Şimdi Ara

Orijinal Yada Film Ayrımı Yapılmıyor, Koyu Camlı Araç Cezayı Yiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
9.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verso'nun üst versiyonlarında da var karartmalı camlar.

Eğer bunlara da ceza yazıyorlarsa katliam kaçınılmaz olur :)

Haluk
  • Yok ya, buna da şöyle okkalı bir vergi ayarlar hükümet. Koyulaştıkça vergisi artacak türden bir şeyler. Ondan sonra tekrar serbest olur cam filmi, merak etmeyin.
  • Arkadaşlar peki karartmanın az olduğu camlara polis karışırmı içeri kolaylıkla görülürse ?
  • Aracımın camları fabrikadan çıkışlı koyu renkli ne yapayım şimdi camları mı söktüreyim böyle saçma bir uygulama mı olur ya daha önce ceza kesilmesi söz konusu değildi para lazım yine tabi seçimler yaklaşıyor makarna kömür alacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralll222

Arkadaşlar peki karartmanın az olduğu camlara polis karışırmı içeri kolaylıkla görülürse ?

Benim aracımdada cam filmi var bakıldığı zaman içerisi rahat görünüyor ama cam filmi olduğuda belli,

bi kaç gün önce yolda çevirme vardı, polis durdurmadı ama ben durup sordum,

Memur bey aracımda bu şekilde cam filmi var sorun olur mu ?

Memur camlara baktı, ve

valla içerisi gözüküyor şu durumda ben bu araca ceza yazmam ama sonuçta cam filminin her türlüsü yasak, ben müsade etsem 5 km ilerde çevirme vardır onlar müsade etmez, sen en iyisi söktür bunları, dedi.

Yani cam filminin her türlüsü yasakmış.
  • Bu ara devlet para çıkartacak yer arıyor 140 tl ceza kesip birde muayeneye gönderiyor ( muayene de zannedersem 120 civarı bişi tutuyormuş) al sana ek gelir. Ayrıca filmi söktürmek için de 50 tl civarı bişi gerekiyor. Ayrıca yaptırmak içinde bi ton para...

Cam filmini yapan, söken ve devlet kazanıyor ama yaptıranda sağlı sollu darbe yemiş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 15 Şubat 2011; 16:12:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

valla sürüş güvenliğini zafiyete uğratıyorsa hergün en az 10 tane cam filmli simyah ekip araçları görüyorum önce kendilerinden başlasınlar..

Ya buna sinekten yağ çıkarma denir..

Bütün polis arabalarının tüm camları siyah film kaplı onların görüşünü etkilemiyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 15 Şubat 2011; 16:23:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol
    Aracımın camları fabrikadan çıkışlı koyu renkli ne yapayım şimdi camları mı söktüreyim böyle saçma bir uygulama mı olur ya daha önce ceza kesilmesi söz konusu değildi para lazım yine tabi seçimler yaklaşıyor makarna kömür alacaklar.

sana aynen katiliyorum. bu kanunu onaylayan tum vekillerin neyse ban yemeyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkantasdemir -- 15 Şubat 2011; 16:50:25 >

• Hiç kafanızı yormayın şuana kadar bişey olmamışta bundan sonra mı olacak
    Orjinal fabrika çıkışlı karartılmış camlarada ceza yazarım diyen polis bilsin ki karşısındakinin eli armut toplamıyor
  • polis yanında yumruk yumruğa kavga edenlere bile başını çevirip bakmazken siyah filmli aracın içini göremezmiş.Bunlar bahane amaç ceza kesmek başka bir şey değil. Ceza kesilirse imzalamayım makbuzu falan ve dava açın arkadaşlar.
  • bu yasak ın sebebi.sadece ve sadece polisin asayişte ,kontrollerde araç içini net olarak görememesinden kaynaklanan sorundan dolayıdır.herkes bir yorum yazmış ama yanlış.bu istek içişleri bakanlığına emniyetten gelmiştir.kazaymış,sürücüler birbirini görmüyormuş böyle bir şey yok arkadaşlar..
  • içini göremediği aracı durdurup ceza yazmak daha saçma.çevirme varsa zaten aç camları dersin bakarsın aracın içine.
  • para para para. Para lazım devlete. Ülkemizde de cam karatma moda olduğundan nasıl kolay yoldan para kazanılır. Bir fax çekilir tüm il ve içlere nekadar koyu rnk varsa alayına ceza kesin diye. Ohhh devletin kasasına kolay yoldan para.
  • polis de zaten sabahtan akşama kadar araç içindeki insanları teşhis ediyodu ya ön cama filmi yasaklasın tamam. zaten çevirme falan varsa yavaşlatsın arabayı önden görsün. yetmiyosa durdursun arabayı. benim aracımda da film falan yok ama doğru düzgün standart koymadıkları için yok. biri geç diyecek, biri dur film var bunları sök diyecek diye takmıyorum. modifiye arabaları da çeviriyolar sen bu arabayı tasarlayan mühendisten daha mı iyi biliyorsun mantığıyla. bu ülkede bu tür şeyleri yapmak için illaki polis falan olmak gerekiyo malesef ozaman ceza yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34hkn34

bu yasak ın sebebi.sadece ve sadece polisin asayişte ,kontrollerde araç içini net olarak görememesinden kaynaklanan sorundan dolayıdır.herkes bir yorum yazmış ama yanlış.bu istek içişleri bakanlığına emniyetten gelmiştir.kazaymış,sürücüler birbirini görmüyormuş böyle bir şey yok arkadaşlar..

+1 herkes kendi açısından düşünmemeli. örnek 1. Geçen yıl Samsun Terme ilçesinde hayvanhırsızları camları koyu siyah bir aracı durduğunuda, arka koltukta oturan ve elinde uzman jandarmanın gelmesini bekleyen şahıs jandarmayı şehit ederek kaçıyorlar..doğu ve GDA da normal illere nazaran hiç camları filmli araç yoktur..bu şekilde yapıyan saldırıların sayısıda çoktur..bu açıdan da düşünün o yüzden derim ki en güzelifabrika çıkışlı gizlenebilen perdeler..Renault ve opellerde var..

kişisel fikrim..bence filmil camlar yasaklanmalı..devletin para politikası falan değil yani..

• Önce milletin gözünü oyan çakma xenonlara ve sislerle gezenlere karşı önlem alsınlar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Önce milletin gözünü oyan çakma xenonlara ve sislerle gezenlere karşı önlem alsınlar ...

bu çakma xenonların kazalara sebebiyet vermesi ile ilgili olarak yeni bir ceza tasarı kabul edildi..aracın orjinalinde olmayan ışıklandırma tesisatı için 950 TL ceza var..ben şahsen buna sevindim..bazıları 8.000K -10.000K takıyorlar marifet diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

quote:

Orijinalden alıntı: 34hkn34

bu yasak ın sebebi.sadece ve sadece polisin asayişte ,kontrollerde araç içini net olarak görememesinden kaynaklanan sorundan dolayıdır.herkes bir yorum yazmış ama yanlış.bu istek içişleri bakanlığına emniyetten gelmiştir.kazaymış,sürücüler birbirini görmüyormuş böyle bir şey yok arkadaşlar..

+1 herkes kendi açısından düşünmemeli. örnek 1. Geçen yıl Samsun Terme ilçesinde hayvanhırsızları camları koyu siyah bir aracı durduğunuda, arka koltukta oturan ve elinde uzman jandarmanın gelmesini bekleyen şahıs jandarmayı şehit ederek kaçıyorlar..doğu ve GDA da normal illere nazaran hiç camları filmli araç yoktur..bu şekilde yapıyan saldırıların sayısıda çoktur..bu açıdan da düşünün o yüzden derim ki en güzelifabrika çıkışlı gizlenebilen perdeler..Renault ve opellerde var..

kişisel fikrim..bence filmil camlar yasaklanmalı..devletin para politikası falan değil yani..

Peki o perde de içerinin görünmesine engel değil mi?Ya da kapalı kasa panelvanları ne yapacağız?
    Bence arkasında hiç bir ışık olmayan traktörleri ve de brandasız kamyonları halletsinler de önce...(Bende film yok)

• quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Önce milletin gözünü oyan çakma xenonlara ve sislerle gezenlere karşı önlem alsınlar ...

bu çakma xenonların kazalara sebebiyet vermesi ile ilgili olarak yeni bir ceza tasarı kabul edildi..aracın orjinalinde olmayan ışıklandırma tesisatı için 950 TL ceza var..ben şahsen buna sevindim..bazıları 8.000K -10.000K takıyorlar marifet diye...

Öyle diyorsunuz iyi hoş güzel ama icraat yok.Daha geçenlerde şahit olduğum bir olayı anlatayım size.Akşam üstü çarşıdan eve dönüyordum.Bir kavşak ağzında motorsikletli bir trafik polisi geçen bazı arabalara bakarak ayakta duruyor.Selam verip sordum.Ne kontrolü yapıyorsunuz falan diye.Hiç öylesine genel kontrol dedi.İşinize karışmak gibi olmasın ama bu çakma xenonve sislerle gezenler hakkında neden bir işlem yapmıyorsunuz dedim.Hayır yapıyoruz dedi.İyi ama daha şimdi önünüzden kaç tane bu şekilde geçen oldu neden durdurmadınız bunları deyince memurun verdiği cevap enteresandı.Gözümden kaçmış herhalde dikkat etmedim yoksa gerekeni yapıyoruz oldu.İyi akşamlar deyip oradan uzaklaştım ...

• Benim aracta film var.bencede yasaklansin bu.ama sacma olan su.arac muayeneye gidiyor hafif kusur olarak geciyor.ama yoldaki polis cevirse araci bagliyor.dunyanin neresinde var boyle bir sey:) dahasi film cam olan aracin muayene raporunda hafif kusur yazdigi halde trf subede ruhsat cikartmana izin veriliyor:))tam komedi ya arac satisinda 1 ayi gecince yolda polise yakalanirsan arac baglaniyor ceza kesiliyor.yakalanmadan trf subeye gidersen ceza kesilmiyor.ruhsat cikarabiliyorsun.benim guzel ulkemin guzel kanun yapicilari ne diyeyim..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.