Şimdi Ara

orjinal laptop bataryasını nerden alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 4-5 yıl önce aldığım samsung r522 model laptopumun geçenlerde bataryası öldü. bu şekilde kullanırım dedim ama olacak gibi değil. çoğu zaman bataryasının olmadığını unutup prizden çektiğim bile oluyo . internetten baktım da orjinal batarya bulamadım gibi. bi bilginiz varsa yardımcı olur musunuz... bi kaç yerde made in japan olan gördüm ama benim laptopun üzerindeki made in korea. çok memnundum bataryadan, aynısını bulmayı çok istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: josefkoksal

arkadaşlar yaklaşık 4-5 yıl önce aldığım samsung r522 model laptopumun geçenlerde bataryası öldü. bu şekilde kullanırım dedim ama olacak gibi değil. çoğu zaman bataryasının olmadığını unutup prizden çektiğim bile oluyo . internetten baktım da orjinal batarya bulamadım gibi. bi bilginiz varsa yardımcı olur musunuz... bi kaç yerde made in japan olan gördüm ama benim laptopun üzerindeki made in korea. çok memnundum bataryadan, aynısını bulmayı çok istiyorum.

4-5 yıllık cihazın bataryasını bulabildiysen hemen al bence
    cin malı almak zorunda kalırsın yoksa
  • samsung laptoplar cıkalı 5 yıl oldumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

samsung laptoplar cıkalı 5 yıl oldumu

evet daha önceden vardı fakat türkiyeye geç geldi
  • Samsung bayii lerden bulabilirsin
  • ben de aynı sorunu asus K50IN de yaşıyorum 2-3 yıllık notebook bataryası öldü resmen fişten çıkardığımda bilgisayar kapanıyor üstelik okulda da çok lazım oluyor bu yüzden bir batarya almam lazım ama bulamadım bir türlü orjinal yan sanayi alırsam hem bilgisayara zarar verir hem de %100 şarjlı iken bile orjinaline göre daha çabuk biter şarjı diye düşünüyorum bir kaç sitede baktım ama orjinal değil gibiler var mı yardımcı olabilecek istanbulda bildiğiniz bir yer var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.