Şimdi Ara

Oracle Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şirket bilgisayarında kurulu olan bir yönetim programı var, stokları, ciroları, raporları vs gördüğümüz verileri çektiğimiz bir mağazalar zincirinin özel sistemi. Lakin programa şirketten başka yerden girilmemekte, bunun öncelikli sebeplerinden birisi elbette ki şirket sunucusuna açık halde olması sadece, lakin kişisel bilgisayarımdan bu sorunu vpn ile şirket ip'sine bağlanarak forticlient ile çözdüm.

İş yerinde yetiştiremediğim raporlara evde kişisel masaüstü bilgisayarımda da çalışarak yapabilme adına çok uğraşmaktayım lakin bir çıkış yolu bulamadım halen. Çünkü: Programı kendi bilgisayaırmda çalıştıramıyorum. Programın çalışması için oracle kurulması lazımmış diye bir bilgi aldım, oracle kurmayı webden edindiğim makaleler ile tamamlayabileceğimi tahmin ediyorum. Lakin ben oracle kurudm diye pat diye bu program açılmayacaktır. Zira bana soracağı kullanıcı adı ve şifre gibi detaylar gerekecektir diye düşünmekteyim.

Şuan bu bilgiler şirket bilgisayarında zaten girili vaziyette, bunları kendi kişisel bilgisayarıma taşıyabilme imkanım var mı?

• yok
  • Oracle veri tabanı kurulumu lazım değil.
    Sadece bağlantıyı kuracağın kütüphane lazım.
    Webe açık ise SOAP ile bağlanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parola_18

yok

Hocam yok demek fazla iddaalı olur. Komple backup aldım acronis ile, kendi kişisel bilgisayarıma taşıdım driverleri kurdum kendi programlarımı kurdum kendime ait bir hale getirdim en son ilgili program açılacak mı diye denedim sorunsuzca açıldı şükür.

Bu yöntem uğraştırsada illa ki böyle bir şey denemek zorunda olacak arkadaşlar var ise acronis çözüm olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: YavuzTR

quote:

Orijinalden alıntı: Parola_18

yok

Hocam yok demek fazla iddaalı olur. Komple backup aldım acronis ile, kendi kişisel bilgisayarıma taşıdım driverleri kurdum kendi programlarımı kurdum kendime ait bir hale getirdim en son ilgili program açılacak mı diye denedim sorunsuzca açıldı şükür.

Bu yöntem uğraştırsada illa ki böyle bir şey denemek zorunda olacak arkadaşlar var ise acronis çözüm olacaktır

öle yedekle iş yapacaksan olur onu düşünmeye burada sormaya bile gerek yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.