hehaehaeh bu yaşa gelmişin kunt un server ini bilmiyon :D iyi yine charın güzelmiş...
katılıyorum bende orda oynuyorum bu adam sahtekara benziyor gel bide beni kesmeyi dene istersen
Bende olimpiada bi tane 0000000 açtırayım onu kesip ss koyayım.
çok komik kuntu kestinn ha kunt beramusta bu 1 2. si clan başkanı değil wiewior( michalengelonun ) clanında üye üzerinde full shell set var elindede +8 dual shardlar var
senin kestiğin kunt bumu???
GECE 04,00 SAVASNDIYIZ SENİN KESTİĞİN KUNT AYNI SEKİLDE YERDE YATIYOR İNANIRMISIN RESİM ÇEKME OLAYINI BİLSEM HEMEN GÖNDERİCEM VALLA.BU KUNTTA NE KADAR EZİKMİS YA
ONCELİK le altta kunt la ilgili birsey yazdım 1.cisi o kunt 67 lvl ve ben asıl kunt olup olamdıgından emin degilim dedim bide orda raptor 5m o palavra
ARKALR KUNT olup olamdıgın emind egilim sanki ben bera da oynuorum o ismi gorunce dedim ve o adam 67 lvl inanmayan orc charla girsin sorsun adama 67 bide sek actırsın
bide ii bakarsanız onun elinde +8 dual mirage veya shard avr ii bakın ve bu adam 67 lvl rogue
quote:
Orjinalden alıntı: FrozenWM
ONCELİK le altta kunt la ilgili birsey yazdım 1.cisi o kunt 67 lvl ve ben asıl kunt olup olamdıgından emin degilim dedim bide orda raptor 5m o palavra
ARKALR KUNT olup olamdıgın emind egilim sanki ben bera da oynuorum o ismi gorunce dedim ve o adam 67 lvl inanmayan orc charla girsin sorsun adama 67 bide sek actırsın
ADAM HALa emın dıılım dıo kardeş asıl kunt beramus ta uyan uyan
bı ınsan ozentı olmasın
ya işte 00000 yazıp 10 sıfır ya da arada o koyanlar gibi bi taklitci ....aferin kesmışsın elıne saglık :D
+++++++++ ne zaman görülmüş ki humanların beramusta orcları bastığı :)