Şimdi Ara

Ordu'da öğretmen okul bahçesindeki 7 yaşındaki öğrenciye çarptı! Çocuk hayatını kaybetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ordu'da öğretmen okul bahçesindeki 7 yaşındaki öğrenciye çarptı! Çocuk hayatını kaybetti

Kaza haberi, Ordu'dan geldi.

Alınan bilgiye göre, Saray Mahallesi'ndeki Gazi İlkokulu-Ortaokulu'nda görev yapan öğretmen Banu Kaya yönetimindeki otomobille bahçeye girdiği sırada, uyum haftası kapsamında okula gelen öğrenci Miray Arslan'a çarptı.

Kazada ağır yaralanan Arslan, 112 Acil Sağlık ekiplerince Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Küçük çocuk, buradaki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ile Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, hastaneye gelerek baba Yakup ile anne Eda Arslan'a başsağlığı dileklerini iletti.

Öte yandan sürücü Kaya, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Bursada Bugün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 2 Eylül 2024; 20:31:58 >

• Okul bahçesine otomobille girmekde neyin nesi.
    Üzücü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten ciğer yakacak cinsten bir haber.

Okulun ilk günü aile bir heyecanla kızını okula yolluyor ve okul bahçesinde araba çarpması sonucu vefat ediyor. Hem o öğretmen için hem o aile için gerçekten içler acısı bir durum Allah kimseye yaşatmasın. Kim bilir ne hevesle önlükler kitapalr çantalar almışlardı çocuklarına.

Küçük çocuk trafikte nasıl davransın bilememesi normal öğretmen nasıl gidiyor kaçla gidiyorda okul bahçesinde birine çarpabiliyor gerçekten üzücü işler. Normalde okullarda araç park yerleri ile öğrenci alanları fakrlı yerlerde olur ama nasıl işse işte bir kaza 2 ailenin hayatını karattı.

• Bütün okullarda aynı plansızlık var. Arabalar, yayalar, daha önemlisi çocuklar hepsi aynı yerde. Aynı zeminde. Yaya trafiği ile araç trafiğini ayırmayı bilmiyoruz.

Arabaların okul bahçesine park edilmesine izin verenlerin, okul bina planını onaylayanların ve okul mimarın hatalarının da araştırılması gerekir.

Büyük trafikli kamusal binalarda arabasıyla gelen kişiler farklı bir kapıdan girerler normalde, yaya ile araç bina bahçesinde hiç karşılaşmaz.

• Yine kadın şoför

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkek sürücülerin tecrübesi ve dikkati sayesinde trafikte yol alıyorlar.

• Yanlız kullandığı cipe bak. Sorarsanız da öğretmenler açlıktan ölüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çarptıktan sonra gaza basmaya devam edip üzerinden geçmiştir, yoksa bahçede kaç km hızla çarpıp da ölüme sebep olabilir ki?

Kadınların neredeyse hepsi böyle, kaza anında frene basmasını akıl edemiyorlar. 4 yıl önce motosiklet sürerken bana çarpan arabadaki eğer kadın olsaydı ben şu anda hayatta değildim, çünkü araba çarptığı gibi yol ile ön tamponu arasında suruklendim baya ve araba beni altına almadı çünkü adam freni koklemisti ve amortisörler öne yigilinca ön tampon ile asfalt arası bir karış bile kalmamıştı. Böylece önünde suruklendim ama altına girmedim, aksi halde kemiklerim kırılır iç kanamadan giderdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 3 Eylül 2024; 8:29:2 >
  • Gerçekten çok üzücü bir durum. Bu nasıl bir ihmalkârlık anlayamıyorum. Öğretmen olan kişi en ağır şekilde cezalandırılmalı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

Otomobil değil son model Mercedes SUV, tahmini 5.000.000 TL ve öğretmen...

• Kampec kullanıcısına yanıt
    Geçende kaldırımda oturan çocukları ezdi kadın şoför
    Erkek 1 hata yapıyorsa kadın 10 hata yapıyor trafikte

• Öğrencilerin olduğu yerlere hiçbir araç girmemelidir. Rezalet!

Başka ülkelerde öğrenciler inerken binerken ve öğrenci servisi hareket edene kadar her yönden trafikte araçlar durulur. Durulmazsa ağır cezaları vardır. Bunu bile yapamıyor Türkiye bir de okulların içine de derhal ivedilikle yasaklar çıkarılmalı ve uygulanmalıdır da . Kamera sistemi olacak takibi de yapılacak. İhlal edenler anında işlem kaza olsun olmasın...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Okul bahçelerine git bi bak, hepşi galeri gibi.. Envai çeşit araçlar orda arz-ı endam edeyyola...Bu araçların sahabları da her zaman mayışımız yetmiyor diye ağlayan, zam isteyen ve 1 senede aylarca tatilde yatarak mayışlarını alan ürgetmenler...

• nikita7404 kullanıcısına yanıt
    Allah kurtarmış size hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dekareme kullanıcısına yanıt

Enistem ogretmen G30a biniyor. Okul bahcesinde 2 tane tesla var. Ben anlamadim nerden geliyor bu kadar para ogretmenlere? 60 bin maasla 3 milyonluk Tesla nasil aliniyor bize de taktik soylesinler.

• Richard Parker kullanıcısına yanıt

Sen de o cipe kendi parasıyla bindiğine inandın yani öyle mi?

• dekareme kullanıcısına yanıt

Hangi okul bahçesiymiş o? Konudaki gibi lüks arabaları veya idda ettiğin o tatilleri öğretmen maaşıyla yapabileceklerine gerçekten inanıyor musun?

• Hanımın amcası asgari ücretle çalışıyor. Bankada minimum 5 milyon lirası, bir adet 2008 model era ve bir adet de 2023 model corollası, bildiğimiz iki adet dairesi ve arsaları var. Sence asgari ücretle çalışan bir adam nasıl yapabildi bunları?

• Şimdi akıl sahiplerine anlatayım 50bin maaş, 10bin ek ders alıyorum. 17.yılımdayım.

Ancak eşi başka işlerde çalışıp evine deli para girenler var. Özellikle kadın öğretmenlerin eşi iş insanı oluyor. Yani öğretmen ve Mercedes demeniz kötü niyetli değildir sanırım zira hesap yapabilecek yaştasınızdır diye tahmin ediyorum. He yok öğretmene her fırsatta sallamak eğlenceliyse bilemem.

Okul içine araç girmemeli. Çocuğa Allah rehmet eylesin. Ancak dikkatsiz sürücüler her meslek grubundan çıkıyor. Yoksa kaza yapanların hepsi öğretmen değil. Hatta eminim en az kaza yapan mesleklerden biridir. Zira çoğu helal para kazanıp zar zor araba almış insanlar oluyor.

• rehmet yazan öğretmen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.