Şimdi Ara

Orjinal CD ömrü ne kadar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar orjinal cd'leri ömrü ne kadardır . Korsan cd değil orjinal cd 'leri soruyorum . Mesela güneş ışığından koruyup , nemden koruyupa dolapta saklarsan kaça yıl dayanır .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 300-500
  • CD-R, DVD-R, and DVD+R discs should have a life expectancy of 100 to 200 years or more; CD-RW, DVD-RW, DVD+RW, and DVD-RAM discs should have a life expectancy of 25 years or more.

Azcık ingilizcen varsa anlarsın.
  • 25 yıl dayanır yazıyor anladığım kadarıyla . Ama kesin bilgi gerek hocam
  • biri de dememişki korsan cd ney ?
  • Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

biri de dememişki korsan cd ney ?

Dandik, uyduruk olanları kastetmiştir. Orjinal ingiliz üretimi CD vardı elimde, 4'e katlamama rağmen kırılmadı Fiziksel etkenlerden iyi korunursa epey dayanır sanırım.
  • Hocam gta almistim kucuk bebek yerlerden yerlere vurup yalamisti hala takir takir calismisti ama steamdan al sonsuz .d
  • Elimde bir counter cd'si var, not belgesine adam çoşkuyla bugün türkiye senegali yenerek çeyrek finale çıktı falan yazmış, hala çalışıyor.
  • Teşekkürler arkadaşlar ama benim kastım zarar görmekten dolayı dayanabilmesideğil . Ilk mesajda bahsettiğim gibi kullanırsam kaç yıl dayanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Little big Metal

Elimde bir counter cd'si var, not belgesine adam çoşkuyla bugün türkiye senegali yenerek çeyrek finale çıktı falan yazmış, hala çalışıyor.

Trible
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivi suyu

Teşekkürler arkadaşlar ama benim kastım zarar görmekten dolayı dayanabilmesideğil . Ilk mesajda bahsettiğim gibi kullanırsam kaç yıl dayanır

Ne yapıcaksın bu kadar merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: kivi suyu

Teşekkürler arkadaşlar ama benim kastım zarar görmekten dolayı dayanabilmesideğil . Ilk mesajda bahsettiğim gibi kullanırsam kaç yıl dayanır

Ne yapıcaksın bu kadar merak ettim.

Orjinal müzik cd'si koleksiyonu yapıyorumda onun için sordum
  • Up
  • up
  • Oyunlar için soruyorsan önemli olan cd değil key. Cd de sadece oyun dosyaları var.
  • Yok hocam müzık cd'leri biriktiriyorum . Onun için sordum
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cd veya dvd medyalara güvenirsen yarı yolda kalırsın. manyetik alanlardan bile etkileniyorlar. Ayrıca bir sürücü okuyabilirken diğer bir sürücü okumamazlık yapabiliyor. En temizi harddisk.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.