Şimdi Ara

Orange Box - Türkiye'den almadıysan BAN! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenicj

Oyun bugün piyasaya çıktı mı?

çıkması lazım çıktı sanırım
  • Ay başı çıkıyormuş arkadaşlar.
  • kaynak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: XaVieR.bb

kaynak?

Pinky_Demon... Yeterli mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyaz_piy10

quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Bizde korsan alalım paşa paşa oynayalım o zaman.

Valve

Ben zaten kutuyu olduğu gibi internetten indirdim.Oynadım-Bitirdim-Arşive aldım.Hatta ve hatta TF2 yi de paşa paşa oynadım.Benim için hiçbi sorun olmadı-olmayacakta-olamazda.

ne yazık ki +1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wepis

quote:

Orjinalden alıntı: XaVieR.bb

kaynak?

Pinky_Demon... Yeterli mi?

Hayır Değil

• Bu ne ya hiç banlanan olmuşmu farklı bölge yüzünden. Uydurma gibi geliyor bana. Ne alaka kardeşim ben istersem pakistandan alırım istersem sibiryadan. Bölge farkı neymiş. Bana uydurma gibi geliyor bu ama alan çok fazla bişey çıkmaz umarım.
  • Bunu nerden duydunuz bilmiyorum ama çok saçma. Çünkü steam üzerinden aldığınız oyunu zaten tr deki bir sunucudan çekmiyorsunuz ki yine yurtdışı sunucudan çekiyorsunuz. O zaman ona da yasak koyması lazım. Saçma. Ayrıca 49 ytl değil 49.99 dolar steam de. Bu da yaklaşık 60 küsür YTL eder. %0 ytl ye satılabilir. Bundan sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yok ordan al yok burdan. Ebaydan alınan acc leri banlayacağı da söylenmişti valvenin ama ben 3-4 yıldır kullanıyorum. Ebay dan paypal ile almıştım. Hiç de öyle bir sorun yok. Tabi silver pack idi. Yani hl2-hl2 dm- css - lost coast.

Ha böyle bişey olacaksa zaten aşağıdaki görüntüyü yakalamaya çalışın. :D Benim orj olmayan görüntü hahaha....

Orange Box - Türkiye'den almadıysan BAN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obediah -- 31 Ekim 2007; 12:31:32 >

• Çok saçma. Sanki dil seçeneklerinde Türkçe varmış gibi diyolar. Bakın Türkçe yaptık Türkiye'den alın deseler tamam ama tam saçmalık...
  • Oyun gelse alcaz türkiyeden

İnsallah crysis de böyle geç gelirde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasskabal -- 31 Ekim 2007; 12:16:40 >
  • Yaw online oynanmayacak oyunları da orj almak mantıksız be tr de çok para çünkü...
  • @obediah
    Sana katılıyorum emek felan bi tarafa da bence Türkiyede yaşamayı başaran insanlar yani bizler yaşarken uluslar arası emeği göz önüne alırsak batarız gibime geliyor. Online oyun almakta mantıksız bence ama zevkler ve renkler giriyor burda işin içine. Hayatımda hiç orjinal oyun almadım ve bundanda pişman değilim Crysis çıksın onuda almıycam. Orjinal alanların boyumu uzamış. Aynı oyun. Ama çok param olursa alırım belki.
  • Ben bi tek silver pack aldım işte css için 25 ytl idi aldığımda. Çok para değildi yani. Gerisi zaten korsan olacak mecbur nasıl vercem o kadar para her oyuna 50 dolar yuh artık. Zaten vermediğimde 3-4 mesaj üstte görülüyor :D Resme dikkatli bakın :D
  • Ben bayıldım steam'e 50$, Portal'a Tf2'ye Ep'2 ye fazlasıyla değdi bence. Şu Hl2 ve Ep1 elimde patladı ama olsun ben beklediğimden fazlasını aldım
  • Emre? Sen css deki cause of death misin?
  • Evet örtmenim
  • Kaynak Olmayan Şu Konu Kitlensin Bence
  • Emre hani sen netten çekmiştin oyunları xbox için bi de?
  • quote:

Orjinalden alıntı: obediah

Emre hani sen netten çekmiştin oyunları xbox için bi de?

Netten çektim zaten ? Steamden aldım netten indirdi cd'siz işte ?
    X360 a da netten çektim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.