Şimdi Ara

Orange Box - Türkiye'den almadıysan BAN!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet yanlış duymadınız. Millet öyle ayaklandı ki. Valve, ebay vb siteler üzerinden Orange Box alıp başka ülkede CD-key girdiği zaman sizi banlıyor.
    Ben de almıştım Yolda ; ama kabul etmeyip geri göndermeyi düşünüyorum. Paranla rezil oluyorsun resmen. SIFIR VE JELATİNLİ alıyorsun evinde oyunu kurup CD_key'i giriyorsun ve "OYUN BU BÖLGEDE OYNANAMAZ" deniyormuş.

Ben böyle aklı düşüneni...

Orange Box'ı Türkiye'den başka yerden alırsanız yandınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 29 Ekim 2007; 11:40:19 >

• resmen saçmalamışlar asıl onlara
  • Başka ülkeye satış yapmamaları gerekir o halde yahu. Bu ne saçmalık.
  • saçmalık ne yapacaklarını şaşırmışlar..
  • Ben de aldım Ebay'den.. Elime ürün henüz geçmedi ve geçince ne yapacağımı da bilmiyorum. Satın aldığımı zatımuhterem açmadan geri gönder diyor ama kargo ücretinden hiç bahsetmiyor.. Bu valve'ın yaptığı tamamen insanları oyundan soğutmak. Resmen pişman oldum aldığıma.. Aynı kişiden alan bir şahış oyunda sorun olmadan çalıştığını söylemiş Trgamer'da yorumunda. Soru sordum var mı sorun, key sorunu çıktı mı diye ama nedense bir türlü cevaplamadı. Muhtemelen geri göndereceğim oyunu.

Allah cezanı versin VALVE!!!!!!
  • Yuh saçmalığa bak herifler nerden kazanacak bi kere satışları düşürür yani.
  • Hemen banlanmayabiliyormuşsun bazen 1 yada 2 gün sonra sürpriz ile karşılaşabiliyormuşsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • crysisle beraber orange boxıda orjinal almayı düşünüyordum ama bu olaydan sonra vazgeçtim kendileri bilirler
  • Sizde Türkiye'den alın kardeşlerim. E-Bay'de ne işiniz var.
  • Valla ben de az daha e bayden alıyordum. Her zaman ordan alışveriş yaptığım için. Sonra baktım mavi satıyor. İyi bari bu seferde türkiyeden alayım dedim.Az önnce foruma bir girdim bu topic. Nasıl rahatladım anlatamam.
  • Aradaki 80 milyonu hesabıma yatırırsan biz de Türkiye'den alırız.

Saygılar
  • İyi ki TR'ye gelmesini beklemişim ayvayı yiyorduk az daha.
  • Mantıklı bir karar neden derseniz her ülkede aynı fiyata satılmicağı için bu oyunlar herkes en ucuz olduğu yerden alır.Bu durumda kaçakçılığın yolunu açar.Uygulama hatalı değil ancak önceden sölemeleri gerekirdi.
  • Türkiyeden oynadığınız ip denmi anlıyo? Windowstan konumumuzu değiştirsek yemezmi?
    Yada proxy, dns ayarları işe yararmı? Hadi Türk insanı bunada buluruz bişeyler. Kafayı çalıştırın biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sandman Painkiller

Aradaki 80 milyonu hesabıma yatırırsan biz de Türkiye'den alırız.

Saygılar

80 YTL mi ?? Yahu ben oyunu 50 ytlye aldım. 80 lira nereden çıktı ? Yoksa mavi ön sipariş diye mi 50 lira belirlemiş fiyatı ?? Yok canım. 50 lira işte
  • baktım 50ytl gözüküyor mavide ama fm08 75ytl pes08 75ytl orange box 50ytl bana garip geldi biraz açıkçası..
  • Türkiyede kargo dahil 30 dolara mal eden var mı? Ben ucuz olduğu için sipariş verdim.
    Durun bakalım belki Steam Hesabındaki e-mail'in ülke adresini fake yaparız belki yırtarız.

Ama hiç açmadan geri göndereceğim sanırım ilk olarak.
  • Acaba mavi 50 ytl'ye nereden alıyorda satıyor o oyunları? Bir tahmin edelim bakalım. Ben olsam Mavi'den de aldığınız ürüne güvenmezdim. Sonuçta Mavi dışardan bir yerden alıyorsa hepinizin başına gelecek olan aynı şeydir. Yani key deactivasyonu.
    Haklısınız, dışardan oyun almak mantıklı görünmeyebilir ama Türkiye'de oyunlar çok pahalı. Normalde hep Sendit'ten sipariş verirdim. Ben de bir arkadaşın gazına gelip Ebay'den aldım yoksa Sendit'ten şaşmazdım.
    Sorun şu ki oyunu sendit'ten de almış olsaydım aynı sorunla yüzleşmem olasıydı hatta büyük ithimaldi. Çünkü Valve aslında hiç hakkı olmadığı halde, (Çünkü oyunu tüm dünyada Free Region DVD formatında satışa sunmuşlardır) sonradan region farkı gözetmektedir. Belki Valve kendince haklıdır, zarar edeceğini düşünmektedir ama region farkı olan kullanıcılara ekstradan bir patch satarak bu aradaki zararlarını zaten karşılayabilirlerdi. Ama sanırım onların daha büyük sorunları var , çünkü key alım satımlarını steam üzerinden bir türlü yasaklayamadılar. Onlar da bu yola gitmeyi tercih etmiş olmalılar.
    Diğer oyunları bilmem ama eğer Mavi'den aldığınız Orange box da bu region davasından uçabilir benden söylemesi.. Çünkü oyunu register edebiliyorsunuz, hatta 2-3 gün oynayabiliyorsunuz bu şekilde. Valve sonradan oyunun farklı bir region'da oynandığını testip edip, "you can't play this game in your region"(Bulunduğunuz bölgede bu oyunu oynayamazsınız) hatası çıkartıyormuş.
    Filmlerde region farkı sorun olurdu, tamam bazı oyunlarda da aranıyordu ama bence Valve bunu öncede belirtmeliydi ki (ya da ürün özelliklerine eklemeliydi) biz de dışardan oyunları Free Region dvd olduğu için ısmarlamayalım. O kadar da teknoloji özürlüsü değiliz merak etmeyin.

Saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: alperkurt

quote:

Orjinalden alıntı: Sandman Painkiller

Aradaki 80 milyonu hesabıma yatırırsan biz de Türkiye'den alırız.

Saygılar

80 YTL mi ?? Yahu ben oyunu 50 ytlye aldım. 80 lira nereden çıktı ? Yoksa mavi ön sipariş diye mi 50 lira belirlemiş fiyatı ?? Yok canım. 50 lira işte

• Gerçektek yazık Valve ye bunu hiç yakıştıramadım. Bunca insanı orjinal oyun almaktan vazgeçirecekler pişman edecekler kendini bilmezler.. Ama mutlaka MaviShop da bu konuda bir açıklama (en azından oyunun sayfasında veya üyelerine mail ile) yapmalılar.. Umarım böylesi saçmalıklar, paranla rezil olma durumu, orj. aldığına alacağına bin pişmanlık falan diğer oyunlarda (yurtdışından veya ülkemizden alsak) karşılaşmayız...
  • istediğim yerden alırım kimseyede sormam
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.