Şimdi Ara

Orc mu Human mı İçeri >>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler pathosda 2 tane magem war.İkiside 55 lvl.Ama birisi human birisi orc.Ve lvl kasmak en uyuz olduğum şey.Sizce human lamı dewam edim orc lamı?? Hangi tarafda daha iyi yapılır ?? Ona görede geçen açtığım topicde dediğim gibi ark. char aççak.Cvp pls

• olum bunun kararını sen vercen hanigisinin haritasını daha iyi biliosan onla oyna
  • Bence pathosta orclar üstün ama seni bilemem hangisinden zevk alıyosan onu oyna
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackJudge

olum bunun kararını sen vercen hanigisinin haritasını daha iyi biliosan onla oyna

İkisinede çok alışkınım desem

Ya bu arada charın karizmayada çok önem weririz.Bi warior la bi mage hangi tarafta hangi silahla daha karizma olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaGiCxX -- 23 Şubat 2007; 21:02:57 >
  • 4ever orq
  • o piti piti yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGiCxX

quote:

olum bunun kararını sen vercen hanigisinin haritasını daha iyi biliosan onla oyna

ikisini de oyna derim. Birgün humanla birgün orcla hem ikisi de küsmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: To die

o piti piti yap

Human yap! Biraz Sert oldu Ama Humanla Daha İyi İş Yaparsın

• kesinlikle human ol!!!!!!! haywan olma boşwer
  • quote:

Orjinalden alıntı: hackercesur

quote:

quote:

ikisini de oyna derim. Birgün humanla birgün orcla hem ikisi de küsmez

Benim ark. karizmayada çok önem werio.Bişe söleyidne şunu güçlü tarafa geçirelim.Warior aççak.Hangi silahla hangi ırkta daha karizma olurum die soruo

• bence patosta humanlar daha ii neden die sorarsanız 6 aydır girmediğim priestle gireyim dedim patosa orc townunda humanlar oturmuş öay içiyor resmen çok güçlüler bence human ol orclar daha ezıq
  • quote:

Orjinalden alıntı: To die

o piti piti yap

bence 4ever human
  • bak human magelerde bilmiyorum bazıları sikil vururken el hareketleri değisik dans eder gibi yani orc lar pat pat vuruyo humanlarda el kıvırıyo ardreamda pk yaparken gülmekten ölüyom magelerle town cekiom D: cok komik ya orc opl her serwerda orclar üstün özellikle olymğpıada humanlar ezilio
  • orc tabiki canım orclar üstün her gün bizim adamları yani orcları townunda görmek istemiyorsan

orc!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: TigeR25

orc tabiki canım orclar üstün her gün bizim adamları yani orcları townunda görmek istemiyorsan

orc!!!!!!!!

Karizma olarak ??
  • quote:

quote:

orc tabiki canım orclar üstün her gün bizim adamları yani orcları townunda görmek istemiyorsan

orc!!!!!!!!

Karizma olarak ??

Orc Shelli warrior
  • quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

quote:

quote:

orc!!!!!!!!

Karizma olarak ??

Orc Shelli warrior

Silahlı olarak düşünürsek ?

• quote:

Orjinalden alıntı: xX_ScRoW_Xx

kesinlikle human ol!!!!!!! haywan olma boşwer

bişi derdim ama yeri müsait diil
    forever orc
  • Ben Orc Hastasıydım Ama Su aN Humanım Hangısı Daha ustunse onu sec soradan pısman olursan dıer ırka donersın
  • Topıc acılmısken bende soram.Sabah kahvaltısına yumurtamı kırsam,yoksa tost mu yapsam.

NOt:Bu soru ıle senın soru narasıdna pek fark yok kı.Bu senın kararın.Orc da olsan ınsan da olsan lvl kasmak zordur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.