ARKADAŞLAR NORMAL YÜKLEMEYE BAŞLIYOR.YARISINA KADAR GELİYOR VE BU HATAYI VERİYOR??LÜTFEN YARDIM EDİN ÇILDIRICAM
ERROR READİNG FROM FİLE D:/DATA/GUİ/GUİ.BİG. VERİFY THAT THE FİLE EXİSTS AND THAT YOU CAN ACCESS İT.
verify: doğrulamak,teyit etmek exist: varolmak,mevcut olmak access :erişmek
anladığım kadarıyla:dosya okunamıyor.doğrula bu dosyayı ve sen eriş o dosyaya diyor.
ne yapmam gerekiyor ve ne olmu hiç anlamadım.lütfen yardım
Orjinal dvd olduğu için dvd'de hata aramak biraz zor ama neden olmasın diyebiliriz ama önce optik sürücünüzde arayın sorunu başka bir bilgisayarda kurmayı deneyiniz aynı hatayı verirse dvd yi değiştirirsiniz.
önceden yüklüydü zaten 15 gündür kullanıyordum.gecenlerde açamadım oyunu.sildim tekrar kurayım dedim kurulmuyor???
ne yapmam gerekli???????
ya senin dvd okuyucun o dvd yi artık okuyamıyor yada dvd bozuk dvd yi başka bir makinada dene hatasız kurulusa dvd saglamdır eger dvd kurulumda gene hata verirse bu durumda dvd bozuktur degiştimeni tavsiye edrim . budurumda 2 seçenegin var 1. firimware güncellemesi yaparsın %50 ihtimalle düzelir ( enazından benimkisi düzelmişti) düzelmez ise 2. dvd bozulmuştur budurmda yapabilecegi çok da birşey yok