Şimdi Ara

Orange Box - Türkiye'den almadıysan BAN! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mavi bilgisayarda Half Life Episode One 9.99 Ytl

Demekki 6 ay beklersem Half life Episode Two'u 9.99 ytl'ye alabilirim.

Neyse diğer aldığım 9.99'luk oyunları oynamaya döneyim ben.

Elbet bir gün bende crysis, half life, yada şu an çıkan diğer oyunları orjinal alıp oynayacam.

Acele yok acele işe şeytan karışır. Siz oyun çıkar çıkmaz daha Türkiye'ye bile gelmeden alıp oynayanlara karışıyor sanırım şeytan. Anlam veremiyorum. Oyunları geç takip edin öz takip edin. Ucuzlayınca orjinal alın. Anlam veremiyorm ben hemen çıkanı alıp oynayıp, diğer oyunları alıp o oyunlarıda sömürüp, başka oyuna geçenlere. Tamam sömürün ama bu acele ne.

Anlam veremediğim diğer bir konu ise. Mavide bir oyunun pc versiyonu 49 ytl iken, aynı oyunun ps3 yada xbox 360 versiyonu neden 150 ytl. Arada ne fark var ki. Hadi grafik farkı olsun. O aradaki %5'lik grafik farkı için 100 ytl fark verilirmi. Orjinal oyun alan konsol sahiplerini anlamıyorum. O 100 ytl'yle daha verimli işler yapılabilir.

Anlamıyorum.

• Korsan olarak çekmedin mi diye sormuştum ya neyse :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: obediah

Korsan olarak çekmedin mi diye sormuştum ya neyse :D

Öncü abi anlaşamadık da neyse
    Bilgisayar orijinal olarak steam üzerinden çektim, x360'a korsan olarak netten çektim
  • iyi .ok yedin Emrecim ne diyim
  • Şimdide haftaya gelicekmiş oyun Hay Allah'ım ya :(
  • Hangisi episode 2 mi?
  • Mavide 2 kasım diyor yani 2 gün kalmış sabır. unutmadan crysiste ön siparişte ve fiyatı onunda 50ytl.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XaVieR.bb

Kaynak Olmayan Şu Konu Kitlensin Bence

http://www.n4g.com/News-77270.aspx

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=86428

• Bence Çok saçma olmus ne yapacaklarini Şaşirdiar iyice
  • olay Tayland Ve Rusya Icın gecerlıymıs abartılıcak bırsey yok.taylanddan 10 dolara orangebox alıp oynamaya kalkarlarsa normal valvenın yaptıgı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaVieR.bb -- 31 Ekim 2007; 23:18:50 >
  • quote:

olay Tayland Ve Rusya Icın gecerlıymıs abartılıcak bırsey yok.taylanddan 10 dolara orangebox alıp oynamaya kalkarlarsa normal valvenın yaptıgı.

Nasıl şimdi ABD ve Hindistan baskılarını alanlar oynayabilecek mi? Özellikle ebay üzerinden Hindistandan neredeyse kargo dahil 30-35 ytlye mal oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenicj

quote:

olay Tayland Ve Rusya Icın gecerlıymıs abartılıcak bırsey yok.taylanddan 10 dolara orangebox alıp oynamaya kalkarlarsa normal valvenın yaptıgı.

Nasıl şimdi ABD ve Hindistan baskılarını alanlar oynayabilecek mi? Özellikle ebay üzerinden Hindistandan neredeyse kargo dahil 30-35 ytlye mal oluyor.

stean sitesinde Tayland ve Rusya icin diye yazıyordu ama hindistandada 30-35 ytlye maal oluyor dıyorsun onun fıyatlarıda Rusya Ve Tayland'a yakın fıyatlar sakat ben alıcak olsam almam sahsen hındıstandan aradakı dengeyı valve korumak zorunda yoksa herkez alır 10 dolara ucuzdan ucuzdan

• Orjinal aldık ama mavi hala önsiparişte bekletiyor benim ürünü. Ulan ayda yılda bir ojinal alalım dedik işin suyu çıktı be
  • Bence çok saçma.Banlanması
  • bnde arkadaşa aldırdım oyunu hala gelmemiş eline(maviden)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.