Şimdi Ara

Ordaa Bi am2 Var Uzaktaaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amd ciyim.sizin için mazideki ateri salonları neyse benim içim amd odur.ama bu aralar bence iyice çömeşti.biraz sonrada yarım metre havaya sıçrayacak

demin bi konuda okudum.arkadaş am2 aldım diye duyuruyodu.am2 3000 64 bişey almış.kara verdim bende coure yerine bundan alacam.tabi 4000+ falan olanından

sizce am2 nasıl?fiyata değermi?tüm yapısının 64 bit olmadığı için 64 bitlik performansı tam veremeyeceğini söylemişlerdi.öylemi hakketten?

şöyle bi am2 rüzgarı essin konuda...hatırlayalım tekrar oyuncu arkadaşımızı...

• Büyük ihtimalle ihtiyacını karşılayacaktır,fakat am2'nin K8L yi destekleyip desteklemediği bile kesin belli değil AMD yeni bir soket yapısı daha çıkarıcakmış zaten, bende AMD ciyim ama yiğidi öldür hakkını yeme yeni bir sistem alacaksan conroe e6300 çok daha iyi bir tercih olucaktır.. bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: SHADOWLORD

Büyük ihtimalle ihtiyacını karşılayacaktır,fakat am2'nin K8L yi destekleyip desteklemediği bile kesin belli değil AMD yeni bir soket yapısı daha çıkarıcakmış zaten, bende AMD ciyim ama yiğidi öldür hakkını yeme yeni bir sistem alacaksan conroe e6300 çok daha iyi bir tercih olucaktır.. bence

yani
  • bende amd am2 4200 var ben memnunum ama herkes cache bellelığı dusuk diyip duruyo
  • AM2 K8l Desteği verecek Sadece HT3 5Ghz yi kullanamayıp 2GHZ de kalacak K8L AM2+soket olarak gelecek Ek özellikleri HT3 PCIex Gen2 olacak. Ve geriye dönük soket yapısı desteği verecek.
  • herkesin dedigine bakmayın herkes amd nin kullandıgı cashelerin 12 dongu oldugunu ve lacenty lerinin dusuk oldugunu mimarisinin cok casheye gerekli olamdıgını vs vs bilmiyorlar
    amd ye yanar zihniyeti yapıyorlar
    bn suanda işlemci almayın bekleyin sistemleriniz yetiodur illa
    amd yaza dogru k8l yi cıkarıcak intelidne 45nm işlemcileri cıkıcak hangisi ii ise onu alırsınız
    degmesse olusucak farka c2d lar am2 ler cok ucuzlar onları alırsınız
  • am2 tek çekirdekmi?
    am2 için aldığım bi anakat sonra tekrar çift çekirdekli herhangi bi işlemciyi takabilirmiyim?

benim am2 lere bi sempatim var ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • am2 için hem tek çekirdekli hem de çift çekirdekli işlemciler var 940 pin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.