Şimdi Ara

orgrimmarda 2 fps !! :( yardimm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar kafayi yedim yiyecem az kaldi vallahi ben cozemedim benim bilgisiyarimi ekran kartim intel express chipset family 4 anlamadim gitti orgrimmarda 2-3 fps ile oynuyorum yeni bir troll karakter actim level 1 im fps 30 un ustune 1 gidim cikmiyor ne yapicam anlamadim gitti elimde dell obsidian black inspiron 1750 var

pentium dual-core cpu t4300 2.1ghz(2cpus)
    4gb ram
    mobile intel 4 series express chipset family ekran karti
    1600x900(32)bit(60hz)

arkadaslar bir yardim allah rizasi icin kafayi yiecem yoksa

• O ekran kartı ile iyi bile oynuyorsun
  • hadi yaa pekio parca degisimine ne diyosun yapmak gereklimi?
  • ekran kartın yok gibi birşey o yüzden o fps normal.en düşük grafik ayarlarında dene bir de ama o grafiklerle de pek zevkli olmaz diye düşünüyorum.işlemcin de yeterli değil sanırım.wow içim işlemci ekran kartından daha önemli
  • parca degisimi yapmalimiyim sizce??
  • Dizüstü sanırım t serisini öyle hatırlıyorum.Parça değişimi derken anakart vs. değiştirmedikçe üst seviye ekran kartı takamazsın.Dizüstünde de öyle rahatça değişim yapılmıyor diye biliyorum
  • Laptop da parça değişimi sakat iş. Kolay kolay değiştiren yer bulunmuyor ve masraflı. Yeni laptop al daha ucuza gelir. O işlemciyle normal bir fps alıyorsun, zorlama bilgisayarı bir şey bekleme o sistemden WoW için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS 1.6 ping azaltma iceri qelin :D
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya laptopun her ozelligi 5.4 ustunde ama sadece 3D grafik 3.4 gosteriyor bu kadar guzel bir laptopta bu kadar sacma bir ekran karti inanilmaz sacma ya kafayi yedirtecek vallahi sorucam fiyati cuzi bir miktarsa direk degistirtecem ekran karti anakart vs ne gerekiyosa yaptiracam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: dremora

ya laptopun her ozelligi 5.4 ustunde ama sadece 3D grafik 3.4 gosteriyor bu kadar guzel bir laptopta bu kadar sacma bir ekran karti inanilmaz sacma ya kafayi yedirtecek vallahi sorucam fiyati cuzi bir miktarsa direk degistirtecem ekran karti anakart vs ne gerekiyosa yaptiracam ya

sakin ol şampuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: dremora

arkadaslar kafayi yedim yiyecem az kaldi vallahi ben cozemedim benim bilgisiyarimi ekran kartim intel express chipset family 4 anlamadim gitti orgrimmarda 2-3 fps ile oynuyorum yeni bir troll karakter actim level 1 im fps 30 un ustune 1 gidim cikmiyor ne yapicam anlamadim gitti elimde dell obsidian black inspiron 1750 var

pentium dual-core cpu t4300 2.1ghz(2cpus)
    4gb ram
    mobile intel 4 series express chipset family ekran karti
    1600x900(32)bit(60hz)

arkadaslar bir yardim allah rizasi icin kafayi yiecem yoksa

Ekran kartın pek de yeterli değil.Options kısmından Graphics'e gel,oradan Advanced'e gel,"Reduce Input Lag" adlı ayarın üstünde tik varsa kaldır,bende 20-25 FPS fark etti belki sende de işe yarar.
  • bütün grafik ayarları low yap , shadow kapat ama yinede olmayacak bu iş belli arkadaşların da dediği gibi yeni laptop dışında pek bir çare yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.