|
Orijinal Lightning Kablosu Alev Aldı (3. sayfa)
-
-
Kimse kimsenin kolundan tutmuyor dava Acma diye. Açıp görebilir isteyen. Üşenmeyip benim gibi araştırın kullanım koşullarında neler yazıyor görün. Ben en azından size bir data sunuyorum böyle böyle yazıyor kabul ettiğimiz maddeler bunlar diyorum. Sizin gibiler ise adam haklı vs demekten öteye gidemiyorsunuz. Bana bir done verin su adam bu olaydan dolayı bu firmadan bu tazminatı almis diye. Google Derya gibi arayan herseyi bulabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Simone1912
Kimse kimsenin kolundan tutmuyor dava Acma diye. Açıp görebilir isteyen. Üşenmeyip benim gibi araştırın kullanım koşullarında neler yazıyor görün. Ben en azından size bir data sunuyorum böyle böyle yazıyor kabul ettiğimiz maddeler bunlar diyorum. Sizin gibiler ise adam haklı vs demekten öteye gidemiyorsunuz. Bana bir done verin su adam bu olaydan dolayı bu firmadan bu tazminatı almis diye. Google Derya gibi arayan herseyi bulabilir.Arkadaş zaten milyonlarca dolar tazminat almayı düşünmüyor yurtdışında böyle bir olay yaşansa macbook'dan tutun iphone lara takar firma hediye yağdırırdı bizim gibi orta doğu ülkelerinde kabloyla tavlayacaklarını zannediyorlar olay bu.
-
Bulun gösterin böyle basit bir durumdan dolayı tazminat veya hediye alanı. Adaptör sağlam telefon sağlam kabloda sorun varsa firma der ki kabloyu farklı marka adaptör ile kullanmış olabilir. Adam yazmış kullanımdan dolayı aşınma garanti kapsamı dışındadır diyor belki kablo içinden kırıldı ve kısa devre yaptı ki zaten başka bir ihtimal yok. Gene firma kendini haklı çıkarır. Neyse ne kadar konuşsam boş arkadaş üşenmeyip dava açarsa demek istediklerimi birebir Yaşar. Benim de başıma gelirse aynı durum ben de dava açmadan önce araştırırım haklı çıkabileceğim bir durum var mi diye yoksa da yapabilecek birseyim olmadgini kabullenir ya marka ürünlerini kullanmaktan vazgeçerim ya da başıma gelen olaydan ders çıkararak olası bir yangın durumundan korunmak icin önlem alırdım. -
Gerçekten söylediklerinin hiç bir önemi yok dostum benim gözümde. Hiç tanımadığın birini yalancılıkla suçlayıp sıkı sıkı Apple savunduğun yazışmalarda görünüyor. şimdi istediğin kadar ''bak ben sana olacakları söylüyorum, markayı savunumuyorum' de
sen ve senin gibiler hayatları boyunca baltalı ilah olarak anılacaksınız. Evet belki mahkemede haklı olduğumu kanıtlayamayacağım olabilir ama ben haklı olduğumu içimde biliyorum bu bana yeter. mesele senin bu olayı böyle dert edinip madde madde açıklamaya çalışıp daha çok art niyetli bir şekilde mağdurun iddasından vazgeçirmeye dönük. evet diyebilirsin ''bak ben sana dava açma demedim üstüne git dava aç diyorum zaten'' ama bu yaklaşımının altında yatan nedeni gizleyemiyorsun maalesef. ya art niyetlisin ya bildiğin fanboysun başka bir açıklaması yok.
-
Kusura bakma ama laf anlamayan insana laf anlatmaya çalışmaktan zevk alıyorum bu da
Benim hobim. Önünde bir gerçek var ve sırf bu gerçeği görmeyi istemediğin icin yok saymaya calisiyorsun. Maalesef kabul etsen de etmesen de kullandığın ürünün kabul ettiğin şartnamelerinde bütün maddeler yazıyor. Maalesef elinden birsey gelmeyecek ben sana bynu anlatmaya çalışıyorum. Dene ve gör benim icin sıkıntı yok. Sunu anlamadın firmayı savunmuyorum kabul ettiğimiz şartnamelerle bütün kötü olasılıkları bize kabul ettiriyorlar. Derdim bu ha senin derdin tazminatsa kusura
Bakma ama seni borçlu çıkarmazlar umarım :) -
Adaptörün her ne kadar inkar edeceğini düşünsemde durumu hayli içler acısı. Sert ABS plastiğin çekiçle bile zar zor kırıldığını varsayarsak adaptörünün etrafında bulunan ufak ufak darbeler adaptörü düşürdüğünü gösteriyor.
Adaptöründe darbeye bağlı olarak 5V USB voltajına 220V faz karışmış ya da çok yüksek bir voltaj yükselmesi adaptör 220/5V izolasyonunu karbonlaştırıp iletken hale getirmiş.(Trafoda olduğunu sanmıyorum, öyle olsaydı dahili varistör atardı)
Yanan bölge Lightning Auth çipi. Yüksek voltaj sebebiyle yanar.
Ya yüksek voltaj ya da darbeye bağlı hasar.
İkiside Apple'ı bağlamaz. Hayaller kurarak hastaneye rapor almaya gitmişsiniz ama gerçek bu. Ekmek çıkmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C834D35AF -- 18 Ocak 2021; 19:22:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ya hocam bırak, adam hayal kurmuş o kadar. Hastanelere gitmiş, raporlar almış. Doktorun ismini falan çekmiş. Çok para alacak ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkdaş apple fanımıdır bilmem fakat doğruları söylüyor. -
dediklerinize katılıyorum,son dönemlerde popüler oldu bu mevzu. -
Sark kurnazlığı dememek icin kendimi zor tuttum ama dicem yapacak bisi yok. Ben bisi demiyorum gidip dava açıp sonucunu görebilir. Ortada olan yasalar kabul edilmiş hükümler var. Baştan kabul ettiğin bir durum başına gelince ağlamanın anlamı yok. -
Başımdan geçen olayı kendimce kanıtlarıyla anlattım bu şark kurnazlığı oluyorsa sizinki sanırım ata sözündeki yük hayvanı oluyor.
-
Sark kurnazlığı hakaret değil durum belirtisidir. Siz essek demeye cesaret edemeyip Ustu kapalı laflarla hakaret etmeye çalışmayın komik oluyorsunuz. Neyse gidin acın davanızı görün kimin haklı olduğunu. -
sirketten en az %10 hisse vermelidir.Aksi kabul edilemez.Haa birde silikon vadisi yakınlarında bir ev. -
''eşşek olana semer vuran çok olur'' bu atasözü hakaret değil dediğin gibi ''durum belirtisidir'' eğer bu sözde geçen ''insan'' olmak tercihinse saygı duyarım. eşşek demek isteseydim tırnak içinde sözü olduğu gibi paylaşırdım zaten.
-
-
Uğraşıcam kusura bakmayın :) “sizinki” atasözündeki yük hayvanı dediğiniz zaman bana essek demeye cesaret edemeyip Ustu kapalı söylemeye çalışıyor oluyorsunuz. -
faturası duruyorsa hakkını sonuna kadar ara dostum.
-
Toprağım geçmiş olsun dediğin gibi daha kötü sonuçlar da doğurabilirdi erken müdahale olmasaydı. Giresun’dan selamlar -
geçen bende aynı şekilde parmağımı yaktım, kahve makinesinin ısıtıcı tabakası ısınmışmı diye kontrol ederken gereğinden fazla tuttum aynı şekilde oldu
açıkcası geçmiş olsun, gece bırakılsa ev bile yanabilirdi fakat kablo gönderme dışında daha büyük bir tazminat kazanabileceğinizi sanmıyorum çünkü ürünün darbe görüp görmediğini, her zaman önerilen koşullarda kullandığını kanıtlama imkanınız yok.
hatta bütün ev yansa yangın elektrikten çıkmış denilip geçilecek apple haberde bulunmayacaktı bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 18 Ocak 2021; 19:55:51 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X