Bildirim
Orjinal CD ömrü ne kadar ?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
300-500 -
CD-R, DVD-R, and DVD+R discs should have a life expectancy of 100 to 200 years or more; CD-RW, DVD-RW, DVD+RW, and DVD-RAM discs should have a life expectancy of 25 years or more.
Azcık ingilizcen varsa anlarsın. -
25 yıl dayanır yazıyor anladığım kadarıyla . Ama kesin bilgi gerek hocam -
biri de dememişki korsan cd ney ? -
Up -
-
quote:
Orijinalden alıntı: jasonn123
biri de dememişki korsan cd ney ?
Dandik, uyduruk olanları kastetmiştir. Orjinal ingiliz üretimi CD vardı elimde, 4'e katlamama rağmen kırılmadı Fiziksel etkenlerden iyi korunursa epey dayanır sanırım. -
Hocam gta almistim kucuk bebek yerlerden yerlere vurup yalamisti hala takir takir calismisti ama steamdan al sonsuz .d -
Elimde bir counter cd'si var, not belgesine adam çoşkuyla bugün türkiye senegali yenerek çeyrek finale çıktı falan yazmış, hala çalışıyor. -
Teşekkürler arkadaşlar ama benim kastım zarar görmekten dolayı dayanabilmesideğil . Ilk mesajda bahsettiğim gibi kullanırsam kaç yıl dayanır -
quote:
Orijinalden alıntı: Little big Metal
Elimde bir counter cd'si var, not belgesine adam çoşkuyla bugün türkiye senegali yenerek çeyrek finale çıktı falan yazmış, hala çalışıyor.
Trible -
quote:
Orijinalden alıntı: kivi suyu
Teşekkürler arkadaşlar ama benim kastım zarar görmekten dolayı dayanabilmesideğil . Ilk mesajda bahsettiğim gibi kullanırsam kaç yıl dayanır
Ne yapıcaksın bu kadar merak ettim. -
quote:
Orijinalden alıntı: WetDream
quote:
Orijinalden alıntı: kivi suyu
Teşekkürler arkadaşlar ama benim kastım zarar görmekten dolayı dayanabilmesideğil . Ilk mesajda bahsettiğim gibi kullanırsam kaç yıl dayanır
Ne yapıcaksın bu kadar merak ettim.
Orjinal müzik cd'si koleksiyonu yapıyorumda onun için sordum -
Up -
up -
Oyunlar için soruyorsan önemli olan cd değil key. Cd de sadece oyun dosyaları var. -
Yok hocam müzık cd'leri biriktiriyorum . Onun için sordum -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cd veya dvd medyalara güvenirsen yarı yolda kalırsın. manyetik alanlardan bile etkileniyorlar. Ayrıca bir sürücü okuyabilirken diğer bir sürücü okumamazlık yapabiliyor. En temizi harddisk.
Benzer içerikler
- terkur krem
- eve giren hırsızı yaralamanın cezası
- sürekli aksilik yaşamak
- nurofen aldıktan kaç saat sonra alkol alınabilir
- marketten alınan hazır kavurma nasıl pişirilir
- prompt mühendisliği nedir
- telegram indirim kanalları
- suudi arabistan
- exxen de neler var
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X