Beyler Ben Orj. Yugi kartı Alcam.Sizce hangi Desteyi Alsam??Ne Önerirsiniz ??
Cevap Yoq MU??
yeni başlayacaksan jaden starter ve syrus starter destelerini öneririm. ama daha iyi birşeyler istiyorsan zombie madness-dragons roar ve dark emperor destelerini tavsiye ederim. en uygun fiyata satın almak istersen imzamdan bana ulaşabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: PyramidCardShop
yeni başlayacaksan jaden starter ve syrus starter destelerini öneririm. ama daha iyi birşeyler istiyorsan zombie madness-dragons roar ve dark emperor destelerini tavsiye ederim. en uygun fiyata satın almak istersen imzamdan bana ulaşabilirsin.
Pyramid hemşerim çıktın
Şuanda piyasaya sürülen en iyi structure deck bence Dark Emperor yani tcgde :D bence Dark Emperor al
İnvincible fortress.bu deste cok ii ve kullanımı kolay.hele megarock dragon diye felaket bi canavar var.mezarlığındaki her canavar için atağı ve defencesi 700 puan alıo.savunması 4000lik bir guardian var.bu kartı sürüp shield-sword kartını oyna.atak 4000 olur.sonrada seni zor yenerler.
bence felaket bi deste bu
KESİNLİKLE MACHINES FORTRESS Mİ ÖYLE Bİ DESTE VAR ONU ALMALISIN ÇOK KULLANIŞLI
Şuanda piyasaya sürülen en iyi structure deck bence Dark Emperor yani tcgde :D bence Dark Emperor al
bencede
quote:
Orjinalden alıntı: ulasgulten
İnvincible fortress.bu deste cok ii ve kullanımı kolay.hele megarock dragon diye felaket bi canavar var.mezarlığındaki her canavar için atağı ve defencesi 700 puan alıo.savunması 4000lik bir guardian var.bu kartı sürüp shield-sword kartını oyna.atak 4000 olur.sonrada seni zor yenerler.
bence felaket bi deste bu
yuh atmanında bu kadarı yani
megarock dragon normal summon yapılmaz ve set summon da yapılamaz sadece mezarlığından 1 kaya tipi canavar çıkararak special summon yapılabilir ve bu kartı çağrırken mezarlıktan kaç tane kaya canavarını oyundan atarsanız oyundan atılan her canavar için 700 atk def kazanır ama yinede rock destesi için iyi bir kart bence
quote:
Orjinalden alıntı: çekiç
quote:
Orjinalden alıntı: pallet_35
bencede
+1
BEN BAŞLANGIÇ OLARAK Yu-Gi-Oh! Starter Deck ----ELEMENTAL HERO BLADEDGE+SKELENGEL----
ALDIM
Arkadaşlar Bende Elemental Hero Bladedge+Skelengel Olmayı Düşünüyorum Yoksa Dragon Lords Die Biş Var Onumu Alıyım Ama Çok Yeniyim
bulabilirsen warriors triumph yada legend of blue eyes white dragon destelerinden birini al ben ikisinide aldım kimse yenemiyor beni ezip geçiyorum valla arkadaşlarımı mahallede
quote:
Orjinalden alıntı: Wratchet
bulabilirsen warriors triumph yada legend of blue eyes white dragon destelerinden birini al ben ikisinide aldım kimse yenemiyor beni ezip geçiyorum valla arkadaşlarımı mahallede
Legend of the blue eyes white dragon bir booster pack dir
arkadaşlar ya dark magacian hangi destede
yugi starter deck ve yugi starter deck evo. ama onları almanı önermem artık çok eskidi ve fazla işe yaramayan kartlar var orda..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme