Şimdi Ara

Orange Box - Türkiye'den almadıysan BAN! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Gordon_Freman

istediğim yerden alırım kimseyede sormam

Olay budur.
  • eyw. ayrıca böyel birşey yok sen kendi kendine kazıklanmışsın ebay dan satın alınamıyor yasak yani
  • Steam üzerinden alırsak bu sorun olmaz ama
  • Şimdi içime kurtdüşürdün be Sandman. Ben normalde bütün oyunları mı ebayden alıyorum. Hattta geçen hafta MYST IV collector's edition aldım. Ama bu aralar biraz paraya sıkışık olduğumdan, mavi de kredi kartına taksit yaptığı için tamamen tesadüfi bir şekilde maviden aldım. Eğer böyle bir sorunla karşılaşırsam doğrudan tüketici haklarına şikayet ederim maviyi. Vergisiyle , faturasıyla aldığımız bir ürünü bölge farkından dolayı oynayamamak olursa çok fena olur

Orjinalden alıntı: Sandman Painkiller

Acaba mavi 50 ytl'ye nereden alıyorda satıyor o oyunları? Bir tahmin edelim bakalım. Ben olsam Mavi'den de aldığınız ürüne güvenmezdim. Sonuçta Mavi dışardan bir yerden alıyorsa hepinizin başına gelecek olan aynı şeydir. Yani key deactivasyonu.
    Orjinalden alıntı: alperkurt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperkurt -- 29 Ekim 2007; 15:31:10 >

• Steam'dan alırsak noluyor?
  • Steam'den bir şey olacağını sanmıyorum. Çüş artık onda da olursa. Steam, sonuçta uluslararası dağıtım yapılması için açışmış bir sistem. Daha doğrusu her şey için. Böyle bir şeyi steam'e yapmaları imkansız.
  • Yaa saçmalamayın mavi bu oyunları kaçak mı getiriyor, adamlara mesaj atıp sordum zaten piyasa fiyatı 50ytl imiş yani onlara özel değil tabii ön sipariş fiyatı olduğundan stoklara girince değişedebilirmiş. Ayrıca mavi öyle ucuza oyun satan bir yer değil bir girin dolaşın 2-3 senelik oyunlar orange box tan daha pahalı bir tek böyle fear gibi birkaç oyun ucuz onlar da heryerde ucuz. Dediğim şu an belirtilen piyasa fiyatı 50ytl imiş ama 2 kasımdan sonra fiyat artarsa haliyle mavide de artacakmış ama "sanmıyoruz bu fiyatla satılacak" dediler bana. İçiniz rahat edecekse mesaj atıp siz de sorun, sanki gittigidiyordan alıyoruz.
    Bu arada ben de 3 gün önce ebayden tam alıyordum mavidekini gördüm vazgeçtim iyiki de görmüşüm.
  • Nerede 50 milyonmuş yahu?? Ben avrupanın en ucuz satış yapan sitelerine baktım, hiçbirinde 28euro'dan daha iyi bir fiyat yok(Sendit dahil). Umarım siz haklısınızdır ve oyunlarda sorun yoktur. Ben yine de Sendit'ten almayı düşünüyorum. Umarım sizde sorun yaşanmaz. Ben oyunu gelir gelmez geri göndermek zorunda kalacağım ne yazıkki. Eleman kargo parası dahil oyunu geri almayı kendisi teklif etti zaten. Daha oyun gelmeden bana bilgi vermişti bu konuyla ilgili. Siz asıl bombanın farkında değilsiniz. Her ne kadar Valve forumlarını bu konuya kilitlese de internette büyük yankı yapan bir konu bu "orange box key deactivasyonu".
    Hepiniz, oyununuzu sorunsuz oynarsınız umarım. Keşke ben de senin gibi göreydim o Mavi shop olayını ama işte yaptık bir macera. Neyse sendit'ten şaşmayacağım artık.
    Saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: Arsenicj

Yaa saçmalamayın mavi bu oyunları kaçak mı getiriyor, adamlara mesaj atıp sordum zaten piyasa fiyatı 50ytl imiş yani onlara özel değil tabii ön sipariş fiyatı olduğundan stoklara girince değişedebilirmiş. Ayrıca mavi öyle ucuza oyun satan bir yer değil bir girin dolaşın 2-3 senelik oyunlar orange box tan daha pahalı bir tek böyle fear gibi birkaç oyun ucuz onlar da heryerde ucuz. Dediğim şu an belirtilen piyasa fiyatı 50ytl imiş ama 2 kasımdan sonra fiyat artarsa haliyle mavide de artacakmış ama "sanmıyoruz bu fiyatla satılacak" dediler bana. İçiniz rahat edecekse mesaj atıp siz de sorun, sanki gittigidiyordan alıyoruz.
    Bu arada ben de 3 gün önce ebayden tam alıyordum mavidekini gördüm vazgeçtim iyiki de görmüşüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sandman Painkiller -- 29 Ekim 2007; 22:10:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Sandman Painkiller

Nerede 50 milyonmuş yahu?? Ben avrupanın en ucuz satış yapan sitelerine baktım, hiçbirinde 28euro'dan daha iyi bir fiyat yok(Sendit dahil). Umarım siz haklısınızdır ve oyunlarda sorun yoktur. Ben yine de Sendit'ten almayı düşünüyorum. Umarım sizde sorun yaşanmaz. Ben oyunu gelir gelmez geri göndermek zorunda kalacağım ne yazıkki. Eleman kargo parası dahil oyunu geri almayı kendisi teklif etti zaten. Daha oyun gelmeden bana bilgi vermişti bu konuyla ilgili. Siz asıl bombanın farkında değilsiniz. Her ne kadar Valve forumlarını bu konuya kilitlese de internette büyük yankı yapan bir konu bu "orange box key deactivasyonu".
    Hepiniz, oyununuzu sorunsuz oynarsınız umarım. Keşke ben de senin gibi göreydim o Mavi shop olayını ama işte yaptık bir macera. Neyse sendit'ten şaşmayacağım artık.
    Saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: Arsenicj

Yaa saçmalamayın mavi bu oyunları kaçak mı getiriyor, adamlara mesaj atıp sordum zaten piyasa fiyatı 50ytl imiş yani onlara özel değil tabii ön sipariş fiyatı olduğundan stoklara girince değişedebilirmiş. Ayrıca mavi öyle ucuza oyun satan bir yer değil bir girin dolaşın 2-3 senelik oyunlar orange box tan daha pahalı bir tek böyle fear gibi birkaç oyun ucuz onlar da heryerde ucuz. Dediğim şu an belirtilen piyasa fiyatı 50ytl imiş ama 2 kasımdan sonra fiyat artarsa haliyle mavide de artacakmış ama "sanmıyoruz bu fiyatla satılacak" dediler bana. İçiniz rahat edecekse mesaj atıp siz de sorun, sanki gittigidiyordan alıyoruz.

Piyasa fiyatı derken Türkiyede heryerde piyasaya sürülme fiyatı 50ytl olacakmış Avrupadaki falan değil, tabi ön sipariş bitiminde değişme ihimali de varmış. Bu setin fiyatı ülkelere göre çok farkediyor mesela Hindistanda 25$a satışa sunuldu yani yaklaşık 30ytlye satılıyor şu an, internette rahatlıkla bunula ilgili bilgi bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 29 Ekim 2007; 22:45:49 >

• Ben steam dan aldım çatır çatır çalışıyor.
  • Bizde korsan alalım paşa paşa oynayalım o zaman.

Valve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 30 Ekim 2007; 1:16:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Bizde korsan alalım paşa paşa oynayalım o zaman.

Valve

orjnal alın hikayesi var bu oyunun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wepis

quote:

Valve

orjnal alın hikayesi var bu oyunun

Hikayesini yiyim onun.. Böyle Free Region dağıtacaklar, sonra kafalarına göre bölgeye göre banlayacaklar.. Sonra da orjinal orjinal diyecekler.. Hadi abi, hadi.. Zaten multiplayer'da hile olayını çözmedikleri için valve'nin multi oyunlarına tövbe etmişim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 30 Ekim 2007; 4:53:49 >

• teknoloji ilerlemiş valla
  • Oyun box olarak bugün satışa çıkıyor TR'de. Hemen atlayacam.
  • Fiyatı ne olacak Pinky? Bakarsın bende alırım
  • Fiyatı 49 YTL olacak.
  • Ucuzmuş. Ama önce Crysis ile Hellgate'i alalım sıra buna da gelicek.
  • quote:

Valve

Ben zaten kutuyu olduğu gibi internetten indirdim.Oynadım-Bitirdim-Arşive aldım.Hatta ve hatta TF2 yi de paşa paşa oynadım.Benim için hiçbi sorun olmadı-olmayacakta-olamazda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyun box olarak bugün satışa çıkıyor TR'de. Hemen atlayacam.

Ben 2 Kasıma ertelendi diye duymuştum mavide de 2 Kasım diyor. Eğer bugün satışa çıkacaksa nerede çıkacağını söylermisiniz maviyi beklemeden oradan alayım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.