Şimdi Ara

Orjinal cd/track çalan teybi çıkarıp usb li bluetoothlu teyp taktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , selamlar olsun tecrübe ve bilgilerinizi rica ederim .Mümkünse halen hazırda bu tür teyplerden kullananlardan .

2010 Doblo Blaupunkt orjinal (cd track çalar ,mp3 yok ,usb yok)

Camda 2 adet TS- S250 tweeter ( tiz filtre kapasitör takılı ön göğüs hopr. kablosuna eklendi)

Ön göğüste 2 adet 10 cm,roadstar 2 yollu 500 w

Yanlarda 2 adet 16 cm roadstar 2 yollu 500 w

Arkada üstte 2 adet 8 cm oval

Arka bagajda 2 adet minton 800 w kabinli (18cm + 10cm+ tweeter 3 hoparlör bağlı hazır kendinden kabinli kapalı çanta gibi.arka üstteki 8 cm ovallerin kablosuna ekli ) Anfi vs extra bişey yok .

Hoparlörleri yerlerine takarken demire temas eden yerlerine keçe vs koydum cızırdama yapmasın diye . Kabloları artı ve eksiler doğru bağlı ,orjinal teyple yıllardır çalışıyor ve saatlerce çalsa tık demeyen bir basit kolon sistemi var .

Hani cd ile uğraşmayayım mp3 bile çalmıyor çünkü yenileyim gitsin diye kendi teybini çıkarıp , yerine yorumlara falan bakıp , ev*rton marka Rt2000 küsur model kumandalı teyp alıp,kendim taktım ,yüzyirmi liraya, içinden kumandası kablosu çevircisi herşeyi çıktı .Hazfıza kablosu falan herşey tamam.

Ben Orjinal teybimde müzik dinlerken müziği resmen tüm benliğimde hissediyorum. Ses dopdolu ,aracın içini komple sarıyor müzik . Yeni teypte ise çok açınca bile sesi yüksek evet , fakat kaliteye gelince, orjinal teybin yakınına yaklaşmıyor .O kadar çiğ bir sesi var ki ,Basslar kupkuru teneke sesi , yani elimi camdan çıkarıp dışardan pot pot kapıya vurunca ben elimle bile daha iyi bas sesi çıkarıyorum (Denedim ) , doygunluk sıfır.. o kadar kötü ki . Ayarlardan ne yaptıysam düzelmedi (Yine burada forumda gördüm birisi '' basslar için teybin bas ayarını 00 / veya -4 yap loud aç woofer gibi bass alırsın '' demiş ,sanki yazılımsal bir hata varmış , olay tersmiş gibi düşündüm , ama ben yeni gördüğüm bunu denememiştim) .

Bu kötü ses deneyiminden sonra Hızlıca söküp , aracın kendi teybini geri takıp cd yide koydum .Ohh be dedim arabanın içi komple müzik doldu .Ev*rton uda hemen aynı gün 60 liraya birine sattım .Yani tabiri caizse çöp .

Benim foruma yazma sebebim ise şu :

Çünkü öyle kafama takıldı ki, şimdi sürekli bu gibi teyplerin ilanlarına bakıyorum yorumlara ,

jame*on,

pira*a ,

ev*rton,

mob*ss,

jw*,

kaw*ii

kingw*n

nacami*hi

newt*on

mast*r plus

twog*

vs vs ..

Enteresan şekilde bu teypleri alanların yüzde 70 i memnun ! ,yüzde 80 i tavsiye ediyor !!! yüzde 20 si de memnun ama radyosu çekmiyor ,plastiği kötü ,ekranı az ışık veriyor ,bluetooth sesi geç gidiyor yada kargodan şikayet gibi şikayetleri var .

Yani bu kadar insan bu sıkıntıyı nasıl fark etmiyor ? sesle ilgili birşey yazmıyor ?

Acaba bana arızalı olanımı denk geldi ?

Yoksa sesleri aslında böyle çiğ değil mi ?

Hakikaten darlandım dayanamıyorum ,denemek için (belki de fena hırs yaptım) malesef yine gidip bir ucuz usb li teyp almayı planlıyorum( Jameson olucak sanırım )

Gerçektende , Orjinal teybime göre , bunların sesi , en azından hakikaten aynı olabilir mi , usb si falan extra olsun .

Belki pion*er / s*ny / yada kenwo*d / jv* vs kaliteli pahalı olanların tabii ki 2.elleri daha sonra .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    teyp çalışmıyor
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.