Şimdi Ara

Orite VC-3240 diğital fotoğraf mak!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde orite vc-3240 fotoğraf mak var ilk zamanlar gayet iyi performans gösteriyodu ama şimdi pili hemen bitiriyo birkaç foto çekince gp şarjlı pil kullanıyorum yinede hemen kapanıyo acaba neden olabilir bilgisi olan varmı.Formatlanabiliyomu acaba yeniden driver yüklemekmi gerekir yardım ederseniz sevinirim!!

• pillerin veya şarj aletinde sorun olabilir.eğer varsa bir tanıdığından onun pillerini ve şarj aletini isteyip dene.eğer eskisi gibi piller uzun dayanıyorsa pilin yada şarj aletin sorunludur.
  • yeni pillerlede denedim şarj aletim varta pillerde 1000 lik AAA pil yinede bitiyo. oritenin serviside iyi olmadığından ne yapacağıma karar veremedim nasıl bir sorun olabilir acaba
  • soguk su ıc

yenı makıneyı almayı dusun artık

uzun zamandır kullanıyorum dedıgıne gore omrunu doldurmustur
  • tamire versem düzelmezmi acaba
  • madem yeni pilleri eski şarj aletinle denedin bu seferde şarj aletini değiştir bakalım ne olcak.eğer gene düzelme yoksa o zaman başka bir makina al.orite yerine daha iyi bir marka bulursun hem
  • alkalinli pil alıp deneyin. yine aynı sorun olursa makine ömrünü tamamlamış demektir. driver vs. kurtarmaz çünkü sorun donanımsal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lupara_ -- 7 Eylül 2008; 18:27:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son çırpınışları desenize teşekkür edrim
  • quote:

Orjinalden alıntı: merulaalba

alkalinli pil alıp deneyin. yine aynı sorun olursa makine ömrünü tamamlamış demektir. driver vs. kurtarmaz çünkü sorun donanımsal.

bazı makinalar (eski kodaklar mesela.yenilerinde de aynı durum varmı bilmiyorum) alkalin piller ile çalışmazlar asla.eğer orite de aynı sistem varsa alkalin ile çalışmaz.denemek lazım alkalin pil ile uyumlu olup olmadığını.
  • piller mak içinde kendiliğinden bitiyo her kapatışımda çıkarıyorum o yüzden neden kaynaklanıyodur sizce
  • o zaman makinanın bir yerinde kısa devre var.bu makinayı yaptırtmaya değmez.yenisini almak en iyi çözüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.