Şimdi Ara

Örgün 2 yıl + aöf 2 yıl acil cevap lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2015'te iki yıl örgün eğitime kayıt yaptırdım. Ancak o günden beri hiç gitmedim. Bu sene ikinci senem devam etseydim bitmiş olacaktı. Şimdi ben aöften kayıt yaptırıcam ygs ye girdim. İki yıllık bir bölüm istiyorum. E devletten baktığımda 2019'a kadar tecilli görünüyorum. Ekstra bir işlem yapmam gerekiyor mu ? Direk kayıt yaptırsam aöfe ikinci üniversite kapsamında değerlendirilir mi ? yoksa normal mi gözükür. Birde 2019'a kadar aöf iki yıl okuduğumda sonra tekrar 4 yıllık aöf okusam yine tecil ettirebilir miyim ? Acil cevap lazım bu sorularıma kafamı çok kurcalıyor.

• İkinci üniversite kapsamında kayıt olman daha mantıklı olur. Hem sınava girmenin de önemi yok o şekilde istediğin bölümü yazarsın. Aksi taktirde 2019'da tecilin biter. Bu arada tecilin 2019 olduğuna bakma okulu bitirirsen veya kayıt yapmaz, kayıt silersen tecil güncellenir. Askere gidersin. 2. üniversite kapsamında kayıt olursan tecil işlemlerini okul halleder. 2 yıllık bittikten sonra dgs ye girip lisans programına geçiş yapabilirsin. Tecilin güncellenmiş olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.