Şimdi Ara

Orjinal MEIZU EP21-HD Kulaklık 40 TL KARGO DAHİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Erzurum İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Meizu telefonumla beraber orjinal kulaklığını kullanmak istedim malum kulaklık üzerindeki butonlar vs. sebebiyle. Fakat hali hazırda kullandığım kulaklığı bırakamadım. Bu nedenle satıyorum. Kulaklık sıfır durumda sayılır. Sadece tek bir parça dinledim ve kutusuna koydum.

Fiyat SATILDI
    Kargo bana aittir.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberXTR -- 16 Şubat 2016; 0:31:34 >

• Kaliteli kulaklık Çin fiyatı ile aynı hatta daha uygun fiyat. Ancak 128 ohm olduğu için bazı telefonlarla kullanmak sıkıntı olabilir beslemek zor görünüyor en azından kağıt üzerinde. Düşük ses verebilir güçlü, iyi bir ses kaynağı olmazsa. Earbud kulaklık düşkünü biri olarak denemeden almak sıkıntılı geliyor bu yüzden. Denediniz mi hiç çeşitli telefon modelleri ile?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka telefonda denemedim. Telefonda dinledikten sonra sesi 128 ohm'a göre gayet normal gelince multimeter ile ölçüm yaptım. Kulaklığın driverları 32 ohm. Yani normal 32 ohm kulaklık olarak görebilirsiniz. Kulaklık jack'ının ayrı ayrı direnci toplandığında 128 ohm ediyor. Bulabilirsem hiç kullanmadığım beyaz süngerler vardı onları da hediye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberXTR -- 5 Şubat 2016; 0:17:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.