Merhabalar, Yeni bir bilgisayar aldım markası Monster, ses kartım Senary Audo diye bir marka. Ancak Kayıt aygıtlarında Steore karışımı bulunmuyor sadece mikrofon var ben pc de dinlediğim müziği karşıya iletmek istiyorum ama bu olmuyor sadece Mikrofon bağlantısı var. Yardımlarınızı bekliyorum :) |
Senary Audio Hk.
-
-
Monster modelini tam olarak yazarsanız daha iyi inceleme fırsatımız olur. Ona göre daha fazla çözüm sunabiliriz. Bazı ses çipsetlerinde donanımsal olarak stereo olmuyor. O yüzden istediğiniz kadar uğraşın, sürücü vs. kurun stereo gelmiyor.
Eski bir toshiba leptop'da bu durumu gördüm. Donanımsal stereo yoksa sesi karşı tarafa aktarmanın yolu yazılımsal çözümlerden geçiyor malesef. Sanal stereo gibi düşünün.
Kolay gelsin.
-
Merhaba hocam tabiki de marka ve modeli yazabilirim. Monster Abra A5 V19.2 modelli, Senary Audio diye bir ses karti var aslında çok ilginç olan, kayıt aygıtlarında 2 tane mikrofon gözüküyor 1 tanesi aktif değil kulaklık takınca aktif oluyor, diğeri ise steore ozelligi var ama mikrofon oldugu için 2 kanallı gidiyor,
Örnek veriyorum şarkı veya başka bişey dinletiyorum karşıya 2 kanallı mikrofon ve steore gidiyor, odaya birisi geldigin de soru sordugun da hemen duyuluyor :)
-
Sizin içinde uygunsa teamviwer'dan bilgisayarınıza bağlanıp gerekli ayarlamaları yapmaya çalışırım isterseniz.
Benzer içerikler
- kingston garanti sorgulama
- ekran kartı görüntü vermiyor
- geforce experience açılmıyor
- elektrik kesintisi sonrası modem çalışmıyor
- laptop power tuşu olmadan açma
- telefon şarj olmuyor
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- suya düşen telefon
- windows ekran görüntüsü alma
- pc otomatik kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X