utanmadan ölümden döndüm yazmış bir de. belli işte tazminat peşinde. inşallah bir kuruş vermezler kablo falanda göndermezler bu aça. memlekette herkes çakallık peşinde. |
Orijinal Lightning Kablosu Alev Aldı (5. sayfa)
-
-
saol dostum, haklısın yaşamlarını önüne koyulanı kabul etmekle yetinmiş insanlara bir şey anlatabileceğimi düşünmüyorum.
-
Apple iPhone kullanmak hayati tehlike yaratır... canını seven apple ürünü almaz...
-
oha utanmaza bak adam ölümden dönmüş siz anca iftira atıp hakaret ediyorsunuz... verdiğiniz için heralde...
-
Parmağında oluşup hayati tehlike yaratan yarayı gördüm büyük geçmiş olsun resmen ölümden dönmüşsün . Daha 1 saat önce ben de bu kabloya dokunuyordum şansa yaşıyoruz.
-
Arkadaş belki tahmin ettiğiniz gibi 12 pro max peşindedir. Haksız mı?
Bugün hayranlık duyduğunuz kalitenin, tüketiciye verilen değerin ve hatta teknolojinin, kısaca bir amerikan firmasını amerikan firması yapan şey yıllardır süregelen bu tazminat sistemidir. Umarım ülkemizde de firmaların kendini geliştirmelerinin yolunun cezalardan korumak değil, cezalara maruz bırakmak olduğunu anlayan biri çıkar.
Ha birde Amerika'da apple avukatlarına karşı tüketicinin şansı olmadığına dair evlere şenlik yorumlar var. Yorum yapmak için hukukçu olmaya, onlarca örnek vermeye gerek yok. Otomobil firmalarının zaman zaman yaptığı geri çağırmaların sebebini anlamak yeterli. Ben yerinde gözlemlemek isterim derseniz, Amerika'ya ihracat yapan bir tekstil firmasına gidip neden bir parça ürün üzerinde dev mıknatıslarla iğne aradıklarını sorabilirsiniz. Çünkü o iğne amerikan vatandaşının totosuna batarsa o vatandaş ümüğünü sıkar. Apple avukatı, adidas avukatı farketmez.
-
Kablonun yanması çok kötü bir olay ama arkadaş dh olucusu moduna girmiş. Şarj aleti ve kablo istersin olur biter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sıcak fırsat diye geldim gidiyorum
-
Konuyu hayretle takip ediyorum.
Peki taktığın priz akım korumalımıydı.
Bana göre çok saçma geliyor. O eve bir elektrik müh. Gönderirler topraklamadan girer akım koruma şalterinden çıkar her türlü sana kitlerler olayı. -
Geçmiş olsun keşke yeni kabloyu alsaydın. Davadan birşey çıkmaz bence ama illaki şansımı deniyeceğim dersen inşallah kazanırsın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 18 Ocak 2021; 22:25:41 > -
Bende telefon alev alev yandı sandım kablo yanmış sadece adam yanığı görüp yanan yeri tutmuş parmağı yanmış gidip hastaneden yanık raporu almış birde yuh artık apple sevmem ama sırf para var diye herkes bunu yapıyor
apple avukatları hazır şirketi karalamaktan senden para alır inş
Telefonuna zarar verdiyse gönder apple a yapsınlar ama ondan da bahsetmediğine göre o da olmamış
kablo ver şarj aleti iste onlara zarar geldiyse bitsin olay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 18 Ocak 2021; 22:27:24 > -
-
Reddit'e aç konuyu İngilizce olarak.
-
Yasal olarak hiçbirşey çıkmaz , safety data sheet e olay ile ilgili bir ibare koyduklarına eminim. Sen suçlu çıkarsın bi de ifşa ettiğin için sana dava açarlar :) -
Herhangi bir şarj aletini alarak zaten bu riski kabul etmiş oluyorsunuz.
Kaldı ki aldığınız araba da yanabilir, yan tarafta trafo patlayıp evdeki tüm elektronik cihazlar da yanabilir.
Hatta Elektrikli battaniyeden kaç kişinin yandığını saymayalım bile. O firmalar hala ayakta. Çünkü bu deforme olabilecek bir ürün.
Hayatın içinden bunlar. Götümüzü taşa silmiyoruz diye uzay çağına geçmedik henüz. -
Kablo yandığında o kadar tazminat veriyorlarsa telefon patlasa herhalde şirketi üzerimize yaparlar.
N11’den alınan sahte Castrol motor yağı, araçta 20 bin liralık masrafa yol açmış, N11 de telafi için 100 lira indirim kuponu vermeyi önermiş. Bu olay da ona benziyor.
ekşi sözlükn11'den alınan castrol motor yağı rezaletihttps://eksisozluk.com/n11den-alinan-castrol-motor-yagi-rezaleti--6794866
-
Kardeşim ben arkadaşın hakkını araması gerektiğini düşünüyorum. Burada illa bir suçlu var. Ya Apple suçlu ya da elektrik dağıtım şirketi. Hem bırakın kardeşim insanlar neyin ne olduğunu öğrensin, şikayet edebilsin, hakkını aramayı bilsin. Olmuyorsa olmasın. Ama o adama o hakkı tanıyın kardeşim. Gerçekten de arkadaşın verdiği whatsapp örneği çok haklı. En azından bilsin bir dahakine bu ülkede bir yanlış yaparsam insanlar hakkını arayacaklar diye.
Kimse hakkını aramasın demiyor ki sadece büyük ihtimal mahkeme masraflarıyla zararlı çıkan taraf olacak. Paranın önemi yok derse mutlaka açsın davayı sonucu hepimiz görelim belki mücize olur kazanır bizimde başımıza gelirse aynı yola başvururuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X