Şimdi Ara

orhan cemal fersoy lisesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yenibosnadan Orhan Cemal Fersoy Lisesine toplu taşıma araçları ile nasıl gidebilirim. 98T'ye binip konut taksi durağında ineceksin dediler ama iettnin sitesinden baktığımda 98Tnin konut taksi diye bir durağı yok. Okulun adresi Atakent 1.Etap - 5.Bölge 34303 Hakalı/İstanbul. Google earthden baktım ama nerde ineceğimi kestiremedim tam olarak.
    98Hye bineceksin diyenler de var.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhlisoz -- 12 Haziran 2012; 11:57:54 >

• Oradan nasıl gidilir bilmiyorum ama ismi duyunca eski anılarım depreşti ( Takribi 14 yıl )
  • ikiside geçiyor.

98H okulun tam karşında duruyor.koska'nın orada ineceksin karşıya geçince görürsün zaten.taksi duragı falan var sokağın başında.
  • Aynen 98H'a binmen iyi olur.Baya hızlı geliyor.Okulun karşısında koska var orada inersin.
  • sizce tahminen ne kadar sürer avcılardan yenibosnaya gitcem ordan da okula gitcem lys sınavında görevliyim orda. ona göre evden çıkmam lazım sabah saat 8de okulda olmam lazım.
  • 15 dkka falan sürer.

okulun ordan bakırköy'e gidiş 30 dkka falan sürüyor.ama otobüs hep olmuyor zamanı iyi ayarlaman gerekicek saatlerini öğren.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.