Şimdi Ara

Ordumuzun Yeni Silah Sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dosta güven düşmana korku salan Türk Silahlı Kuvvetleri için yerli imkanlarla geliştirilen yeni silah sistemlerimiz.

Türkiye savunma sanayinde son 20 yılda yaptığı hamlelerle pek çok alanda dünyanın en iyi 10 ülkesi arasına girmeyi başarmıştır. Türk savunma sanayi bugün kendi helikopterini, tankını, İHA sını, savaş gemisini, eğitim uçağını üretebilir komuma gelmiştir. Özellikle Altay tankının üretimine yönelik çalışmalar ile kara araçlarında her sınıfta üretim yapar hale gelmiş dünyaya da ciddi oranda ihracat yapmaya başlamıştır. Kara araçları üretiminde ilk 5'te yer aldığımızı söyleyebiliriz.

Milli imkanlarla üretilen Milgem Korveti, yine milli imkanlarla üretilecek olan Havuzlu Çıkarma Gemisi (Uçak gemisi olarakta kullanılma olasılığı var) ve TF-2000 Hava Savunma Fırkateyni projeleri ile de deniz sistemlerinde önemli bir yere geleceğiz.

Hava araçlarında üretimine başlanan ANKA İHA ve Hürkuş eğitim uçakları önemli bir bilgi birikimi oluşturdu ülkemize. Proje çalışması devam edem Milli Savaş Uçağı TF-X projesi sonuçlanırsa kendi imkanları ile savaş uçağı üretebilen bir kaç ülkeden biri haline geleceğiz.

http://www.nextincele.com/turk-silahli-kuvvetlerinin-yeni-super-silahlari/

• başlığı il olan ordumuzun en güzel silahları diye anladim. ulan uykusuzluk
  • Kardes paso uretiyoz askerin elinde g3 altinda kobra var hala ne ise yariyo anlamiyorum o kadar iha aldilar sinirlar karakoy gib

Edit : Sinirlar karakoy gibi dedim sabahina suructa bomba patladi. Daha ne diyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pxcnsRy -- 20 Temmuz 2015; 15:30:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

Kardes paso uretiyoz askerin elinde g3 altinda kobra var hala ne ise yariyo anlamiyorum o kadar iha aldilar sinirlar karakoy gibi

sence asker sokmak istemese girebilirlermi.Daha yukarılardan kaynaklanıyo
  • Bayrağı asıyorum balkona
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

Bayrağı asıyorum balkona
    mpt üretilmişti bi ara gören duyan varmı seri üretime geçeli 2 yıl oluyoda hala hiç bi askerin elinde göremedim (piyadelerin)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

Bayrağı asıyorum balkona
    "Dosta güven düşmana korku salan..."

hangi dosta hangi düşmana adamlar ordunun içine sızmış imha ettirmiş dünyanın en iyi donanımına sahip olsa nolur olmasa nolur.
  • Alayı çöp
  • quote:

Kardes paso uretiyoz askerin elinde g3 altinda kobra var hala ne ise yariyo anlamiyorum o kadar iha aldilar sinirlar karakoy gibi

g3 envanterdan kaldırılmak üzere kardeş sen ne diyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluid D. -- 20 Temmuz 2015; 9:34:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

mpt üretilmişti bi ara gören duyan varmı seri üretime geçeli 2 yıl oluyoda hala hiç bi askerin elinde göremedim (piyadelerin)

1. Parti olarak 30 bin sipariş verildi. Yakında birliklerde kullanıma sokulacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verdo

quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

1. Parti olarak 30 bin sipariş verildi. Yakında birliklerde kullanıma sokulacak.

Satış işlemlerini sen yapıyon herhalde kardeş. 30.000 sipariş verildiğine dair kaymak?
  • Dünyanın en iyi askerlerine sahibiz ama teknoloji bakımından durumumuz vasat. Ama bizim askerlerimiz onların f-22 sini bizim f-16 larla indirir. Askerlerimiz dünyanın en yetenekli askerleri ama teknoloji olarak durumumuz hiçte iç açıcı değil malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ml_csd_ds -- 20 Temmuz 2015; 10:32:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ml_csd_ds

Dünyanın en iyi askerlerine sahibiz ama teknoloji bakımından durumumuz vasat. Ama bizim askerlerimiz onların f-22 sini bizim f-16 larla indirir. Askerlerimiz dünyanın en yetenekli askerleri ama teknoloji olarak durumumuz hiçte iç açıcı değil malesef
    Milletin zannettği

aslında olan

Üretilen sistemlerin çoğu prototip olarak kaldı fuardan fuara gösteriliyor

Orduya teslim edilen benim bildiğim

Kirpi MRAP , T-155 Fırtına obüsü ana muharebe tankı olarak hala (ABD malı) m60 patton kullanılıyor ALTAY tankını daha sahada göremedik. Yerli motor anlaşması kapsamında TÜMOSAN tarafından üretilcek motorlar bekleniyormuş ilk prototip 2020 yılından sonra çıkacak inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 20 Temmuz 2015; 11:23:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

Milletin zannettği

aslında olan

Üretilen sistemlerin çoğu prototip olarak kaldı fuardan fuara gösteriliyor

Orduya teslim edilen benim bildiğim

Kirpi MRAP , T-155 Fırtına obüsü ana muharebe tankı olarak hala (ABD malı) m60 patton kullanılıyor ALTAY tankını daha sahada göremedik. Yerli motor anlaşması kapsamında TÜMOSAN tarafından üretilcek motorlar bekleniyormuş ilk prototip 2020 yılından sonra çıkacak inşallah.

Alıntıları Göster
    Silahlarla gurur duyan varsa insanlığını sorgulasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

Silahlarla gurur duyan varsa insanlığını sorgulasın.

Alıntıları Göster
    Anlasılan daha askere gitmemissin, adamlar 700 milyon dolarlık uzay aracı yapıp uzaya gönderiyor sizin kadar övünmüyor toplarını tanklarını sen düşün
  • quote:

G3 yavas yavas kaldiriliyor.ancak bir ordunun silahini degistirmek bir gunde yapilamaz elbette. 2016 da her piyadenin elinde olucak.
  • quote:

600 bin tane silahın 2 güne değiştirileceğine inanmıyorsun di mi
  • bunlar oyuncak mı pnp?

• quote:

Orijinalden alıntı: naberabi

bunlar oyuncak mı pnp?

Onlarla gurur duyduğumu mu zannediyorsun?

• Bir tane pompalı tüfek vardı türk yapımı. Hatta hızlı ve öfkelinin son filminde bir sahneds dominik toretto kullanıyordu. O silah mesela yurtdışına satılıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.