Şimdi Ara

ORAL-B Genius 10000 Diş Fırçası Yanıyor (Efsaneler Kulübü içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.682
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada da efsaneler kulübüne özel tüm indirimlere ek sepette %20 indirim var.

Oral-b Genius 10000 Dragonfly 663TL ye denk geliyor.

birden fazla satın alınabiliniyor.

diğer modellerde de indirim mevcut.

çoklu kredi kartı özelliği ile birden fazla banka kampanyasıyla birleştirilebilir.

iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisaidk -- 9 Mayıs 2021; 11:59:15 >

• 100 liralık model ile aynı işi yapıye

ama bunututh vs ıvır zıvır ekleyerek 800 liraya itekliye  

• efsana klubünde değilsek. çek satışta vs de var mı?

• Bunun fırça başlıkları varmı uygun fiyata arkadaşlar
  • Diğer modellerde mantıklı fiyatlara gelseydi alacaktım bu da biraz pahalı geliyor
  • isteyene ücretsiz hb hesabımı kullandırabilirim kampanya için. bn kullanmayacağım.

• PowerNowa kullanıcısına yanıt

verildi.

• Hesap verecek var mı tşkler
  • Smart 4000 veya 6000 almak daha mantıklı olur. Çokta fark yok özellik olarak.
  • 8000 var bende.. bir kez bile bluetooth kullanmadim, farkli modlar kullanmadim... bos para vermeye gerek yok... pil omru uzun olan sarjli herhangi bir tanesi ile ayni isi gorur...

• Şöyle sertçe haşır huşur fırçalama modu olan var mı? Günlük mod var ucuzların çoğunda. Yeterli gelmiyor.
  • Bişey diyim mi. Evde hem şarjlı var hem normali. İnanın normali daha iyi geliyor. Genelde normal olanı kullanıyorum. Çok da elzem değil bu aletler
  • sarjlı istyorum bende ama cidden yani arkadaş kimseyi normalde eleştirmem parası olan tuvalet kağıdı bile yapsın ama bu para nedir diş fırçası için
  • 663 liraya diş fırçası alacağıma komple damak yaptırırım daha ucuza gelir :)
  • Volkanç V kullanıcısına yanıt

philips in firçalarına bak dk da 60 bin titreşim ile matkap gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkanç

Şöyle sertçe haşır huşur fırçalama modu olan var mı? Günlük mod var ucuzların çoğunda. Yeterli gelmiyor.

Sağlıklı olmaz.. Hem dişe hem dış etine zarar verirsiniz... Adamlar basıncı algılayan sensör koyuyorlar bu fırçalara, alarm versin sert bastırınca siz tam tersi var mı diye soruyorsunuz :d

• Sakami bu
  • Aslında bu ürün için ucuz 100 tl'lik olan da aynı şeyi yapıyor diyenler için ise 10 Tl'lik manule fırça da aynı şeyi yapıyor. Ancak fırçalama alışkanlığı olmayan , her fırçaladığında diş etlerini kanatıp daha da kötüleştiren , düzgün fırçalamayan insanlar için vs. bu aletler. Siz çok iyi fırçalama yapıyorsanız tabiki işinize yaramaz ama bir kanal tedavinin ne kadar pahalı olduğu , özel'deki hekimlerin muayene ücretlerinin 10 lira olmadığı bir dünyada yaşıyoruz böyle kişiler için dişinize sigorta yaptırmak gibi düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 10 Mayıs 2021; 12:56:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.