi açtırın tamam budur deyip alıp çıkacaksınız, benim tepkim böyle olmuştu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newonw1 -- 19 Şubat 2014; 8:50:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: newonw1

quote:

Selamünaleyküm

fotoğraflar tek başına yanıltıcı olabiliyor, kıyasladığınız iki cihazı yan yana koyup izlemezseniz farkı anlamıyorsunuz ama yan yana koyup değerlendirilecek olursa kesinlikle optoma hd25e tercih edilir, ben gt750 cihazdan sonra hd25 e geçmiştim, eğer bütçe sorunu yok ise hd25e tercih edin derim, yada en doğrusu kendi gözlerinizle görerek karar vermek için imkanınız varsa her iki cihazı gidin yerinde görün, önce tw550 cihazını açın deneyin, aaa güzelmiş diyeceksiniz sonra aynı video ve kablo ile hd25e yi açtırın tamam budur deyip alıp çıkacaksınız, benim tepkim böyle olmuştu :)

Cevap için teşekkürler.

Yanılmıyorsam siz pro6200'ü de görmüştünüz. Aklınızda kaldıysa onunla kıyaslayabilir misiniz hd25e'yi ? Benim bulunduğum yer itibariyle kıyas imkanım yok. Bir de 3100 liralık rakamı hakediyor mu sizce ? Ya da bu parayı verip pro6200'ü değiştirmeye değer mi ? Bunların göreceli olduğunu biliyorum ama takip ettiğim kadarıyla bahsettiğim cihazların hepsinin performansını gördüğünüzden fikrinizi almak istedim. Sağlıcakla...

• ***radyo*** * kullanıcısına yanıt
    Pro6200 ile karşılaştırmadım ancak tw550, tw6100, modellerini inceledim, az kalsın 2. El tw9000 alacaktım, hanım tuttu.. Hd25 ile tw550 yi karşılaştırıp hd25 aldık, bir problemden dolayı hd25e tercih ettik, şimdi gündüz yada ışıkta da izleyebiliyoruz

Hd25e bu fiyata bu kalite çok iyi gerçekten ayrıca kalibrasyon için forumda uğraşmış arkadaşlar var ben hd25e tavsiye ederim

Boyutdigitalde kürşat bey olsun tezcan bey olsun çok ilgilendiler haklarını yiyemem

Forumda maxwell, turkmedia, hozes üstadlar var bu cihazı kullanan onlara da danışabilirsin...

Ben çok istiyorum burda çok yer almak ama bi türlü olmuyor... İş güç derken bakamıyorum, siz aklınıza takılanları sorun cevaplarlar, benq, epson topiklerini de okuyun içiniz rahat etsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba ,

RF3D gözlük satın almak isteyen arkadaşlar Animanya şirketinden satın alabilirler. (http://www.animanya.com/iletisim ).
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: newonw1

quote:

Selamünaleyküm

Cevap için teşekkürler.

Yanılmıyorsam siz pro6200'ü de görmüştünüz. Aklınızda kaldıysa onunla kıyaslayabilir misiniz hd25e'yi ? Benim bulunduğum yer itibariyle kıyas imkanım yok. Bir de 3100 liralık rakamı hakediyor mu sizce ? Ya da bu parayı verip pro6200'ü değiştirmeye değer mi ? Bunların göreceli olduğunu biliyorum ama takip ettiğim kadarıyla bahsettiğim cihazların hepsinin performansını gördüğünüzden fikrinizi almak istedim. Sağlıcakla...

6200 cihazı HD sınıfında alınabilecek en ucuz cihazdı, görüntü kalitesi benzer fiyatlı ürünlere göre kıyasladığınızda iyi denebilir, yani o bütçeye alınabilecek bir cihaz ayrıca pro6200 ile hd25e kıyaslamak pek mantıklı olmasada illaki yan yana koyup aynı görüntüleri denerseniz hd25e nin verdiğiniz paraya değer bir cihaz olduğunu görebilirsiniz. gerçi böyle düşünmesem bende hd25 e geçiş yapmazdım heralde, sonuç olarak diğer onlarca forumdaş gibi doğru karar verdiğimi düşünüyorum, memnun kaldığım için de rahatlıkla tavsiye edebilirim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newonw1 -- 19 Şubat 2014; 23:30:09 >

• Teşekkürler. Bu yorumlardan sonra ibre full hd cihaza kayıyor herhalde. Benq w1070 ile Optoma hd25e' de yoğunlaşacak gibiyim. Aslında hiç o fiyatlara çıkasım yok ama takıntı oldu. Birini alıp rahatlamak lazım . Birde Optoma' nın hd25lv modeli var. Üst seri olmasına rağmen 25e'den ucuz. ( 2.750 tl ) Yalnız perdem xblack 240x200. Bunun için 3 metre ve daha üstü bir perde genişliği gerekiyormuş. Işık güçlü olduğundan 3D performansı iyi olmasına rağmen 2D' de çuvallayabilirmiş. Bir de 25e çoğu yerde yok. Acaba yeniden stoklara girer mi yoksa yeni bir modeli mi sürerler piyasaya? Sağlıcakla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***radyo*** -- 20 Şubat 2014; 0:12:31 >
  • quote:

Teşekkürler. Bu yorumlardan sonra ibre full hd cihaza kayıyor herhalde. Benq w1070 ile Optoma hd25e' de yoğunlaşacak gibiyim. Aslında hiç o fiyatlara çıkasım yok ama takıntı oldu. Birini alıp rahatlamak lazım . Birde Optoma' nın hd25lv modeli var. Üst seri olmasına rağmen 25e'den ucuz. ( 2.750 tl ) Yalnız perdem xblack 240x200. Bunun için 3 metre ve daha üstü bir perde genişliği gerekiyormuş. Işık güçlü olduğundan 3D performansı iyi olmasına rağmen 2D' de çuvallayabilirmiş. Bir de 25e çoğu yerde yok. Acaba yeniden stoklara girer mi yoksa yeni bir modeli mi sürerler piyasaya? Sağlıcakla...

uzman arkadaslardan biri hd25 lv ve hd25e farkini yazabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.