Bugün sanayi mahallesinde waikiki nin yanındaki mağazaya girdim puma mağazası fakat camında abercrombie yazıyor merak ettim girdim.T-shirt ler 39 polo yakalar 49 du orjinal gibiydiler, etiketlerde boynerde,tiffany de satılan aber.lerin etiketiyle aynıydı.Bayağı da büyük bir bölüm ayırmışlar hollister falanda vardı.Eşofmanlar 50-70 arasındaydı birde ralph lauren polo yaka t-shirt 44 tl di.Acaba bunlar orjinal midir.Yorumlarınıza göre almayı düşünüyorum
Hayır orjinal değil. Amerika'da pololar 30-40 dolar iken burada o fiyata olamaz zaten.
Orjinal onlar geçen ben aldım 2 tane t-shirt.
yok artık lebran ceyms
quote:
Orijinalden alıntı: Rasqutin
yok artık lebran ceyms
hayır çakma , merter ve zeytinburnunda aynı tshirtler 15 20 lira orjinal abercrombie tshirtler 50-60 dolar iken orda nasıl 30-40 usd olur dostum
quote:
yok artık lebran ceyms
& Style mağazası dışındakiler çakma sanırım.
quote:
yok artık lebran ceyms
Orjinal değil o t-shirtler. Amerika fiyatlarından daha ucuza olabilir mi Türkiye fiyatları?
quote:
Orijinalden alıntı: ThoRiuM
quote:
yok artık lebran ceyms
Orjinal değil o t-shirtler. Amerika fiyatlarından daha ucuza olabilir mi Türkiye fiyatları?
Bak altta ne yazıyo
Alıntıları Göster
eski sezon olamaz mı tiffany ve boynerin sattıklarında da aynı fiyat etiketi vardı boynerde de 39 tl o mağazada da o zaman boyner de mi çakma satıyo
quote:
Orijinalden alıntı: summit1903
eski sezon olamaz mı tiffany ve boynerin sattıklarında da aynı fiyat etiketi vardı boynerde de 39 tl o mağazada da o zaman boyner de mi çakma satıyo
Alıntıları Göster
Boyner outletten şu kahverengi-beyaz çizgili abercrombielerin satıldığı sezona ait olan hollister polo yakayı 30küsür liradan almıştım.. Hala da sapasağlam giyiyorum 1 senedir
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
up
quote:
up
Alıntıları Göster
Dostum maslak tarafındakı sanayı mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: yhwe
Alıntıları Göster
orijinal olmasa noolur? beğendiysen al gitsin. ayakkabı da tamam ama t-shirt için bence marka şart değil , mühim olan beğenmek
quote:
evet
quote:
etiket aynıysa orj. dir bence
quote:
quote:
evet
evet diyor
Maslak tarafında olan Ataturk Oto Sanayi. LCW ve yanındaki Kishi adlı mağaza 4.Levent'te. Geçen yıl o mağazadan bir Abercrombi tişört almıştık 30 liraya. Yakalarından, kollarından falan pamuklar fışkırmaya başladı. Sanmıyorum orijinal mallar olduğunu.
quote:
Orijinalden alıntı: blufer
quote:
quote:
evet
evet diyor
Maslak tarafında olan Ataturk Oto Sanayi. LCW ve yanındaki Kishi adlı mağaza 4.Levent'te. Geçen yıl o mağazadan bir Abercrombi tişört almıştık 30 liraya. Yakalarından, kollarından falan pamuklar fışkırmaya başladı. Sanmıyorum orijinal mallar olduğunu.
Alıntıları Göster
Dostum yanında dedı ama arkadas o tarafta bır kac tane var .. nike adidas outlet flan belki tam yanında degıldir ..
quote:
Dostum yanında dedı ama arkadas o tarafta bır kac tane var .. nike adidas outlet flan belki tam yanında degıldir ..
Alıntıları Göster
Orjinal değiller dostum. Bende orjinal sandım. Arkadasımla incelemeye gittik alakası olmadığını söyledi. Çünkü kendisine Amerikadan orjinali gelmişti ve tekstil işinden anlıyor. Sonuç olarak marka, etiket ve mağazaya rağmen ürünler kolpa
quote:
Orijinalden alıntı: sesar
Orjinal değiller dostum. Bende orjinal sandım. Arkadasımla incelemeye gittik alakası olmadığını söyledi. Çünkü kendisine Amerikadan orjinali gelmişti ve tekstil işinden anlıyor. Sonuç olarak marka, etiket ve mağazaya rağmen ürünler kolpa
Alıntıları Göster
Tiffany'deki abercrombie t-shirtleri ben de bizzat gördüm. Aynı zamanda Amerika'daki Abercrombie & Fitch mağazalarını da gezdim. Alakaları yok.
quote:
Orijinalden alıntı: ThoRiuM Tiffany'deki abercrombie t-shirtleri ben de bizzat gördüm. Aynı zamanda Amerika'daki Abercrombie & Fitch mağazalarını da gezdim. Alakaları yok.