Şimdi Ara

ORJİNAL KUTULU SEGA MEGA DRIVE 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Orjinal kutusunda Sega Mega Drive 2 satılıktır.

Konsol ile birlikte 3 adet oyun ve orjinal oyun kolu yanında verilecektir.

İzmir içi elden teslim edilir. Şehir dışı kargo alıcıya aittir.

Pazarlık teklif etmeyiniz.

Fiyat: 150 TL

ORJİNAL KUTULU SEGA MEGA DRIVE 2

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xatax -- 15 Ağustos 2014; 15:12:38 >

• harika ürün hayırlı satışlar vakti zamanında az oynamadım mk3 ultimate vardı sabahlara kadar oynardım hey gidi günler :)
  • teşekkürler hocam güzel yorumunuz için.
  • hocam valla yerinde olsam satmazdım eğer paraya ihtiyacın yoksa koy bi kenara sakla bi 10 sene daha sonra satarsın ebay de felan kolleksiyonluk bu cihaz
  • beni geçmişe götürdünüz :)
    bundan yoktu ama oyunlarının bazıları tanıdık geldi

iyi satışlar :)
  • liseli kardeşlerimiz bilmezler. bunların tadı apayrıydı.
  • İyi satışlar kardeşim alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun Adaptör ısınınca oyun yarıda kalırdı patlar diye korkardık hey gidi günler hey!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • live 96 :( jordan.. vay arkadaş ne günlerdi..

hayrlı satışlar hocam
  • Saolasın hocam.
  • neon vardı bende klon megadrive ilk oyunum rambo idi sonra shinobi aldım umk3 earth worm jim mario almıştım

3-5 dallama liseydeyken okulu asar eve doluşurduk iki de kız gelirdi sigara içen zır deli agzından atarlı koyarlı eksik olmaz cinsinden kızlarla jostigi verip oynatırdık mario yenildin yenildin diyip şakayla üstüne atlardık a.q böyle oyunun derdi birtanesi hep

şaka kakaya dönüşür mutlu son ile biterdi

ertesi gün büfede mevzu patlardı dün akşam sanayi basmışlar kan gövdeyi götürmüş naciye derdik izlendinmi teleon da sonra dalga geçerdil naciye tak tak o... kalt..k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.M.C -- 22 Kasım 2014; 14:12:29 >

• Hayırlı satışlar
    Mk3te brutality leri yapmak için az uğraşmadık :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • birader sen naaptın yaa. bizi bitirdin resmen 30 yaş gurubuna flashback yaptırdın. hayırlı satışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.