Şimdi Ara

Origin Hesabımı Ne Kadara Satabilirim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1-BF4+Premium
    2-Standart Bf3
    3-Bejeweled3
    4-Crusader No Remorse
    5-Dragon Age Origins
    6-Simcity 2000 Special Edition
    7-Theme Hospital

Bf4 hesabı : 76 level. Kd:1,09 http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/TR_Machine_TR/stats/1160206943/pc/
    Bf3 hesabı :oyuna hiç girilmedi.

Arkadaşlar bu hesabı ne kadara satabilirim?

• max 40-50.. Bf4 dışındaki oyunlar tamamen ücretsiz verildi.
  • 5 tl kargo senden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rahatsızmısınız eksiyi niye yedim şimdi :)) bf dışındaki oyunları origin ücretsiz verdi , diğerleride 30-40tl yurt dışından alınabilir. Bf 3 ücretsiz dağıtıldı.. Titanfall - reckonin süreleri geçmiş oyunlar aslında yok indirmiş oynamış süresi bitmiş.. yani para eden tek oyun BF 4...onda 100 TL istemez herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_HANN

rahatsızmısınız eksiyi niye yedim şimdi :)) bf dışındaki oyunları origin ücretsiz verdi , diğerleride 30-40tl yurt dışından alınabilir. Bf 3 ücretsiz dağıtıldı.. Titanfall - reckonin süreleri geçmiş oyunlar aslında yok indirmiş oynamış süresi bitmiş.. yani para eden tek oyun BF 4...onda 100 TL istemez herhalde.

Yok hocam - yi ben vermedim ayrıca ben 35 40 tl gibi bir rakam düşünmüştüm zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Niyazi_

quote:

Orijinalden alıntı: Mr_HANN

rahatsızmısınız eksiyi niye yedim şimdi :)) bf dışındaki oyunları origin ücretsiz verdi , diğerleride 30-40tl yurt dışından alınabilir. Bf 3 ücretsiz dağıtıldı.. Titanfall - reckonin süreleri geçmiş oyunlar aslında yok indirmiş oynamış süresi bitmiş.. yani para eden tek oyun BF 4...onda 100 TL istemez herhalde.

Yok hocam - yi ben vermedim ayrıca ben 35 40 tl gibi bir rakam düşünmüştüm zaten.

Aaa benim imzam. Ünlü oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.