Bildirim
Origin doğru şifre ve e-postayı kabul etmiyor !1!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben de hesabıma giriş yapamıyorum. Siteden de Origin uygulamasından da girişi kabul etmiyor.
Şifremi mail yoluyla yeniledim yeni şifreyle giriş yapmaya çalışıyorum sitede hiç izin vermiyor
uygulamada da 1-2 saniye giriş penceresi açılıyor oyunlarım gözüküyor sonra otomatik çıkış yapıp Your login credentials have expired. Please re-log in. uyarısı alıyorum sizce neden olabilir?
En son başarılı girişimi 10 ay önce askere gitmeden önce yapmıştım -
quote:
Orijinalden alıntı: elber4545
Arkadaşlar bugun originde yeni bi hesap açtım çünkü şuanda Nfs Moswanted 2 free lerde. Ama ben ne yaptıysam origin hesabıma giremedim .Doğu e-postayı ve şifreyi yazığım halde tekrar deneyin diyor .
Bilen bir arkadaş varsa ilgilensin .
Email yerine kullanıcı adınızı yazın.bende doğru yazdığım halde hata alıyordum e-mail yerine kullanıcı adı yazınca girdi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X