Şimdi Ara

ORCLARI BASARKEN(bide kunt kestigim ss) (x severı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
9.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ORCLARI BASARKEN(bide kunt kestigim ss) (x severı)

burda yatıorduk bi guzel belesten np arada bi orclar gelior bi nova 5 kişi yerde

ŞİMDİ "kunt" u kestigim ss

ORCLARI BASARKEN(bide kunt kestigim ss) (x severı)

(bide kunt lar karısmıs olabilir ama bu asıl kunt olduguna eminim )

• o adam kaç lvl 1.cisi 2.cisi adınıda beramustaki kunttan özenerek yqazmış x serweri diyorsun böle isimlere özenenlerde var a.
  • Kardes o hangi server ya kunt beramusta kun kunt berada dır
  • Ayrıca kuntun üzerinde chitin değil shell vardr...
  • +1 kunt beramustadır o adam ozentıama sen yınede sewın ıstıyosan kestın kuntu
  • yorum yokkk ama bence sen bi sahtekar kesmişzin
  • bende tam basmaya geliyodum ki babam geldi çıktım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • raptor 5m
  • hehaehaeh bu yaşa gelmişin kunt un server ini bilmiyon :D iyi yine charın güzelmiş...
  • katılıyorum bende orda oynuyorum bu adam sahtekara benziyor gel bide beni kesmeyi dene istersen
  • Bende olimpiada bi tane 0000000 açtırayım onu kesip ss koyayım.
  • çok komik kuntu kestinn ha
    kunt beramusta bu 1
    2. si clan başkanı değil wiewior( michalengelonun ) clanında üye
    üzerinde full shell set var elindede +8 dual shardlar var

senin kestiğin kunt bumu???
  • GECE 04,00 SAVASNDIYIZ SENİN KESTİĞİN KUNT AYNI SEKİLDE YERDE YATIYOR İNANIRMISIN RESİM ÇEKME OLAYINI BİLSEM HEMEN GÖNDERİCEM VALLA.BU KUNTTA NE KADAR EZİKMİS YA
  • ONCELİK le altta kunt la ilgili birsey yazdım 1.cisi o kunt 67 lvl ve ben asıl kunt olup olamdıgından emin degilim dedim bide orda raptor 5m o palavra

ARKALR KUNT olup olamdıgın emind egilim sanki ben bera da oynuorum o ismi gorunce dedim ve o adam 67 lvl inanmayan orc charla girsin sorsun adama 67 bide sek actırsın
  • bide ii bakarsanız onun elinde +8 dual mirage veya shard avr ii bakın ve bu adam 67 lvl rogue
  • quote:

Orjinalden alıntı: FrozenWM

ONCELİK le altta kunt la ilgili birsey yazdım 1.cisi o kunt 67 lvl ve ben asıl kunt olup olamdıgından emin degilim dedim bide orda raptor 5m o palavra

ARKALR KUNT olup olamdıgın emind egilim sanki ben bera da oynuorum o ismi gorunce dedim ve o adam 67 lvl inanmayan orc charla girsin sorsun adama 67 bide sek actırsın

ADAM HALa emın dıılım dıo kardeş asıl kunt beramus ta uyan uyan
  • bı ınsan ozentı olmasın
  • ya işte 00000 yazıp 10 sıfır ya da arada o koyanlar gibi bi taklitci ....aferin kesmışsın elıne saglık :D
  • +++++++++ ne zaman görülmüş ki humanların beramusta orcları bastığı :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.