Şimdi Ara

ORIGIN HESABIM BANLANDI(FIFA17-16-15-14 VE DAHA BİR ÇOK OYUN) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla hesabı banlanan bi arkadaşım vardı fifa 16 da,fifa 17 çıktığı gün hesabını açmışlar ada şimdi fut16 ya devam ediyor haberiniz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: smhyprk

ve arkadaşlar sonunda hesabım aktif edildi..Yukarda kendinden durumu bilmeden yorumlayan ve kesin hesabı alamayacağımı söyleyen kişilere inanmayın eğer sizin tarafınızdan kaynaklı bir sorun değilse mutlaka peşine düşün. Ea yi dava edicektim ayrıntılı bir rapor hazırladım sonra ayrıntısıyla ea servis team hesabı inclemeye aldı ve hesabımı iade ettiler bu sorundan dolayı özür dileyip iki tane oyun hediye ettiler. Konuyu merak edenler varsa bilgisi olsun diye yazıyorum herkese ilkisi için teşekkür ederim..

yazışmaları, kayıtların screen shotlarını koyarmısın, insanlar haftalarca hesabı geri alamıyor, yol yordam olsun, biz de görelim
  • müsait bir zamanda maillerin ekran görüntüsünü yükleyeceğim, sizede umarım yol gösterir bu süreç ama şunu belirteyim engellenme sizden kaynaklı değilse peşine düşün aksi durum için bir yorum yapamıycam çünkü ayrıntılı incelemelerde hilelerin farklı ülkede farklı ip lerle kulalnıldığını görüp hakverdiler. Tabi ben peşine düşünce bu kadar detaya indiler yoksa sallamıyolar, mailleri ekleynce görürsünüz dostlar. Yoğunluktan sık giremiyorum k.bakmayın allaha emanet olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Eisenhardt

dava açınca hesap geliyor mu hocam?Ben 2 kere şampiyon oldum ama vermezler.2 şampiyonluk daha kasıp dava açarsam hesabımı alabilirim herhalde.

kardeş siz nerede şampiyon oluyosunuz viyanada bi pes kafede falan mı? biz neden duymuyoruz bu konu sahibi arkadaşın AVRUPA ŞAMPİYONU olduğunu falan?
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Kariyer mod da oluyorum şampiyon hocam arkadaşında sanırım öyle çünkü kimse bilmiyor

Arkadaşa kesin battlefield 1 ve titanfall 2 vermişlerdir özür olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

Orijinalden alıntı: Max Eisenhardt

dava açınca hesap geliyor mu hocam?Ben 2 kere şampiyon oldum ama vermezler.2 şampiyonluk daha kasıp dava açarsam hesabımı alabilirim herhalde.

kardeş siz nerede şampiyon oluyosunuz viyanada bi pes kafede falan mı? biz neden duymuyoruz bu konu sahibi arkadaşın AVRUPA ŞAMPİYONU olduğunu falan?

Neden olmasın kardeş .benim de mesela 38 dünya şampiyonluğum var ama hepsi gizliydi ,ondan dolayı tanınmam pek.
  • Herkes şampiyon, hiç 2. yok :D
  • ok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.