Merhaba arkadaşlar, oyunu uzun süredir sıkıntısız oynarken dün origin güncellmesini yaptıktan sonra oyuna girmemeye başladı. Joining'de kalıyor ve çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Oyunu origin üzerinden repair yaptım neredeyse 3,4 kez , origini silip tekrar yükledim , başka tarayıcıda denedim ama nafile bir türlü bu sorunu çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum.
yusufcan -05-
kullanıcısına yanıt
Benim de böyle bi sorunum vardı. Origini oyun içinde kapatın . Yani Enable origin in gamedeki tiki kaldırın. 2 Gündür oyun oynayamıyordum yeminlen
quote:
Orijinalden alıntı: ksbrky
Benim de böyle bi sorunum vardı. Origini oyun içinde kapatın . Yani Enable origin in gamedeki tiki kaldırın. 2 Gündür oyun oynayamıyordum yeminlen
Cevap için teşekkürler , ama bende zaten tikli değildi orası. Yinede tikledim denedim ve tekrar kaldırıp denedim olmuyor. Silicem şu lanet oyunu sonunda.
yusufcan -05-
kullanıcısına yanıt
Bi de oyunun kayıtlı olduğu dizin ile originin indirdiği dizin aynı mı ? Onu kontrol eder misin?
quote:
Orijinalden alıntı: ksbrky
Bi de oyunun kayıtlı olduğu dizin ile originin indirdiği dizin aynı mı ? Onu kontrol eder misin?
Hocam orda da sıkıntı yok anlamıyorum neden böyle oluyo. Originin indirdiği yerde olmasa zaten indirme istemezmiydi ?
yusufcan -05-
kullanıcısına yanıt
Bende öyleydi. Baktım harici hdd içini gösteriyordu. Hakbuki oyun dahili ssdde. O yüzden açmıyor herhalde dedim değiştirdim oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme