Şimdi Ara

ORAL-B Genius 10000 Diş Fırçası Yanıyor (Efsaneler Kulübü içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.714
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada da efsaneler kulübüne özel tüm indirimlere ek sepette %20 indirim var.

Oral-b Genius 10000 Dragonfly 663TL ye denk geliyor.

birden fazla satın alınabiliniyor.

diğer modellerde de indirim mevcut.

çoklu kredi kartı özelliği ile birden fazla banka kampanyasıyla birleştirilebilir.

iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisaidk -- 9 Mayıs 2021; 11:59:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 100 liralık model ile aynı işi yapıye

ama bunututh vs ıvır zıvır ekleyerek 800 liraya itekliye  

• efsana klubünde değilsek. çek satışta vs de var mı?

• Bunun fırça başlıkları varmı uygun fiyata arkadaşlar

• Diğer modellerde mantıklı fiyatlara gelseydi alacaktım bu da biraz pahalı geliyor
  • isteyene ücretsiz hb hesabımı kullandırabilirim kampanya için. bn kullanmayacağım.

• PowerNowa kullanıcısına yanıt

verildi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hesap verecek var mı tşkler

• Smart 4000 veya 6000 almak daha mantıklı olur. Çokta fark yok özellik olarak.

• 8000 var bende.. bir kez bile bluetooth kullanmadim, farkli modlar kullanmadim... bos para vermeye gerek yok... pil omru uzun olan sarjli herhangi bir tanesi ile ayni isi gorur...

• Şöyle sertçe haşır huşur fırçalama modu olan var mı? Günlük mod var ucuzların çoğunda. Yeterli gelmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bişey diyim mi. Evde hem şarjlı var hem normali. İnanın normali daha iyi geliyor. Genelde normal olanı kullanıyorum. Çok da elzem değil bu aletler

• sarjlı istyorum bende ama cidden yani arkadaş kimseyi normalde eleştirmem parası olan tuvalet kağıdı bile yapsın ama bu para nedir diş fırçası için
  • 663 liraya diş fırçası alacağıma komple damak yaptırırım daha ucuza gelir :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Volkanç V kullanıcısına yanıt

philips in firçalarına bak dk da 60 bin titreşim ile matkap gibi

• Sağlıklı olmaz.. Hem dişe hem dış etine zarar verirsiniz... Adamlar basıncı algılayan sensör koyuyorlar bu fırçalara, alarm versin sert bastırınca siz tam tersi var mı diye soruyorsunuz :d

• Sakami bu

• Aslında bu ürün için ucuz 100 tl'lik olan da aynı şeyi yapıyor diyenler için ise 10 Tl'lik manule fırça da aynı şeyi yapıyor. Ancak fırçalama alışkanlığı olmayan , her fırçaladığında diş etlerini kanatıp daha da kötüleştiren , düzgün fırçalamayan insanlar için vs. bu aletler. Siz çok iyi fırçalama yapıyorsanız tabiki işinize yaramaz ama bir kanal tedavinin ne kadar pahalı olduğu , özel'deki hekimlerin muayene ücretlerinin 10 lira olmadığı bir dünyada yaşıyoruz böyle kişiler için dişinize sigorta yaptırmak gibi düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 10 Mayıs 2021; 12:56:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.