Şimdi Ara

ORJINAL GEVEY vs. KLON GEVEY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasik bir hafta once gevey almak istedim ve aldim fakat bir turlu calistiramadim. uygulamalari eksiksizce yapiyorum sinyal aliyorum daha sonra 1 dk icinde sim kart hatasi aliyordum. bu denemeleri 4 farkli orjinal denilen yani menusu ingilizce olanlarla denedim olmamisti. Bugun bir baskasiyla denedim yine aynisi olmustu. iade etmek icin gittim satici bana dur sana baska bir cip vereyim dedi bende aldim denedim. ilk kabul etme uyarisi geldiginde menu cince yaziyordu o an anlamistim bu sahte (klon) geveydi fakat birde ne goreyim sol ustte turkcell yazisi geldi ve gitmedi :)) sonunda bende telefonumu kullanmaya basladim. bunuda sizlerle paylasmak istedim, ama ingilizce menulu olanda calismayip cince menulu olanda neden calisti bilmiyorum, sorgulamiyorumda aslinda :)) sonucta islevi yerine getiriyor. Herkese iyi forumlar...

Izlenimler:

su anda herseyini denememis olsamda bir sorun gormedim.
    Rehber sorunu da yok ama mesajlarda numara gorunuyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToReS333 -- 3 Mayıs 2011; 20:35:04 >

• aynı durum benim de başıma geldi. ilk aldığım gevey çince menülü... sonradan yedek olsun diye iki tane daha aldım. onlar ingilizce menülü. normalde çince menülüler klon diye anılıyor ama kesin çalışıyor... bu çinliler kopya işini aşmış bence... hatta 118 i aradığımda da açılıyor veya anlamsız 3 haneli hangi numarayı arasam da yine de açılıyor...
  • onun dil seçenekleri degiştiriliyor ingilizce çince ne istersen seçebilirsiin :)
  • Benim bildiğim çince olanlar orjinal olanlar, ingilizce olanlar klon olanlar. Yanlışım varsa düzeltin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Benim bildiğim çince olanlar orjinal olanlar, ingilizce olanlar klon olanlar. Yanlışım varsa düzeltin.

Ben de böyle biliyorum.
  • orjinali cince , sunsky applenberry gevey hepsini denedim hepsi cinceydi hic ingilizce gormedim daha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.