Şimdi Ara

Orcs And Humans ve Warcraft II

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Warcraft' ın bu iki oyununu nerede ve ne fiyata bulabilirim sanırım D&R' da yok, ben de Lothar' ın ve Orgrim' in savaşına ortak olmak istiyorum

• netten bulursun bıraz arastırırsan tahmınen
  • Yok 2.el istemiyorum. Bir arkadaştan O&H ve W2' nin WoW' un popüler olmasından sonra tekrar piyasaya sürüldüğünü duymuştum, eğer gerçekse Aral getirmemiş midir av
  • Vay be kaç senelik oyunlar net dışında bi yerden bulabilceğini sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustttVince -- 6 Şubat 2008; 22:03:14 >
  • valla diablo 2 bile bulmak cok zor wc2 bulmak neredeyse imkansiz. turkiye ye gelecegini sanmiyorum tekrar piyasaya surulduyse bile bence ugrasma fazla netten cekmek en iyisi.
  • diablo2 / diablo2 lod/ warcraft3 / wow bu 4 lüyü dün orjinal olarak içerenköy carrefourda gördüm almak isteyenlerin dikkatine
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord

diablo2 / diablo2 lod/ warcraft3 / wow bu 4 lüyü dün orjinal olarak içerenköy carrefourda gördüm almak isteyenlerin dikkatine

fiyatı nedır acaba?

su anda starcraft ı netten cekıyorum starcraftta olsa alırdım fıyatı uygunsa
  • carrefour ve gold bilgisayarda görmüştüm sanırım diablo ve warcraft 2
    yanlış hatırlamıyosam 20 ytl felandı sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: errenius

carrefour ve ****da görmüştüm sanırım diablo ve warcraft 2
    yanlış hatırlamıyosam 20 ytl felandı sanırım

carrefour hangisi? diablonun orjinalini 2 li pakete almıştım zaten fakat warcraft 2 bulamamıştım.warcraft 3ve frozen da var elimde oda orjinArşiv için arıyorum warcraft2 lazım.
  • starcraft 1 orjinal 20ytl idi evet içerenköy carrefourda
  • starcraft ı netten cekıyorum su anda starcraft ın bloodwar dıye bı ek paketı warmı acaba?
  • broodwar diye bi ek paketi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord

broodwar diye bi ek paketi var

eyw sagol
  • ya internette arıyorum ama bi türlü bulamadım bu iki oyunu.. torrent fln bakıyorum ama nafile..acaba nerden bulabileceğimi bilen biri pm atabilirmi???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.