Bildirim
Orjinal Lineage Hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://forum.donanimhaber.com/m_71033006/tm.htm
Hıclag konusu msjalrda gecmemıs dikkat edersen gecen hafta sanirim lag sorunu vardi yurtdısı cıkıslarından dolayı sanırım oda suan yok
ben uzaktan wireless ile baglandıgımdan 2diş cekıyor bu halde bile tankla partiyi ceviriyorsam lag dıye sorun yoktur sanırım.
Suan bile bu soruyu sormak zaman geciriyorsun
Clanimiz mevcut gelirsin ortami gorursun. -
Durma başla boşuna zaman kaybetme private serverlerde ^^ ama orjinalde sh bildiğin mage oluyor pek sarmayabilir mage :D -
Yok zaten orjinal e başlarsam kesinlikle sommoner açacağım. Ama 3 sommenerdan hangisini açaçağıma karar vermedim. Sonuçta 85 lvl den sonra skiller aynı olmasına karşı statlar fark yaratabilir sommenerlar arası.
Oyunu nasil download edeceğim. Torrent link ile download edebiliyor muyum? Varsa link verir misiniz? Ayrıca sizce hangi Sommener ile oynamaliyim? Daha önceden elf ve human sommener oynamiştim. Pvp serverlarinda. -
quote:
Orijinalden alıntı: MORFEUS
http://forum.donanimhaber.com/m_71033006/tm.htm
Hıclag konusu msjalrda gecmemıs dikkat edersen gecen hafta sanirim lag sorunu vardi yurtdısı cıkıslarından dolayı sanırım oda suan yok
ben uzaktan wireless ile baglandıgımdan 2diş cekıyor bu halde bile tankla partiyi ceviriyorsam lag dıye sorun yoktur sanırım.
Suan bile bu soruyu sormak zaman geciriyorsun
Clanimiz mevcut gelirsin ortami gorursun.
Sanırım lineage eu da oynuyorsunuz. Onu buldum ve indirmeye başladım. Büyük ihtimal yarın başlarım. Hangi server da oynuyorsunuz? Ayrıca Elf Sommener açmayı düşünüyorum.(Çok düşündüm buna karar kıldım) Sizce mantikl mi?
-
Evet eu core severinda oynuyoruzhttps://eu.4game.com/lineage2 burdan ulasabilirsin.Bende elf summoner açmıştım boxer unicorn sayesinde mana sıkıntısı çekmiyorsun elf bana göre daha iyi diğer summoner çeşitlerini kullanmadım ama mana sorunun olmadıgı için ptlere rahat giriyorsun gerektiginde bp görevi bile yapabiliyorsun (Düşük lvl için ). -
Elf summoner oly için en mantıklı seçim pvpde aralarında fark yok pek pve için ise en iyi seçim kamael summoner tabi kamael summoner için özel scroll gerekli -
kamael sommoner nasil oluyor? ben hiç duymamiştim kamael sommener -
quote:
Orijinalden alıntı: epyhon
Elf summoner oly için en mantıklı seçim pvpde aralarında fark yok pek pve için ise en iyi seçim kamael summoner tabi kamael summoner için özel scroll gerekli
Kamael Sommoner nasil oluyor. Ayrica dual box a izin var mi bu server da? -
quote:
Orijinalden alıntı: mrwarrior
quote:
Elf summoner oly için en mantıklı seçim pvpde aralarında fark yok pek pve için ise en iyi seçim kamael summoner tabi kamael summoner için özel scroll gerekli
Kamael Sommoner nasil oluyor. Ayrica dual box a izin var mi bu server da?
Dual box var ama premium hesap gerekli 2 pc varsa sorun yasamazsın -
quote:
Orijinalden alıntı: mrwarrior
quote:
Kamael Sommoner nasil oluyor. Ayrica dual box a izin var mi bu server da?
stone of destiny l2store itemiyle özel bi item herzaman storede olmayabiliyor -
Oyuna başladım. Şimdi 30 lvl im Adım Myqueen.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X