Bildirim
Oracle Express İ silemiyorum yardım pls
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben böyle silinmeyen programları şöyle kaldırabiliyorum. c de programın kurulu olduğu klasöre gidip orada silebildiğim yani izin verilen ne varsa siliyorum.Sonra IQbit uninstaller ile kaldırmak çok kolay oluyor. Çünkü programın çalışmasını sağlayan dosyalar silinmiş olduğu için kalanlar da pek işe yaramıyor.Yani program çalışmıyor.Tamamen kaldırdıktan sonra Masaüstünde kısayol bazen kalıyor,ona da tıklayınca silmek istermisiniz diye soruyor. Ben de siliyorum....böyle bir dene bakalım. -
Ne yazıkki silmeye çalıştığım program bilgisayarda network oluşturduğu için program files tan silmek çözüm olmuyor ve de masaüstündeki simgesi ilk silmeye çalıştığım zaman gittimişti
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- güvenlik bilgisi şu sisteme uygulanırken bir hata oluştu
- google fotoğraflar galeride gözüküyor
- bios pili nasıl çıkarılır
- kopyala yapıştır çalışmıyor
- ome tv cihazlarınıza erişimi engellediniz
- telefon neden çok ısınır
- oem açılımı
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- root ne demek
- dlss nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X