Şimdi Ara

Ordu üniversitesi diş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ordu üniversitesinde okuyan var mı orduda hayat nasıldır biraz anlatabilcek var mı

• şimdi ordu yapısal olarak çok gelişmiş bir şehir değil ancak bence çoğu insanın yaşamak istediği bir şehirdir, çok sessiz sakin ve şehir planının çok sistemli olduğu bir yer, karadenizdeki en temiz sahilde ordudadır, ayrıca yollar falanda çok temiz ünye gibi bazı ilçeleri muthiş turistiktir ve sadece zenginler oturur ultra lüx evler var. emekli şehri gibi yani, tabi seni ne beklediğine bağlı,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koter. -- 14 Temmuz 2017; 19:5:19 >
  • hocam sıralamanız kaç
  • Ordu süper sosyal bir şehir orduda yaşıyorum ben 😂Hayat gece 1 2 ye kadar her türlü devam eder alabildiğinde kafeler var sahilde er markayı bulmak mümkün neredeyse çok rahat bir şehir kesinlikle öneririm.Diş fakültesi de bizim evin yanında denize bakan güzel bi fakülte ; çok büyük değil ama fakülte binası idare ediyor.Bence gelmelisin gayet güzel bir şehir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayalleradına H kullanıcısına yanıt
    21.400
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    21.400 sıralamam var kırıkkale diş 19.700 le kapatmış sizce gelme şansı nedir
  • cgtygrsnc kullanıcısına yanıt
    Ordu diş ne kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trombositim T kullanıcısına yanıt
    20.400 almış geçen sene gelir diye düşünüyorum bu sene
  • cgtygrsnc kullanıcısına yanıt
    İnşallah gelir hocam ordu güzel şehir dedikleri gibi

• Benim de siralamam 21 259 çok yakın hocam ben de orayı düşünüyorum ins gelir sizle siralamamiz çok yakın ama gelmeyecek diye baya korkuyorum

• hayalleradına H kullanıcısına yanıt
    İnşallah ama temennim ankaraya yakın olması kırıkkale yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgtygrsnc -- 14 Temmuz 2017; 19:34:6 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.