Şimdi Ara

ORIGIN HESABIM BANLANDI(FIFA17-16-15-14 VE DAHA BİR ÇOK OYUN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun yıllar fifa oyuncusu ve gizli bir turnuva şampiyonuyum kimse tanımaz beni ama viyanada 4 kez üst üste avrupa şampiyonu oldum. Bu açıklamayı şu yüzden yapıyorum origin account'u mun banlanması için hiçbir sebep yok ama bir şekilde başkaları tarafından kullanılmış hesabım,maç geçmişine bakınca bunu anladım. Master yaptığım için projelerin yoğunluğundan yaklaşık bir ay origin accountu açmadım. EA contact ile iletişim kurdum 3 kez ea team service' e mesaj atmama rağmen banı kaldırmayacaklarını söylediler. Bu iş çok canımı sıktı ve ea bu sene benim gözümde sınıfta kalmıştır. Banlamak yerine dünyanın en iyi yazılımcılarına sahip olmasına rağmen şu hilelerin önüne geçmeyip biz değerli oyuncuları ban lamak çözüm olmamalıydı. Sizce ne yapmalıyım bu işin çözümü nedir hesabın offline modlarından faydalanılabiliyor yani fifa 17-16-15-17 kickoff oynamak isteyen biri yada diğer offline modları oynamak isteyen oynayabilir. İllegal yollarla çözümü varsa denemek istiyorum zatn konuyla alakalı dünya çapında geçerliliği olan birçok forumda durumu özetledm ea nin güvenlik açığı yüzünden bizi mağdur etmeleri kabul edilemez. Oyunları türkiyedeki kardeşlerimin zar zor satın alıp emeğe saygı çerçevesi içinde oynadığı ve bir çoğunun bu konuda mağdur olduğunu, orta gelirli aile çocukları olduğunun hepimiz farkındayız ve bu konuyla alakalı geçerli çoğunluğu yanımda bulursam gerekli hukuksal haklarımızı aramak istiyorum. Konuyla alakalı yorumlarınızı bekiyorum sevgiler saygılar iyi forumlar...

• hesabın telefon doğrulamasında değil mi? ban yemek kolay birşey değil hesapta hile vb birşey kullanıldıysa bu ea in suçu değil.
  • sen ea nin avukatımısın bilader boş konuşma yukarda ea yi doğrudan suçlama söz konusu değil doğru oku yada okuma işine bak konuyla alakalı buna benzer mağduriye yaşıyan insanlar var ben onlara ulaşmaya çalışıyorum konuyu başka yere çekme!
  • smhyprk kullanıcısına yanıt
    Bakınız bu kadar fevri olmayın. Kimse yazdığınıza cevap vermek zorunda değil. Ancak size yardımcı olmak için beyanını arz etmiş olan kullanıcıya kırıcı söz sarf etmeniz doğru değil. Gerçekten kullanıcı sizseniz ve sizin dışınızda bir kullanıcı origin hesabınızdan fifa 17 indirip veya kurup oyununa bağlanmış ise (ben geçen sene fifa 16 3 kere silip yükledim bu yüzden banlandım) kesin çözüm arıyorsanız (ea genelde banladıktan sonra banı kaldırmak ea prensiplerini sarsarmış diyordu contact ekibi) benim arkadaşım amerikada (toronto) eain konferansına katılmıştı. Ban kalkar mı kalkmaz mı bilemem ama toronto da ki gibi hizmet veren bina olsa (tüzelde olur) şuan giderdin açtırırdın. Sana fransa ve amerikadan birçok formu okumanı tavsiye ederim. Kişiler çok ciddi olduklarında bilgisayarlarını alıp şubeye mühendislerce kontrol edilmesi talimatı bile veriliyor. Açılması kolay oluyor. Ama bu ülkede zor gibi.
  • mk34_34 M kullanıcısına yanıt
    fevri davranmak niyetinde değilim sadece ea yi savunucu sonuç odaklı olmayan yorumlara gelemiyorum ki bu konuda çok sinirliyken konuyu başka taraflara çekenlere müsade etmem neyse ilgi ve alakanıza teşekkür ederim benzer durumun mağduriyetini taşıyan fazla kişi yok sanırım hayırlısı...
  • Hile yapmasaydınız banlanmazdı hesabınız!!! Hem hile yapın, hemde EA hileyi engelleyemiyor diye kızın. Oh ne güzel dünya. Viyana' da 4 kere şampiyonmuş... Git başka yerde ağla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScarHand

Hile yapmasaydınız banlanmazdı hesabınız!!! Hem hile yapın, hemde EA hileyi engelleyemiyor diye kızın. Oh ne güzel dünya. Viyana' da 4 kere şampiyonmuş... Git başka yerde ağla.

+1 gg wp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hile yapmasaydınız banlanmazdı hesabınız!!! Hem hile yapın, hemde EA hileyi engelleyemiyor diye kızın. Oh ne güzel dünya. Viyana' da 4 kere şampiyonmuş... Git başka yerde ağla.

bana bak klavye erkekliği yapma bana özelden bana iletişim bilgilerini atarmısın güzel kardeşim senle bir konuşalım forumun tadı kaçmasın
  • aynen knk okul çıkışı parka bekliom teke tek xd
  • Hesabında iki adımlı telefon doğrulaması açık mıydı?
  • quote:

aynen knk okul çıkışı parka bekliom teke tek xd

• Telefon korumasını aktif etmiş miydin ? Benimde hesabım 3 def çalındı.Yeni hesap açmak zorunda kaldım telefon korumasını aktif edince sorun kalmadı.
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt
    yok malesef kardeşim aktif değildi. Gelişmelerden sizi haberdar ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: smhyprk

yok malesef kardeşim aktif değildi. Gelişmelerden sizi haberdar ederim

ne gelişmesi kardeş unut sen o hesabı

ORIGIN HESABIM BANLANDI(FIFA17-16-15-14 VE DAHA BİR ÇOK OYUN)
  • ve arkadaşlar sonunda hesabım aktif edildi..Yukarda kendinden durumu bilmeden yorumlayan ve kesin hesabı alamayacağımı söyleyen kişilere inanmayın eğer sizin tarafınızdan kaynaklı bir sorun değilse mutlaka peşine düşün. Ea yi dava edicektim ayrıntılı bir rapor hazırladım sonra ayrıntısıyla ea servis team hesabı inclemeye aldı ve hesabımı iade ettiler bu sorundan dolayı özür dileyip iki tane oyun hediye ettiler. Konuyu merak edenler varsa bilgisi olsun diye yazıyorum herkese ilkisi için teşekkür ederim..
  • quote:

ve arkadaşlar sonunda hesabım aktif edildi..Yukarda kendinden durumu bilmeden yorumlayan ve kesin hesabı alamayacağımı söyleyen kişilere inanmayın eğer sizin tarafınızdan kaynaklı bir sorun değilse mutlaka peşine düşün. Ea yi dava edicektim ayrıntılı bir rapor hazırladım sonra ayrıntısıyla ea servis team hesabı inclemeye aldı ve hesabımı iade ettiler bu sorundan dolayı özür dileyip iki tane oyun hediye ettiler. Konuyu merak edenler varsa bilgisi olsun diye yazıyorum herkese ilkisi için teşekkür ederim..

'ilkinize' :D

bence ea korktu senin dava açmandan :D hoş bana pek inandırıcı gelmedi hesabın banının açıldığıda ama açıldıysa da güle güle kullan dikkat edersin artık buraya gelip sızlancağına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

ve arkadaşlar sonunda hesabım aktif edildi..Yukarda kendinden durumu bilmeden yorumlayan ve kesin hesabı alamayacağımı söyleyen kişilere inanmayın eğer sizin tarafınızdan kaynaklı bir sorun değilse mutlaka peşine düşün. Ea yi dava edicektim ayrıntılı bir rapor hazırladım sonra ayrıntısıyla ea servis team hesabı inclemeye aldı ve hesabımı iade ettiler bu sorundan dolayı özür dileyip iki tane oyun hediye ettiler. Konuyu merak edenler varsa bilgisi olsun diye yazıyorum herkese ilkisi için teşekkür ederim..

bence ea korktu senin dava açmandan :D hoş bana pek inandırıcı gelmedi hesabın banının açıldığıda ama açıldıysa da güle güle kullan dikkat edersin artık buraya gelip sızlancağına.

bilader bak sıslanmak falan burda öyle atıp tutma dam gibi konuş benim asabımı bozma! İnansan nolur inanmasan nolur daha fazla uzatma konuyla ilgili derdi olanlara bir ışık tutar belki bir derdin varsa iletişime geç benimle özelden yaz istediğin gibi anlıycağın dilden konuşurum..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

bilader bak sıslanmak falan burda öyle atıp tutma dam gibi konuş benim asabımı bozma! İnansan nolur inanmasan nolur daha fazla uzatma konuyla ilgili derdi olanlara bir ışık tutar belki bir derdin varsa iletişime geç benimle özelden yaz istediğin gibi anlıycağın dilden konuşurum..

sadsadsads korktum :D

• kirazengini.com
    幸运农场6星-幸运农场走势图官方网站-幸运农场幸运五怎么玩
    https://kirazengini.com/?ref=2777
  • kirazengini.com
    幸运农场6星-幸运农场走势图官方网站-幸运农场幸运五怎么玩
    https://kirazengini.com/?ref=2777
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.