Şimdi Ara

ORIJINAL GTA IV İLE GAMES FOR WINDOWS LIVE SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orijinal GTA IV kurdum. Üzerine yamalarını kurdum. (en son GTAIV_MAINTENANCE_UPDATE_1040_EFIGS)

Bir Rockstar hesabı açtım ve Windows Live ID'mden oluşturduğum Games For Windows Live hesabımı ona bağlantıladım.

Ancak GFW Live desteklenmeyen ülkelerden birinde olabileceğimi belirtiyor ve online oynamamı engelliyor.

İngiltere adresli başka Rockstar Games ve GFWL hesapları açtım onlarla da olmuyor, aynı uyarıyı alıyorum. Sanırım IP den tanıyor.

GFWL hizmeti verilen 26 ülkelik bir liste var Türkiye onların arasında yer almıyor.

Aynı sorunu yaşayan ve aşan arkadaşlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PePo -- 6 Ağustos 2009; 21:41:14 >

• not:yazım yanlışı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderer_utku -- 6 Ağustos 2009; 22:07:33 >
  • Orijinal GTA 4 ün multiplayer olayına dair bilgi ve deneyimlerini paylaşacak kimse yok mu arkadaşlar ?
  • bende aynı sorunu yaşadım.ama sonra aynı account ile giriş yaptım.hatta giriş yaptıktan sonra bile 1-2 kere ülke hatası verdi.o da 1-2 gün sonra geçti.biliyorum tam çözemedim bende.ama arada denemeye devam et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.